Εσυ κάνεις λάθος. Αλλα διαβάζοντας το bold δεν έχει νοημα να συνεχισω τη κουβεντα γιατι φιλε μου αγνοεις βασικά πράγματα και αρχές του δημοσιου.
Ο δημοσιος τομέας διέπεται απο τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασιας και το Διοικητικο Δικαιο το οποιο αναφέρει στις αρχές του μεταξύ άλλων την Αρχη της εμπιστοσυνης του Διοικουμενου στο δημοσιο την αρχη της αναλογικοτητας , της ισοτητας κτλπ κτλπ.
διάβασε λιγο και μετά να μου πεις οτι έχω λάθος.
μην τα ξαναγράφουμε , δυστυχώς ζεις μέσα σε μία πλάνη . Τι να λέμε τώρα ;
Να βγαίνουμε με το μπλοκάκι και να λέμε ποιος υπάλληλος μας ανήκει , ποιος γραμματέας , ποιος καθηγητής , ποιος δάσκαλος .
Όταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα οδηγούμαστε στο στυλ ''μας ανήκεις δυ'' λες και ο δυ δεν έχει προσπαθήσει μόνος του , δεν έχει σπουδάσει .
Αυτή είναι μια εκδικητική άποψη , που ως συνήθως έχουν άνθρωποι οι οποίοι , όπως έγραψα ζουν σε μια γυάλινη σφαίρα , νομίζοντας ότι τους ανήκουν όλα με ύφος χιλίων καρδιναλίων . Από την οικονομική κρίση έχουν πληγεί όλοι .
Ο Μαδούρο. Ο Μαδούρο δυστυχώς δεν είναι νομιμα εκλεγμένος και η ΗΠΑ το λένε και άλλες χώρες.
Βρες τα πρακτικά της δίκης και θα καταλάβεις για τον Τσουκάτο
Ο Μαδούρο είναι νόμιμα εκλεγμένος θέλεις ή δεν θέλεις .
Όσο για τον Τσουκάτω :
Εισαγγελέας: Που αποσκοπούσε η Siemens με τη χρηματοδότηση;
Θ. Τσουκάτος: Στην καλλιέργεια καλών σχέσεων με το κυβερνών κόμμα. Δημόσιες σχέσεις
Εισαγγελέας: Υπάρχει έγγραφο που δείχνει πως τα χρήματα πήγαν στο ταμείο;
Θ. Τσουκάτος: Βεβαίως. Ο ισολογισμός του 1999 που στο συνολικό ποσό περιλαμβάνει και αυτά τα χρήματα. Οι καταθέσεις των δυο ταμιών που λένε πως ο Τσουκάτος έφερε αυτά τα χρήματα, τα μετρήσαμε και τα πήραμε. Έφερνε άλλωστε πολλά περισσότερα, είπαν .
Εισαγγελέας: Γνώριζε για τα χρήματα αυτά ο κ. Σημίτης;
Θ. Τσουκάτος: Δεν γνώριζε. Εγώ δεν του το είχα πει. Άλλωστε ο κ. Σημίτης δεν ασχολούνταν με τα οικονομικά του κόμματος.
Πρόεδρος: Χαρακτηρίσατε τον κ. Σημίτη έντιμο πολιτικό, στοχοπροσηλωμένο που πέτυχε πολλά για τη χώρα. Μήπως είχε ανέντιμο περιβάλλον;
Θ. Τσουκάτος: Υπήρξαν και τέτοιοι. Αλλά η πλειονότητα ήταν άνθρωποι που πρόσφεραν.
Σύμφωνα με το σε βάρος του κατηγορητήριο, ο Θ. Τσουκάτος δωροδόκησε με το το 1. εκατ. μάρκα από τη Siemens άγνωστους υπαλλήλους του ΟΤΕ ώστε να πάρει η Siemens την περίφημη σύμβαση 8002 για τη ψηφιοποίηση του ΟΤΕ. Αντικρούοντας όσα του καταλογίζονται ο ίδιος ανέφερε: «Ήμουν άσχετος με τη σύμβαση, ήμουν στο κόμμα, δεν είχα σχέση με συμβάσεις. Είναι γνωστό πως ο Χριστοφοράκος και η Siemens είχαν σχέση από πολύ παλιά με πανίσχυρα στελέχη του ΟΤΕ, αρμόδιους για το θέμα κ.λπ. και είχε ανάγκη τον άγνωστο σε αυτούς Τσουκάτο για να πάρει 420.000 ευρώ να τα δώσει σε άγνωστους υπαλλήλους; Είναι παράλογο. Απλώς έπρεπε να με εντάξουν στο σκηνικό, για να δικαιολογηθεί πολιτικά αυτή η κατάσταση».
Ακόμη, κατά την διάρκεια της απολογίας του ο Θ. Τσουκάτος ανέφερε πως ένα από τα μεγάλα λάθη του ήταν πως εξαρχής δεν πολέμησε όπως έπρεπε την ιδιωτική χρηματοδότηση των κομμάτων από εταιρίες, κάτι που αποτελούσε και αποτελεί, όπως είπε, πάγια πρακτική: «Κανείς δεν ήθελε και δεν θέλει να ερευνήσει την ιδιωτική χρηματοδότηση των κομμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά
Πρόεδρος: Είπαμε ένα νούμερο για το 2000; 16 δισεκατομμύρια δραχμές από ιδιωτική χρηματοδότηση εταιριών;
Θ. Τσουκάτος: Ναι, υπήρχαν εθνικές εκλογές τότε, αλλά εγώ δεν ήμουν στην επιτροπή.
Πρόεδρος: Ποιες είναι αυτές οι εταιρίες;
Θ. Τσουκάτος: Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα, υπάρχει κώδικας εχεμύθειας γιατί αυτές οι εταιρίες δεν ήθελαν να βγαίνουν τα ονόματά τους. Πολλές από αυτές χρηματοδοτούν και σήμερα πολιτικά κόμματα από κονδύλια για δημόσιες σχέσεις που έχουν.