American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:37 Ο American Economist: #81 26-09-23 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τον γουστάρω αδυσώπητα από το 2018 Από τον Κοκκινόπουλο τον γνώρισα.. Click για ανάπτυξη... Γενικά είμαι χαρούμενος που η Ελληνική τηλεόραση έχει φανταστικούς νέους ηθοποιούς με ήθος και σοβαρή Προσωπικότητα. Οι Μιχάηλ Ταμπακάκης, Μιχάηλ Σαραντης, Αναστάσιος Ροιλος, Ελλη Τριγγου και Μαρία Κιτσου είναι ηθοποιοί που χαίρομαι να τους βλέπω στην τηλεόραση και στο θέατρο και μακάρι να τους βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμη καθώς τέτοιους ηθοποιούς θελουμε. Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:38 Η Εριφύλη έγραψε: #82 26-09-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα. Click για ανάπτυξη... Στην Κίτσου και στον Σαράντη ΘΕΛΩ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα Click για ανάπτυξη... Η Μαρία μου το υποσχέθηκε άλλωστε Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2023 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο American Economist: #83 26-09-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Στην Κίτσου και στον Σαράντη ΘΕΛΩ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2023 Η Μαρία μου το υποσχέθηκε άλλωστε Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #84 26-09-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Click για ανάπτυξη... Εγώ για θέατρο μιλάω Δεν ασχολούμαι με τηλεόραση Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #85 26-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Τι σας αρέσει σε αυτόν τον ηθοποιό ρε κορίτσια;; Οκ δεν ξέρω πως σκέφτεστε οι γυναίκες και σας αρέσει όμως αντικειμενικά δεν έχει κάτι το ωραιο πάνω του. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι είναι φανταστικός και ταλαντούχος ηθοποιός και είμαι σίγουρος ότι στους Πανθεους θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Click για ανάπτυξη... Πες ταααα... Μόνο μη τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες για τα γούστα τους. Με όσες έχω μιλήσει, δεν τους αρέσει, από ομορφιά τουλάχιστον. Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες που την τονίζουν, τον περιορίζει σε ρόλο μόνο του Σιρανό. Κι η ηθοποιΐα του, όχι κάτι το εξαιρετικό. Με λίγα λόγια, δεν με πείθει, το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Στον αντίποδα ο Χειλάκης, αυτός μάλιστα! Και ερμηνεία και όμορφος. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:41 Η Εριφύλη έγραψε: #86 26-09-23 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες Click για ανάπτυξη... Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:42 Ο giannhs2001: #87 26-09-23 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τον γουστάρω αδυσώπητα από το 2018 Από τον Κοκκινόπουλο τον γνώρισα.. Click για ανάπτυξη... Γενικά είμαι χαρούμενος που η Ελληνική τηλεόραση έχει φανταστικούς νέους ηθοποιούς με ήθος και σοβαρή Προσωπικότητα. Οι Μιχάηλ Ταμπακάκης, Μιχάηλ Σαραντης, Αναστάσιος Ροιλος, Ελλη Τριγγου και Μαρία Κιτσου είναι ηθοποιοί που χαίρομαι να τους βλέπω στην τηλεόραση και στο θέατρο και μακάρι να τους βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμη καθώς τέτοιους ηθοποιούς θελουμε. Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:38 Η Εριφύλη έγραψε: #82 26-09-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα. Click για ανάπτυξη... Στην Κίτσου και στον Σαράντη ΘΕΛΩ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα Click για ανάπτυξη... Η Μαρία μου το υποσχέθηκε άλλωστε Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2023 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο American Economist: #83 26-09-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Στην Κίτσου και στον Σαράντη ΘΕΛΩ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2023 Η Μαρία μου το υποσχέθηκε άλλωστε Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #84 26-09-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Click για ανάπτυξη... Εγώ για θέατρο μιλάω Δεν ασχολούμαι με τηλεόραση Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #85 26-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Τι σας αρέσει σε αυτόν τον ηθοποιό ρε κορίτσια;; Οκ δεν ξέρω πως σκέφτεστε οι γυναίκες και σας αρέσει όμως αντικειμενικά δεν έχει κάτι το ωραιο πάνω του. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι είναι φανταστικός και ταλαντούχος ηθοποιός και είμαι σίγουρος ότι στους Πανθεους θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Click για ανάπτυξη... Πες ταααα... Μόνο μη τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες για τα γούστα τους. Με όσες έχω μιλήσει, δεν τους αρέσει, από ομορφιά τουλάχιστον. Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες που την τονίζουν, τον περιορίζει σε ρόλο μόνο του Σιρανό. Κι η ηθοποιΐα του, όχι κάτι το εξαιρετικό. Με λίγα λόγια, δεν με πείθει, το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Στον αντίποδα ο Χειλάκης, αυτός μάλιστα! Και ερμηνεία και όμορφος. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:41 Η Εριφύλη έγραψε: #86 26-09-23 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες Click για ανάπτυξη... Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:42 Ο giannhs2001: #87 26-09-23 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα. Click για ανάπτυξη... Στην Κίτσου και στον Σαράντη ΘΕΛΩ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Edit μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε το όνομα σου δίπλα στους παραπάνω ανθρώπους που ανέφερα Click για ανάπτυξη... Η Μαρία μου το υποσχέθηκε άλλωστε
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο American Economist: #83 26-09-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Στην Κίτσου και στον Σαράντη ΘΕΛΩ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2023 Η Μαρία μου το υποσχέθηκε άλλωστε Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #84 26-09-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Click για ανάπτυξη... Εγώ για θέατρο μιλάω Δεν ασχολούμαι με τηλεόραση Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #85 26-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Τι σας αρέσει σε αυτόν τον ηθοποιό ρε κορίτσια;; Οκ δεν ξέρω πως σκέφτεστε οι γυναίκες και σας αρέσει όμως αντικειμενικά δεν έχει κάτι το ωραιο πάνω του. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι είναι φανταστικός και ταλαντούχος ηθοποιός και είμαι σίγουρος ότι στους Πανθεους θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Click για ανάπτυξη... Πες ταααα... Μόνο μη τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες για τα γούστα τους. Με όσες έχω μιλήσει, δεν τους αρέσει, από ομορφιά τουλάχιστον. Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες που την τονίζουν, τον περιορίζει σε ρόλο μόνο του Σιρανό. Κι η ηθοποιΐα του, όχι κάτι το εξαιρετικό. Με λίγα λόγια, δεν με πείθει, το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Στον αντίποδα ο Χειλάκης, αυτός μάλιστα! Και ερμηνεία και όμορφος. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:41 Η Εριφύλη έγραψε: #86 26-09-23 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες Click για ανάπτυξη... Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:42 Ο giannhs2001: #87 26-09-23 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Στην Κίτσου και στον Σαράντη ΘΕΛΩ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2023 Η Μαρία μου το υποσχέθηκε άλλωστε Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου .
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #84 26-09-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Click για ανάπτυξη... Εγώ για θέατρο μιλάω Δεν ασχολούμαι με τηλεόραση Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #85 26-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Τι σας αρέσει σε αυτόν τον ηθοποιό ρε κορίτσια;; Οκ δεν ξέρω πως σκέφτεστε οι γυναίκες και σας αρέσει όμως αντικειμενικά δεν έχει κάτι το ωραιο πάνω του. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι είναι φανταστικός και ταλαντούχος ηθοποιός και είμαι σίγουρος ότι στους Πανθεους θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Click για ανάπτυξη... Πες ταααα... Μόνο μη τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες για τα γούστα τους. Με όσες έχω μιλήσει, δεν τους αρέσει, από ομορφιά τουλάχιστον. Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες που την τονίζουν, τον περιορίζει σε ρόλο μόνο του Σιρανό. Κι η ηθοποιΐα του, όχι κάτι το εξαιρετικό. Με λίγα λόγια, δεν με πείθει, το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Στον αντίποδα ο Χειλάκης, αυτός μάλιστα! Και ερμηνεία και όμορφος. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:41 Η Εριφύλη έγραψε: #86 26-09-23 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες Click για ανάπτυξη... Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:42 Ο giannhs2001: #87 26-09-23 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωχ ωχ αυτό είναι spoiler δηλαδή?? Παίζει να σε δούμε σε καμία σειρά του Mega ή του Ant1 του χρόνου . Click για ανάπτυξη... Εγώ για θέατρο μιλάω Δεν ασχολούμαι με τηλεόραση
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Aleksa έγραψε: #85 26-09-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Τι σας αρέσει σε αυτόν τον ηθοποιό ρε κορίτσια;; Οκ δεν ξέρω πως σκέφτεστε οι γυναίκες και σας αρέσει όμως αντικειμενικά δεν έχει κάτι το ωραιο πάνω του. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι είναι φανταστικός και ταλαντούχος ηθοποιός και είμαι σίγουρος ότι στους Πανθεους θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Click για ανάπτυξη... Πες ταααα... Μόνο μη τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες για τα γούστα τους. Με όσες έχω μιλήσει, δεν τους αρέσει, από ομορφιά τουλάχιστον. Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες που την τονίζουν, τον περιορίζει σε ρόλο μόνο του Σιρανό. Κι η ηθοποιΐα του, όχι κάτι το εξαιρετικό. Με λίγα λόγια, δεν με πείθει, το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Στον αντίποδα ο Χειλάκης, αυτός μάλιστα! Και ερμηνεία και όμορφος. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:41 Η Εριφύλη έγραψε: #86 26-09-23 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες Click για ανάπτυξη... Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:42 Ο giannhs2001: #87 26-09-23 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Τι σας αρέσει σε αυτόν τον ηθοποιό ρε κορίτσια;; Οκ δεν ξέρω πως σκέφτεστε οι γυναίκες και σας αρέσει όμως αντικειμενικά δεν έχει κάτι το ωραιο πάνω του. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι είναι φανταστικός και ταλαντούχος ηθοποιός και είμαι σίγουρος ότι στους Πανθεους θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Click για ανάπτυξη... Πες ταααα... Μόνο μη τσουβαλιάζεις όλες τις γυναίκες για τα γούστα τους. Με όσες έχω μιλήσει, δεν τους αρέσει, από ομορφιά τουλάχιστον. Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες που την τονίζουν, τον περιορίζει σε ρόλο μόνο του Σιρανό. Κι η ηθοποιΐα του, όχι κάτι το εξαιρετικό. Με λίγα λόγια, δεν με πείθει, το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Στον αντίποδα ο Χειλάκης, αυτός μάλιστα! Και ερμηνεία και όμορφος.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:41 Η Εριφύλη έγραψε: #86 26-09-23 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες Click για ανάπτυξη... Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:42 Ο giannhs2001: #87 26-09-23 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Αυτή η μυτόγκα και σε συνδυασμό με τα μάτια-κουμπότρυπες Click για ανάπτυξη... Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:42 Ο giannhs2001: #87 26-09-23 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: το ίδιο κι η πρωταγωνίστρια που, ναι μεν ωραία, αλλά κάπως"κρύα". Click για ανάπτυξη... Ισχύει τόσο πολύ. Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:43 Η Aleksa έγραψε: #88 26-09-23 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Μαίρη Μηνά, σε ζηλεύω λίγο Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά...
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Εριφύλη έγραψε: #89 26-09-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η Κράιλινγκ αν και γενικά ωραία γυναίκα έχει τρομερά σπαστικές εκφράσεις Click για ανάπτυξη... Πωω, αυτή δεν μπορώ να την βλέπω... Συμφωνούμε ότι έχω με όλους εντελώς διαφορετικά γούστα...
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #90 26-09-23 23:51 Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο).
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:56 Η Εριφύλη έγραψε: #91 26-09-23 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Από την άλλη, η "Μάγισσα" με απογοήτευσε σαν σειρά. Είδα λίγο, για την πρωταγωνίστρια που μου αρέσει πολύ (και γενικά έχει όμορφες γυναικείες παρουσίες), αλλά κάπου χωλαίνει. Δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε βλέποντας τα τρέιλερ. Το βάλανε και παράλληλα με τους Πανθέους, επέλεξα τους Πανθέους (για το σενάριο κυρίως, που είναι βασισμένο σε κλασικό βιβλίο). Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, άκου τι με πείραξε εμένα στην μάγισσα: 1. Δεν στέκουν αυτά που δείχνει για την ελληνική κοινωνία, σε κανένα ουράνιο και τόξο 2. Η βωμολοχία σε όλο της το μεγαλείο, ναι Τσαμπάνη μου, το ξέρουμε ότι οι πειρατές δεν ήταν σαβουάρ βιβρ, αλλά το γάμησες με τα μπινελίκια 3. Η τσόντα (μόνο έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αυτό το κακόγουστο χάλι που είδαμε) του πρώτου επεισοδίου ήταν ακραία αισχρή και θα ακολουθήσουν κι άλλες 4. Έχει κάνει ένα συνονθύλευμα άγριων μελισσών, game of thrones, Vikings και assassin's creed και γενικά το έχει κάνει πολύ νετφλιξιακό 5. Οι ηθοποιοί δεν μου αρέσουν καθόλου, εκτός από τον Ροϊλό (ειδικά την Γιαννάτου δεν μπορώ να την βλέπω) 6. Η σειρά δεν είναι για 9 η ώρα γιατί είναι άκρως ακατάλληλη Αυτά.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:00 Η Aleksa έγραψε: #92 27-09-23 00:00 Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ).
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:03 Η Εριφύλη έγραψε: #93 27-09-23 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ίσως να θέλανε να κάνουν κάτι ανάλογο του "Game Of Thrones", αλλά ατύχησαν, γιατί θυμίζει περισσότερο "επικές" ταινίες του Τζέιμις Πάρις. (Οι παλιότεροι ή/και οι ενημερωμένοι θα ξέρουν περί τίνους ομιλώ). Click για ανάπτυξη... Τζέιμς Πάρις λέει Εμ, αγαπητό μου Αντ1, το game of thrones ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ανά επεισόδιο, όχι 12.000.000 συνολικά Τα οποία είναι απορίας άξιο που τα ξόδεψαν, γιατί εκτός από τον πύργο, δεν είδα κάτι αξιόλογο
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο Lasher έγραψε: #94 27-09-23 00:17 Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Ναυάγιο φαίνεται ντιπ φτηνιάρικο. Ειδικά η περούκα της Καβάλη και η γενειάδα του Σουξέ epic fail. Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Εριφύλη έγραψε: #95 27-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Η Παντούση καλή ηθοποιός από πότε; Click για ανάπτυξη... από το κόκκινο ποτάμι, είχε φυσικότητα η κοπέλα κι ας μην είναι ηθοποιός.. επειδή διάβασα το βιβλίο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιστορία οπότε ελπίζω να μείνουν σε αυτό, αν όχι, την τηλεόραση θα την ξανά ανοίξω όταν παίξει η Κίτσου που ποτέ δεν με απογοητεύει εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:25 Ο American Economist: #96 27-09-23 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ θα σας δηλώσω κάπου εδώ, ότι στην επόμενη σειρά που θα παίξει η Κιτσάρα μου, θα μπω κι εγώ, μου έχουν προτείνει πολλές φορές από την σχολή για τηλεόραση, αλλά εκεί θα πω το ναι και θα το κυνηγήσω για χάρη της... ναι, θα ξεπέσω στη τηλεόραση για την αδυναμία μου Click για ανάπτυξη... Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:28 Η Εριφύλη έγραψε: #97 27-09-23 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλά πριν μια ώρα δεν μου είπες ότι δεν παίζεις σε τηλεόραση αλλά μόνο σε θέατρο;; Click για ανάπτυξη... Για την Μαρίκα πάμε παντού - σε παρακαλώ Αν είναι και ωραία η σειρά (που θα είναι αν την επιλέξει εκείνη) θα πάω
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.519 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:18 Η Aura έγραψε: #98 27-09-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μπορώ να πεθάνω, παιδιά τι λέτε, είναι άκρως ερωτεύσιμος Click για ανάπτυξη... Και εμένα καλός μου φαίνεται
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:51 Η Εριφύλη έγραψε: #99 27-09-23 01:51 Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θυμήθηκα τώρα το 2019, με το που άρχισαν οι μέλισσες, ήμασταν στο σχολείο και ρωτάει ένα παιδί τον καθηγητή που ξεκίνησε να βλέπει άγριες μέλισσες: Κύριε, τι ιστορία έχει η σειρά; Και λέει ο καθηγητής μου: έλα μωρέ, τρεις αδερφές είναι που έχουν πηδηχτεί με το μισό χωριό
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:40 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-09-23 11:40 Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση;
Σασμό δεν έχω δει ποτέ, ποτέ όμως, δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά γιατί γαμάει έτσι στη τηλεθέαση;