Ελληνικές σειρές 2024 - 2025

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Μπαίνω στρατό τον Σεπτέμβρη και ας δούμε τι έχει γίνει: 1) Θα ξεκινήσει κάτι αντίστοιχο με το παλιό καλό wipe out (όσοι το θυμάστε ζήσατε γαμάτα παιδικά Σάββατα). 2) Θα ξεκινήσει ελληνική εκδοχή του Ezel (της μόνης τουρκικής σειράς που με πώρωσε παιδάκι) «ο Τιμωρός» 3) Η Ράντου ξανά σε σειρά 4) διασκευή της σειράς το σόι σου (αν και φοβάμαι πως θα είναι πατάτα γιατί κάτι τέτοια έτσι καταλήγουν).

Έλεος, φαίνεται δυνατή σεζόν και θα τη χάσω.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Η Ράντου είναι κορυφή. Η καλύτερη επιλογή για να δουν όλοι την σειρά💜

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Μπούρδα

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Απόλαυσα από κοντά κάποια γυρίσματα της Μάγισσας και απλά σας λέω ότι πρόκειται για κάτι σοκαριστικό και πρωτότυπο για την Ελλάδα.. ❤️🔥

Ελπίζω ο Αντ1 να βγάλει σύντομα ένα ολοκληρωμένο τρέιλερ, γιατί ούτε μήνας δεν έμεινε μέχρι την πρεμιέρα!
a4ad44ac-H-MAGISSA-FLEGOMENH-KARDIA.jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Είχα έναν διάλογο με τον σκηνοθέτη της Μάγισσας. Του λέω: αγαπητέ, αυτό το δύσκολο κόνσεπτ δεν είναι για τα ελληνικά δεδομένα, ούτε για το ελληνικό κοινό που έχει συνηθίσει στην χωριατιά.

Έχεις δίκαιο, μου λέει.

(η σειρά θα βγει στο εξωτερικό, μπας και εκτιμηθεί, γιατί εδώ με την καμία) ❤️🔥

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Είχα έναν διάλογο με τον σκηνοθέτη της Μάγισσας. Του λέω: αγαπητέ, αυτό το δύσκολο κόνσεπτ δεν είναι για τα ελληνικά δεδομένα, ούτε για το ελληνικό κοινό που έχει συνηθίσει στην χωριατιά.

Έχεις δίκαιο, μου λέει.

(η σειρά θα βγει στο εξωτερικό, μπας και εκτιμηθεί, γιατί εδώ με την καμία) ❤️🔥
Τι εννοείς δεν είναι για τα ελληνικά δεδομένα;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Τι εννοείς δεν είναι για τα ελληνικά δεδομένα;
Δεν είναι.. απλά.

Έχει πέσει πάρα πολύ χρήμα, έχει πάρα πολλή μαγεία και dark στοιχείο! Εδώ δεν έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Έχουν συνηθίσει σε γελοίες σαπουνόπερες.

Ο Χαρίτος είπε ότι θα την βγάλουν εξωτερικό μπας και αναγνωριστεί, γιατί εδώ δεν το βλέπω.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Έχει πέσει πάρα πολύ χρήμα, έχει πάρα πολλή μαγεία και dark στοιχείο! Εδώ δεν έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Έχουν συνηθίσει σε γελοίες σαπουνόπερες.

Ο Χαρίτος είπε ότι θα την βγάλουν εξωτερικό μπας και αναγνωριστεί, γιατί εδώ δεν το βλέπω.
Εσυ δεν είχες κράξει την προηγούμενη σεζόν; Ήρθε η Κιτσου και ξαφνικά έγινε κορυφαία δουλειά;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν είναι.. απλά.

Ώπα, ρε παιδί...Μας υποβιβάζεις, λιγουλάκι, ή μου φαίνεται ;

Δε βλέπει κανείς Φώσκολο, τώρα πια, ξέρεις. Ούτε δυναστεία...Πάνε αυτά, ανεπιστρεπτί...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ώπα, ρε παιδί...Μας υποβιβάζεις, λιγουλάκι, ή μου φαίνεται ;

Δε βλέπει κανείς Φώσκολο, τώρα πια, ξέρεις. Ούτε δυναστεία...Πάνε αυτά, ανεπιστρεπτί...
Κάτσε ρε αγάπη. Όταν έχει γεμίσει η τηλεόραση ηλίθιες διασκευές ισπανικών και τουρκικών σειρών τι είναι;

Κάτι τιμωροί και grand hotel δεν βλέπονται ούτε στα αστεία! Ας μην είμαστε άδικοι, γιατί η Μελίνα Τσαμπάνη είναι η μοναδική που δεν αντιγράφει..

Επίσης @Memetchi και για τον 1ο κύκλο μιλάω. Τώρα τον είδα ολόκληρο και ήταν εξίσου πρωτότυπος και όμορφος.. Αλλά κι εκείνος 10-15% έκανε. Οπότε καταλαβαίνεις ότι τέτοια κόνσεπτ δεν είναι για το ελληνικό κοινό.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Καλέ, θα παιχτεί στις Κάννες❤️

(και στην Ελλάδα ούτε 15% δεν κάνει😒)
Screenshot_2024-10-21-13-35-46-047_com.instagram.android.jpg

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.
Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ώρα 22:50' αρχίζει (εκτός από το συνδρομητικό της Cosmote) να προβάλλεται
και στο Mega η σειρά "17 Κλωστές". Είναι βασισμένη σε βιβλίο, άρα υπόσχεται να είναι αξιόλογη (ή, το λιγότερο, αξιοπρεπής).
Μη τη χάσετε. ;)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Επειδή θέλω να δω κάτι καινούργιο και ελαφρύ: έχετε να προτείνετε κάποια ελληνική κωμωδία 2023 - 2024;
Τι λέτε για το "Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα";

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Επειδή θέλω να δω κάτι καινούργιο και ελαφρύ: έχετε να προτείνετε κάποια ελληνική κωμωδία 2023 - 2024;
Τι λέτε για το "Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα";
Λίγο το έχω δει. Είναι φουλ παρωδία με τραγούδια/μιούζικαλ όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες. Αν σ'αρεσει αυτό το είδος κωμωδίας που παίζει με τα στερεότυπα (πάμπλουτοι/φτωχοί, κρητική βεντέτα με ερωτευμένους από δυο οικογένειες με έχθρες, Έλληνες-Τούρκοι, γύφτοι και τέτοια) μάλλον θα περάσει έστω ανάλαφρα η ώρα. Αλλιώς από κωμωδία βλέπω αυτή η οικογενειακή στο μέγκα κάτι με παιδιά είναι ο τίτλος δεν θυμάμαι, παίζει η Σαμαρά και η Οικονομάκου. Δεν είναι τίποτα τρομερό να γελάς με τις ώρες αλλά καμιά φορά που πετυχαίνω αποσπάσματα είναι οκει για αν θες κάτι χαλαρό. Και η Ερτ είδα έχει μια χαλαρή κωμωδία με ένα μπαρ αλλά είναι νομίζω με πιο πολλά επεισόδια. Αρχελάου 5 πρέπει να λέγεται.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μία σειρά έκατσα κι εγώ το δόλιο να δω και μου την έχουν αλλάξει τα φώτα...

Μαγισσούλα μου, δεν σου αξίζει τέτοια αντιμετώπιση🥺🤧

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
17 Κλωστές, πραγματικά η ερμηνεία των ηθοποιών είναι συγκλονιστική. Θεωρώ ότι είναι η πιο καλογυρισμένη σειρά των τελευταίων 20-25 ετών στην Ελλάδα. Αξίζει να την δείτε.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η φάση που η Μάγισσα (που την έβαλαν Κυριακή χαράματα) κάνει διπλάσια νούμερα από τις μάπες τις διασκευές που θα πάνε και του χρόνου και έχουν καβατζώσει και την prime time ζώνη. Αίσχος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια