Ελληνικές σειρές 2024 - 2025

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.515 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.154 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.
Ναι, στην Άρτα γυρίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της!

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.140 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.140 μηνύματα.
Εγώ έχω δει κάποια από κοντά και σας λέω ότι πρόκειται για πολύ συγκινητική σειρά💔 (γαμώ τη μάγισσα που μας την πήγε πίσω😭)
την ξέρω την ιστορία γιατί είναι αντιγραφή από τη τουρκική σειρά «Anne» κάπως έτσι λεγόταν

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

την ξέρω την ιστορία γιατί είναι αντιγραφή από τη τουρκική σειρά «Anne» κάπως έτσι λεγόταν
Δεν είναι της τουρκικής (που νομίζω ήταν πολλά επεισόδια) είναι της original κορεάτικης που ήταν 8 επεισόδια και είχε πάρει και βραβείο η συγκεκριμένη❤️

Χρήστες Βρείτε παρόμοια