Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.515 μηνύματα.

Αυτός ο δρόμος στο 1:27 που είναι;
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 844 μηνύματα.

Κορωνησία Άρτας.Αυτός ο δρόμος στο 1:27 που είναι;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.154 μηνύματα.

Εφόσον παίζει η Μαρίκα, θα τη δω τη σειρά. Και τη Μάγισσα θα την έβλεπα, αλλά έχει πολλά επεισόδια και δεν έχω χρόνο για πολλά επεισόδια

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

Ναι, στην Άρτα γυρίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της!
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.140 μηνύματα.

Είδα εχθές το τρέιλερ και λέω τώρα θα το βάλει στο στέκι

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

Εγώ έχω δει κάποια από κοντά και σας λέω ότι πρόκειται για πολύ συγκινητική σειράΕίδα εχθές το τρέιλερ και λέω τώρα θα το βάλει στο στέκι![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.140 μηνύματα.

την ξέρω την ιστορία γιατί είναι αντιγραφή από τη τουρκική σειρά «Anne» κάπως έτσι λεγότανΕγώ έχω δει κάποια από κοντά και σας λέω ότι πρόκειται για πολύ συγκινητική σειρά(γαμώ τη μάγισσα που μας την πήγε πίσω
)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι της τουρκικής (που νομίζω ήταν πολλά επεισόδια) είναι της original κορεάτικης που ήταν 8 επεισόδια και είχε πάρει και βραβείο η συγκεκριμένητην ξέρω την ιστορία γιατί είναι αντιγραφή από τη τουρκική σειρά «Anne» κάπως έτσι λεγόταν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...