Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Κυριακή στις 22:15 Η Πουπουλίνα: #81 Κυριακή στις 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν διαφωνώ ότι ήταν μια ακριβοπληρωμένη παραγωγή με μια Καραμπετη οσκαρικη (που πάντα την αγαπώ) και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου με τον Κίτσο πολύ καλοί. Αλλα όντως άλλαξε σημαντικά συμβολικά στοιχεία του βιβλίου. Μακάρι να βραβευτεί Click για ανάπτυξη... Παντως η Καρυαμπετη με εκανε να κλαψω και δενε χω κλαψει ΠΟΤΕ σε ελληνικη σειρα.Ποτε λεμε. Παντα ο καθε καλλιτεχνης αλλαζει και κατι..αλλιως κατανταει στειρα αντιγραφη.Αυτο μαλλον δεν καταλαβαινεις Σημασια εχιε το αποτελεσμα και το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.Με οποια καποια λαθη. ΥΓ Εγω λεω κριμα γμτ που η Καραμπετη ειναι μακρια απο χολυγουντ να παρει ενα οσκαρ..ποσο της αξιζει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:20 Σε πολλα σημεια εκλαψα με την Καραμπετη αλλα και πολυ στην τελευταια παραγραφοπου λεει παραπανω, Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Κυριακή στις 22:26 Η Εριφύλη έγραψε: #82 Κυριακή στις 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Παντως η Καρυαμπετη με εκανε να κλαψω Click για ανάπτυξη... Η Καραμπετη είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένη μου, δεν έχω χάσει παράσταση της από το 2014 και μετά. Ουτε ταινία της ούτε εμφανίσεις της στον Κοκκινοπουλο και σε άλλες σειρές. Όσον αφορά το όσκαρ, ίσως ήταν κοντά στη Φόνισσα, αν εμείς σαν χώρα δεν κάναμε μλκιες για να πάει (είχε γίνει φιάσκο αν θυμάστε). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Κυριακή στις 23:43 Ο dum dum boy: #83 Κυριακή στις 23:43 είδα το τελευταίο επεισόδιο μόνο. ωραία φωτογραφία, κοστούμια, ατμόσφαιρα και μουσική. ελάχιστοι διάλογοι. κακή η πρωταγωνίστρια. καλοί οι υπόλοιποι. πολύ δράμα. πολλοί θάνατοι. μια εντελώς διαφορετική αισθητικά προσέγγιση σε ένα οικογενειακό (και όχι μόνο) δράμα, σε σχέση με την "σπασμένη φλέβα", που είδα πρόσφατα. με αυτά και με αυτά, και με κάτι άλλα, με έχει πάρει από κάτω. τώρα κατεβάζω να ξαναδώ την "έβδομη σφραγίδα". Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 23:53 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Κυριακή στις 23:59 Η Εριφύλη έγραψε: #84 Κυριακή στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κακή η πρωταγωνίστρια Click για ανάπτυξη... Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:00 Ο dum dum boy: #85 Δευτέρα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός Click για ανάπτυξη... εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 00:02 λέγε μαρή. μη γελάς. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:02 Η Εριφύλη έγραψε: #86 Δευτέρα στις 00:02 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Click για ανάπτυξη... Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:03 Ο dum dum boy: #87 Δευτέρα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν διαφωνώ ότι ήταν μια ακριβοπληρωμένη παραγωγή με μια Καραμπετη οσκαρικη (που πάντα την αγαπώ) και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου με τον Κίτσο πολύ καλοί. Αλλα όντως άλλαξε σημαντικά συμβολικά στοιχεία του βιβλίου. Μακάρι να βραβευτεί Click για ανάπτυξη... Παντως η Καρυαμπετη με εκανε να κλαψω και δενε χω κλαψει ΠΟΤΕ σε ελληνικη σειρα.Ποτε λεμε. Παντα ο καθε καλλιτεχνης αλλαζει και κατι..αλλιως κατανταει στειρα αντιγραφη.Αυτο μαλλον δεν καταλαβαινεις Σημασια εχιε το αποτελεσμα και το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.Με οποια καποια λαθη. ΥΓ Εγω λεω κριμα γμτ που η Καραμπετη ειναι μακρια απο χολυγουντ να παρει ενα οσκαρ..ποσο της αξιζει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:20 Σε πολλα σημεια εκλαψα με την Καραμπετη αλλα και πολυ στην τελευταια παραγραφοπου λεει παραπανω,
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Κυριακή στις 22:26 Η Εριφύλη έγραψε: #82 Κυριακή στις 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Παντως η Καρυαμπετη με εκανε να κλαψω Click για ανάπτυξη... Η Καραμπετη είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένη μου, δεν έχω χάσει παράσταση της από το 2014 και μετά. Ουτε ταινία της ούτε εμφανίσεις της στον Κοκκινοπουλο και σε άλλες σειρές. Όσον αφορά το όσκαρ, ίσως ήταν κοντά στη Φόνισσα, αν εμείς σαν χώρα δεν κάναμε μλκιες για να πάει (είχε γίνει φιάσκο αν θυμάστε). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Κυριακή στις 23:43 Ο dum dum boy: #83 Κυριακή στις 23:43 είδα το τελευταίο επεισόδιο μόνο. ωραία φωτογραφία, κοστούμια, ατμόσφαιρα και μουσική. ελάχιστοι διάλογοι. κακή η πρωταγωνίστρια. καλοί οι υπόλοιποι. πολύ δράμα. πολλοί θάνατοι. μια εντελώς διαφορετική αισθητικά προσέγγιση σε ένα οικογενειακό (και όχι μόνο) δράμα, σε σχέση με την "σπασμένη φλέβα", που είδα πρόσφατα. με αυτά και με αυτά, και με κάτι άλλα, με έχει πάρει από κάτω. τώρα κατεβάζω να ξαναδώ την "έβδομη σφραγίδα". Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 23:53 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Κυριακή στις 23:59 Η Εριφύλη έγραψε: #84 Κυριακή στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κακή η πρωταγωνίστρια Click για ανάπτυξη... Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:00 Ο dum dum boy: #85 Δευτέρα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός Click για ανάπτυξη... εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 00:02 λέγε μαρή. μη γελάς. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:02 Η Εριφύλη έγραψε: #86 Δευτέρα στις 00:02 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Click για ανάπτυξη... Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:03 Ο dum dum boy: #87 Δευτέρα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Παντως η Καρυαμπετη με εκανε να κλαψω Click για ανάπτυξη... Η Καραμπετη είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένη μου, δεν έχω χάσει παράσταση της από το 2014 και μετά. Ουτε ταινία της ούτε εμφανίσεις της στον Κοκκινοπουλο και σε άλλες σειρές. Όσον αφορά το όσκαρ, ίσως ήταν κοντά στη Φόνισσα, αν εμείς σαν χώρα δεν κάναμε μλκιες για να πάει (είχε γίνει φιάσκο αν θυμάστε).
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Κυριακή στις 23:43 Ο dum dum boy: #83 Κυριακή στις 23:43 είδα το τελευταίο επεισόδιο μόνο. ωραία φωτογραφία, κοστούμια, ατμόσφαιρα και μουσική. ελάχιστοι διάλογοι. κακή η πρωταγωνίστρια. καλοί οι υπόλοιποι. πολύ δράμα. πολλοί θάνατοι. μια εντελώς διαφορετική αισθητικά προσέγγιση σε ένα οικογενειακό (και όχι μόνο) δράμα, σε σχέση με την "σπασμένη φλέβα", που είδα πρόσφατα. με αυτά και με αυτά, και με κάτι άλλα, με έχει πάρει από κάτω. τώρα κατεβάζω να ξαναδώ την "έβδομη σφραγίδα". Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 23:53 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Κυριακή στις 23:59 Η Εριφύλη έγραψε: #84 Κυριακή στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κακή η πρωταγωνίστρια Click για ανάπτυξη... Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:00 Ο dum dum boy: #85 Δευτέρα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός Click για ανάπτυξη... εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 00:02 λέγε μαρή. μη γελάς. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:02 Η Εριφύλη έγραψε: #86 Δευτέρα στις 00:02 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Click για ανάπτυξη... Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:03 Ο dum dum boy: #87 Δευτέρα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είδα το τελευταίο επεισόδιο μόνο. ωραία φωτογραφία, κοστούμια, ατμόσφαιρα και μουσική. ελάχιστοι διάλογοι. κακή η πρωταγωνίστρια. καλοί οι υπόλοιποι. πολύ δράμα. πολλοί θάνατοι. μια εντελώς διαφορετική αισθητικά προσέγγιση σε ένα οικογενειακό (και όχι μόνο) δράμα, σε σχέση με την "σπασμένη φλέβα", που είδα πρόσφατα. με αυτά και με αυτά, και με κάτι άλλα, με έχει πάρει από κάτω. τώρα κατεβάζω να ξαναδώ την "έβδομη σφραγίδα".
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Κυριακή στις 23:59 Η Εριφύλη έγραψε: #84 Κυριακή στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κακή η πρωταγωνίστρια Click για ανάπτυξη... Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:00 Ο dum dum boy: #85 Δευτέρα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός Click για ανάπτυξη... εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 00:02 λέγε μαρή. μη γελάς. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:02 Η Εριφύλη έγραψε: #86 Δευτέρα στις 00:02 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Click για ανάπτυξη... Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:03 Ο dum dum boy: #87 Δευτέρα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κακή η πρωταγωνίστρια Click για ανάπτυξη... Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:00 Ο dum dum boy: #85 Δευτέρα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός Click για ανάπτυξη... εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 00:02 λέγε μαρή. μη γελάς. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:02 Η Εριφύλη έγραψε: #86 Δευτέρα στις 00:02 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Click για ανάπτυξη... Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:03 Ο dum dum boy: #87 Δευτέρα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός Click για ανάπτυξη... εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 00:02 λέγε μαρή. μη γελάς.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:02 Η Εριφύλη έγραψε: #86 Δευτέρα στις 00:02 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Click για ανάπτυξη... Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:03 Ο dum dum boy: #87 Δευτέρα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές; Click για ανάπτυξη... Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:03 Ο dum dum boy: #87 Δευτέρα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι. Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι; Αλλά όχι Click για ανάπτυξη... έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:06 Η Εριφύλη έγραψε: #88 Δευτέρα στις 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη; Click για ανάπτυξη... Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι)
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Ο dum dum boy: #89 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist AggelikiGr iew johnsala American Economist Scandal camil giannhs2001 Εριφύλη eupalinaros taketrance chester20080 Memetchi Kate1914 touvlo charmander Dmzk fockos Gvisbinis evangelia_dim Sotiris 12 cinephilee еще один пророк р... giorgos5002 rafaela11 Jack of Spades 5607 fortheloveofshizaya Wonderkid Lathy Sosstoss Μήτσος10 Ilikntas Entropy24 Vera fmarulezkd Drscientist KostasPP Rene2004 Dr.Katalyst fourkaki sakplat Giorgkalo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του. Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου (τεράστιες προσδοκίες ναι) Click για ανάπτυξη... σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:12 Η Εριφύλη έγραψε: #90 Δευτέρα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:18 Ο dum dum boy: #91 Δευτέρα στις 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου. Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας Click για ανάπτυξη... ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο.