Ελληνικές σειρές 2025-2026

Δεν διαφωνώ ότι ήταν μια ακριβοπληρωμένη παραγωγή με μια Καραμπετη οσκαρικη (που πάντα την αγαπώ) και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου με τον Κίτσο πολύ καλοί. Αλλα όντως άλλαξε σημαντικά συμβολικά στοιχεία του βιβλίου.

Μακάρι να βραβευτεί
Παντως η Καρυαμπετη με εκανε να κλαψω και δενε χω κλαψει ΠΟΤΕ σε ελληνικη σειρα.Ποτε λεμε.

Παντα ο καθε καλλιτεχνης αλλαζει και κατι..αλλιως κατανταει στειρα αντιγραφη.Αυτο μαλλον δεν καταλαβαινεις
Σημασια εχιε το αποτελεσμα και το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.Με οποια καποια λαθη.

ΥΓ Εγω λεω κριμα γμτ που η Καραμπετη ειναι μακρια απο χολυγουντ να παρει ενα οσκαρ..ποσο της αξιζει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

1769977190728.png

Σε πολλα σημεια εκλαψα με την Καραμπετη αλλα και πολυ στην τελευταια παραγραφοπου λεει παραπανω,

Παντως η Καρυαμπετη με εκανε να κλαψω
Η Καραμπετη είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένη μου, δεν έχω χάσει παράσταση της από το 2014 και μετά. Ουτε ταινία της ούτε εμφανίσεις της στον Κοκκινοπουλο και σε άλλες σειρές.

Όσον αφορά το όσκαρ, ίσως ήταν κοντά στη Φόνισσα, αν εμείς σαν χώρα δεν κάναμε μλκιες για να πάει (είχε γίνει φιάσκο αν θυμάστε).

είδα το τελευταίο επεισόδιο μόνο. ωραία φωτογραφία, κοστούμια, ατμόσφαιρα και μουσική. ελάχιστοι διάλογοι. κακή η πρωταγωνίστρια. καλοί οι υπόλοιποι. πολύ δράμα. πολλοί θάνατοι. μια εντελώς διαφορετική αισθητικά προσέγγιση σε ένα οικογενειακό (και όχι μόνο) δράμα, σε σχέση με την "σπασμένη φλέβα", που είδα πρόσφατα. με αυτά και με αυτά, και με κάτι άλλα, με έχει πάρει από κάτω. τώρα κατεβάζω να ξαναδώ την "έβδομη σφραγίδα".

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κάκιστη βασικά. Αλλα οκ μπράβο της για τις τολμηρές σκηνές. Ισως για αυτό δεν πήγαινε καμία ελληνίδα ηθοποιός😂

εσύ θα έκανες τόσο τολμηρές σκηνές;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

λέγε μαρή. μη γελάς.

Για την συγκεκριμένη σειρά,όχι.

Εκτός αν ήταν κάτι σπουδαίο. Θα μου πεις, σιγά μωρή ψωνάρα, ποια σπουδαία ταινία θα ήθελε εσένα τσιτσίδι;😂

Αλλά όχι🥹

έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη;

έλα λέγε. σε ποιον σκηνοθέτη, θα έκανες τη χάρη;
Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του.

Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου😭

(τεράστιες προσδοκίες ναι)

Από έλληνες, μόνο στον Βούλγαρη. 100% η αισθητική μου οι ταινίες του.

Από ξένους, στον Τορνατόρε και αν ζούσε, στον Λιντς την αγάπη μου😭

(τεράστιες προσδοκίες ναι)

σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο;

σου αρέσει ο Λίντς, ε; έχεις καταλάβει για ποιο λόγο;
Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου.

Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας✨

Μου αρέσει η αισθητική / οπτική του. Όλο αυτό το διαταραγμένο, καλλιτεχνικό, “απειλητικό” aesthetic που έχει σε όλες του τις ταινίες. Μου αρέσουν ένα σωρό άλλοι, αλλά ο Λιντς είναι πάντα ο αγαπημένος μου.

Και ο τορνατορε που όλες του οι ταινίες είναι σαν πίνακας✨

ο Λιντς σαν τον Brian Eno, κατέθεσε υλικό απευθείας από το ασυνείδητο.

Back