Εμείς και τα σεξουαλικά των φίλων μας

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Λόριεν. Προσωπικά νιώθω πολύ αμήχανα σε τέτοιες φάσεις. Οκ το ξέρουμε τι κάνετε όταν είστε μόνοι σπίτι, κι εμείς το ίδιο κάνουμε, αλλά δεν ξεκινάμε τα προκαταρτικά από το μπαρ-εστιατόριο-οπουδήποτε τελος πάντων. Και σε τελική αν ήθελα να δω τσόντα θα νοίκιαζα dvd όπου δεν θα προταγωνιστούσαν οι φίλοι μου!

Και να τονίσω ότι αναφέρομαι κι εγώ σε καταστάσεις που ξεπερνάνε ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ τη φάση ενα φιλάκι-χαδάκι-αστειάκι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Με ειρωνεύεσαι; Και μάλιστα σε λάθος θέμα; Μάλιστα...
(αν σε ειρωνευτω στο σωστο τοπικ, ειναι καλυτερα ; :P:P:hehe: ).
Δε σε ειρωνευομαι κακοβουλα, οπως το εξελαβες. Το συγκεκριμενο κολλαει απο το αλλο τοπικ, εδω, και το ανεφερα για να κανω ενα point. Στο χερι σου ειναι, ειτε να μεινεις στην ουσια (το point), ειτε να αναλωνεσαι με το οτι το ειπα με σκοπο να σε ενοχλησω. Κατι που ειναι και οφφ τοπικ, και επι προσωπικου, και μπορει να λυθει μεσω pm. Το οτι θα φυγουν τα οφφ-τοπικ αργοτερα, δεν ειναι δικαιολογια φυσικά, αλλιως θα το κανουμε american bar.:P

Και για να είμαστε και on-topic: Έχετε τόσους πολλούς φίλους που ξεπερνούν τα όρια ώστε να χρειάζεται να κάνουμε τόση συζήτηση; Στα 35 μου χρόνια δεν έτυχε να γνωρίσω ούτε ένα ζευγάρι που να ξεπεράσει τα όρια της ριμάδας της αισθητικής μου, που λέει και η Νεράϊδα.
Συγνωμη, τωρα το θυμηθηκατε αυτο ; Απο το 1ο ποστ της δημιουργιας του τοπικ, ειναι σαφες οτι δε μιλαμε για κατι που γινεται παρα πολυ συχνα. Πρεπει να γινεται καθε τρεις και λιγο για να το συζητησουμε ; :hmm: Κι αλλα τοπικς υπαρχουν, για θεματα που δεν ειναι καθημερινες καταστασεις (σε συχνοτητα)...

Αλλά ξέχασα, εγώ είμαι attention whore (και ομοφυλόφυλη :D). Δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω άποψη... :lol:
Κανείς δεν χαρακτηρησε ετσι κανεναν. Και κανείς δεν ειπε οτι ακομα και αυτα τα ατομα δεν εχουν δικαιωμα αποψης. Ειναι λιγο (οσο παταει ο ελεφαντας) ακυρος ο σαρκασμός. Ενα γενικό σχόλιο ακουστηκε και καποιοι αντεδρασαν σπασμωδικά. Το γιατι, θεμα τους :)

:rofl::rofl::rofl::hehe::hehe:
Να πώ ότι συμφωνώ με τον Λόριεν, διότι τόσο αυτός όσο και το γίδι μιλάνε για ιδιαίτερα προκλητικές και χυδαίες καταστάσεις. Επίσης δεν κατάλαβα να αποκάλεσε καμία κοπέλα π@υτάνα.
Και οχι μονο εγω και το Γιδι. Η πλειοψηφια γιαυτο μιλαμε.

Ε καλά τέτοιοι άνθρωποι σαν αυτούς που περιγράφεις ..Λορέν (:P), είναι άλλη περίπτωση. Αν μιλάμε για τόσο τραβηγμένη περίπτωση.. τότε πάλι δεν με πειράζει, αλλά είναι ίσως πιθανό να τους αποφεύγω αν είναι να πάω κάπου "σοβαρά" (γιου νόου γουάτ αϊ μίν ε; :D) Κατά τα άλλα.. ε, νταξ, δεν θα μουν και περήφανη για το σκηνικό, αλλά όχι πως θα ντροπιαζόμουν κιόλας.. αυτοί θα γινόντουσαν ρόμπα άλλωστε, όχι εγώ! ;)
Χτυπηστε την καποιος ! Για τετοιες περιπτωσεις μιλαμε. Και δεν λεμε οτι θα ντροπιαζομασταν εμεις. Λεμε 2 πραματα : 1.αν μας ενοχλει. ή/και 2. αν ξενερωνουμε/το θεωρουμε γελοιο κλπ.

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Λόριεν. Προσωπικά νιώθω πολύ αμήχανα σε τέτοιες φάσεις. Οκ το ξέρουμε τι κάνετε όταν είστε μόνοι σπίτι, κι εμείς το ίδιο κάνουμε, αλλά δεν ξεκινάμε τα προκαταρτικά από το μπαρ-εστιατόριο-οπουδήποτε τελος πάντων. Και σε τελική αν ήθελα να δω τσόντα θα νοίκιαζα dvd όπου δεν θα προταγωνιστούσαν οι φίλοι μου! Και να τονίσω ότι αναφέρομαι κι εγώ σε καταστάσεις που ξεπερνάνε ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ τη φάση ενα φιλάκι-χαδάκι-αστειάκι.
Ετσι. Μονο να τονισω αυτο που ειπα στην kajira :

Προσωπικά δε θα ενιωθα ντροπή, ή αποστροφη ή οτιδηποτε πουριτανικό. Ο πουριτανισμος (που επιπολαια χλευαστηκε κιολας, μη χασουμε), εχει να κανει με το θεαμα. Προσωπικα θα πρεπει να ειναι πολυ ειδικο και αρκετα xtreme το θεαμα, για να με ενοχλησει απο μονο του. Οχι. Το προβλημα ειναι ο λογος για τον οποιο γινεται, και ο τροπος/στυλακι. Αν το κανουν για πλακα, ναι, θα κανουμε πλακα. Αν κανουν κατι απο ερωτα ή με μετρο, θα φανει. Αλλα αν γινεται για να τραβαμε την προσοχη ε, ξενερωνεις, ειναι γελοίο. Deal with it ! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Εξαρταται απ'το πως γινεται και γιατι. Αν ακουσω κατι που ειπε ο γκομινος της φιλης μου στη φιλη μου σεξουαλικο, αλλα δεν ειπωθηκε με σκοπο να το ακουσω η να γινει θεμα στην παρεα, η θα περασει στο ντουκου, η θα τους πειραξω λιγο τυπου γκετ ε ρουμ οπως ειπατε και παραπανω.. Αν ολο αυτο γινεται για να ακουστει στους υπολοιπους, και να φανταζομαστε ολοι ποσο ντεμεκ χοτ χοτ ειναι το ζευγαρι, γυρναει τουμπα το πραγμα κι αρχιζει το χοντρο πειραγμα. Γενικα δεν αφηνω τετοιες φασεις να με κανουν να αισθανθω αβολα. Εχω διαπιστωσει παντως οτι στη δευτερη περιπτωση σπανια μπαινουν φιλοι-φιλοι, περισσοτερο γνωστοι που θελουν να επιδειχθουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Το Χάος κατάλαβε κι άλλα πράγματα από την παραπάνω εποικοδομητική συζήτηση με τις αγκύλες, ε... τις παύλες.

Πρώτον, όποιος ενοχλείται από κάτι δεν έχει πρόβλημα, ενώ όποιος έχει πρόβλημα ενοχλείται. Όποιος δεν έχει δε πρόβλημα, θεωρεί τους άλλους προβληματικούς. :D

Δεύτερον, όποιος δεν ενοχλείται από μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και τη βρίσκει φυσιολογική, είναι κι αυτός του ίδιου φυράματος κι απλά δεν είχε βρεθεί κανένας να του το πει. Είναι σαν το Ρεξόνα (παλιά διαφήμιση, δε νομίζω να τη θυμάστε).:whistle:

Τρίτον, όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική μας, δεν μπορεί να λέει αλήθεια, δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει διαφορετική από εμάς άποψη και άρα απλώς πείθει τον εαυτό του ότι οι άλλοι είναι λάθος. :devil:

Τέταρτον, όποιος διακωμωδεί ένα τόσο σημαντικό και με βαθύτατες οικονομικοκοινονικογεωπολιτικές προεκτάσεις θέμα δεν έχει κάτι να πει και άρα θα έκανε κι αυτός το ίδιο. :crazy:

Πέμπτον, κάποιοι νομίζουν ότι μας ενδιαφέρει η γνώμη που έχουν για μας.:teasing:

Έκτον, το περιστατικό που ξεκίνησε το θρεντάκι δεν συμβαίνει ποτέ, δεν το έχει συναντήσει κανείς άλλος, αλλά πρόκειται για κάτι μομονωμένο, πλην όμως μας πήρε όλους η μπάλα, αφού κάνουμε κι εμείς το ίδιο.:hehe:

Έβδομον και φαρμακερόν, όποιος κάνει παρέα με το Χάος αρχίζει και χαζεύει, αφού το Χάος συνηθίζει τα αυθαίρετα συμπεράσματα και παρασύρει τους νέους μας στο δρόμο της απωλείας. Θα ρωτήσω κάτι: Αν κάποιος είναι τόσο ηλίθιος ώστε να κάνει παρέα με το Χάος, μετά εγώ φταίω που λέει χαζά;:angel:


Αρχική Δημοσίευση από Neraida:
Αλλα ρε συ Λορυ, μηπως κανεις παρεα με τον Χαος?????:eek:

Σε διαβεβαιώ αγαπητή μου πως επιλέγω πολύ προσεκτικά τις παρέες μου, οπότε η απάντηση είναι αρνητική...


Αρχική Δημοσίευση από Lorien:
Αλλοι κανουν παρεα με τον χαος μαλλον :P

Απεταξάμην το Σατανά...Όποιοι κάνουν τέτοιες ακρότητες να τ' ομολογήσουν πάραυτα για να τους κάνουμε ένα ευχέλαιο να τους φύγει ο Δαίμων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Γιδάκι μου κοίταξε να δεις: Οι φίλοι έχουν πολλούς τρόπους να μας εκνευρίζουν.
Άλλος αργεί στα ραντεβού, άλλος μας εκθέτει με τη συμπεριφορά του, άλλος θέλει να γίνεται πάντα το δικό του και άλλος γίνεται υπερβολικός στις ερωτικές του αντιδράσεις.

Όταν κάτι από τη συμπεριφορά του φίλου γίνεται ανυπόφορο, ή το συζητάς μαζί του (ανάλογα με το θάρρος που έχεις), ή απομακρύνεσαι. Τι αντέχεις και τι όχι είναι καθαρά υποκειμενικό και ο καθένας έχει τα όριά του που θα πρέπει να είναι σεβαστά.

Από εκεί και πέρα η συζήτηση αγγίζει τα όρια της κοινωνικής κριτικής και για μένα δεν έχει νόημα να καταδικάζουμε ή να απαλλάσσουμε μια συμπεριφορά με τα υποκειμενικά μας κριτήρια. Αυτό που κάποιον τον ενοχλεί κάποιον άλλο τον αφήνει αδιάφορο.
That's life! :)

Στις υπερβολικά ακραίες καταστάσεις, επεμβαίνει ο νόμος! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
γενικα συμφωνω με καγιρα. και θα ελεγα, οτι απολαμβανω την ελευθερια κινησεων / λογου με ατομα σαν την καγι.;)

αν μου ρθει να μαι πιο διαχυτικη, ειμαι. αν παλι μου ρθει να κατσω τελειως απεναντι του, το κανω. και αυτος το ιδιο.
δεν καταπιεζομαι και οι φιλοι μου το ξερουν χρονια τωρα, οποια σχεση και να ειχα. το εχουν συνιθισει και πανω κατω δεν διαφερουν και πολυ απο μενα σε αντιμετωπιση :)
και οι κοινοι φιλοι μας το εχουν συνηθισει και γενικα νο προμπ..

αν καποιος δεν μπορει να .."συνηθισει", δικο του προβλημα.
δεν εχει προκυψει τετοια περιπτωση βεβαια ακομα, γιατι προσεχω τις παρεες μου :)

επισης, δε με ενοχλει να βλεπω αντιστοιχη συμπεριφορα σε αλλους ανθρωπους, αρκει να μην κανουν χοντρες μ@λακιες οταν συνοδευω η υπαρχει παιδι στο χωρο...
κατα ταλλα, δεν εχω κανενα θεμα με οποιαδηποτε σεξουαλικη συμπεριφορα.

τελος,καταλαβαινω και τους πουριτανους και τους wannabe και τους λιγο πιο συγκρατημενους και σεβομαι την επιθυμια τους οτι δε θελουν να κανουν τετοια κακα πραματα μπροστα σε κοσμο, πασο.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
τελος,καταλαβαινω και τους πουριτανους και τους wannabe και τους λιγο πιο συγκρατημενους και σεβομαι την επιθυμια τους οτι δε θελουν να κανουν τετοια κακα πραματα μπροστα σε κοσμο, πασο.:)

Βασικά οι χαρακτηρισμοί πουριτανοί/συγκρατημένοι δεν μου φαίνονται δίκαιοι. Εγώ ας πούμε δεν βάζω όρια στο πόσο θα φασωθώ με τον φίλο μου σε δημόσιο χώρο όταν είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και δεν έχουμε άλλους στην παρέα. Το ότι όμως δεν γουστάρω να τρώω και η παρέα μου να μιλάει για τις χθεσινές π*π*ς ή να μιλάω για κάποιο θέμα και το ζευγάρι απέναντι να ρίχνει ρουφηχτά γλωσσόφιλα δε νομίζω ότι με κάνει συντηρητική (εκτός κι αν είμαι τόσο ανιαρή και δεν το έχω καταλάβει κι ο μόνος τρόπος να με αντέξουν είναι live sex now:P)!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Χεχε και μην εχεις εσφαλμενη εντυπωση για το οτι μια γυναικα δεν μπορει να κουμανταρει εναν αντρα, ντιαρρρρ!;) Σε διαβεβαιω, οτι τα καταφερνει μια χαρα ποικιλοτροπως!!:whistle:;)
Συμφωνω με οσα ειπες μισητή μου Νεραιδα. Αυτο για το κουμαντο ομως, μην ανησυχεις, παραδειγμα ησουν (και για αλλο ειδος κουμαντου ελεγα) , τα μεταξυ μας, τα παμε εκει που πρεπει :)

δεν καταπιεζομαι και οι φιλοι μου το ξερουν χρονια τωρα, οποια σχεση και να ειχα. το εχουν συνιθισει και πανω κατω δεν διαφερουν και πολυ απο μενα σε αντιμετωπιση :)και οι κοινοι φιλοι μας το εχουν συνηθισει και γενικα νο προμπ..
Δε νομιζω οτι ειναι θεμα καταπιεσης. Δε μιλαμε ρε παιδια να νιωθεις να φιλησεις το ταιρι σου και να καταπιεστεις για το "τι θα πει ο κοσμος". Μιλαμε να το κανεις σκοπιμα.

αν καποιος δεν μπορει να .."συνηθισει", δικο του προβλημα.
Προσωπικα θεωρω προβλημα το να συνηθισεις να δεχεσαι κατι τετοιο. Θα το αποκαλουσα...devolution :P

δεν εχει προκυψει τετοια περιπτωση βεβαια ακομα, γιατι προσεχω τις παρεες μου :)
Γιατι να τις προσεχεις ως προς αυτο το χαρακτηριστικο, εφοσον δε σε ενοχλει καθολου ; :confused:

τελος,καταλαβαινω και τους πουριτανους και τους wannabe και τους λιγο πιο συγκρατημενους και σεβομαι την επιθυμια τους οτι δε θελουν να κανουν τετοια κακα πραματα μπροστα σε κοσμο, πασο.:)
Εγω παντως γελαω που μιλαμε για αυτους τους πουριτανους, και δεν εχει ποσταρει κανενας τετοιος στο τοπικ :hehe:

Βασικά οι χαρακτηρισμοί πουριτανοί/συγκρατημένοι δεν μου φαίνονται δίκαιοι. Εγώ ας πούμε δεν βάζω όρια στο πόσο θα φασωθώ με τον φίλο μου σε δημόσιο χώρο όταν είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και δεν έχουμε άλλους στην παρέα. Το ότι όμως δεν γουστάρω να τρώω και η παρέα μου να μιλάει για τις χθεσινές π*π*ς ή να μιλάω για κάποιο θέμα και το ζευγάρι απέναντι να ρίχνει ρουφηχτά γλωσσόφιλα δε νομίζω ότι με κάνει συντηρητική (εκτός κι αν είμαι τόσο ανιαρή και δεν το έχω καταλάβει κι ο μόνος τρόπος να με αντέξουν είναι live sex now:P)!
Α γεια σου !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
lori, προσεχω διοτι εχω γνωρισει τετοια ατομα, εχω βγει μια φορα, ειδα οτι δεν κολλαμε οποτε ναι, ΠΡΟΣΕΧΩ τις παρεες μου.
σορι, αν δεν καταλαβες παλι θα τα πουμε διεξοδικοτερα αλλη φορα :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Αν και ειμαι γενικα αντιθετος με το σβησιμο/μεταφορα ποστς, εντουτοις μερικες φορές, οταν ειναι για το καλο καποιων, χαλάλι τους.

lori, προσεχω διοτι εχω γνωρισει τετοια ατομα, εχω βγει μια φορα, ειδα οτι δεν κολλαμε οποτε ναι, ΠΡΟΣΕΧΩ τις παρεες μου. σορι, αν δεν καταλαβες παλι θα τα πουμε διεξοδικοτερα αλλη φορα :)
Με μπερδευεις (κατι οχι δυσκολο, εχω μια ξανθιτιδα :P ) γιατι ειπες :
"επισης, δε με ενοχλει να βλεπω αντιστοιχη συμπεριφορα σε αλλους ανθρωπους, αρκει να μην κανουν χοντρες μ@λακιες οταν συνοδευω η υπαρχει παιδι στο χωρο...
κατα ταλλα, δεν εχω κανενα θεμα με οποιαδηποτε σεξουαλικη συμπεριφορα.
"

Οταν λοιπον ΔΕΝ υπαρχει παιδι στο χωρο, δεν εχεις κανενα προβλημα με οποιαδηποτε σεξουαλικη συμπεριφορα. Αρα, γιατι προσεχεις τις παρεες (και) με βαση το κριτηριο "πως συμπεριφερονται σεξουαλικα δημοσια οι ανθρωποι" ; Μονο για το αν το κανουν μπροστα σε πιτσιρικια ; Γιαυτο απορησα :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Νομίζω πάντως ότι ο καθένας έχει άλλες εμπειρίες...
Η δική μου, πχ, είναι να είμαστε δύο ζευγάρια μόνο, και να είναι το δεύτερο με κάποια αφορμή (πχ μαζεύει τα ποτήρα η σερβιτόρα άρα μένω εγώ με μία φράση ατελείωτη, περιμένοντας) όλο σορόπια... αλλά όχι γλυκούλικα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12,949 μηνύματα.
Κατ'εμαι παίζει ρόλο πόσο κολητός ή κολητή είναι κάποιος/α για να το κάνει και τί ειδους ραντεβού είναι, πάντως μπορώ να πώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις που είναι πολλύ κολιτάρι να έρθει σπίτι να κοντέυουν να το κάνουν μπροστά μας και εμεις με τον άντρα να παίζουμε playstation πάνω στον καναπέ και εκείνοι να χαμουρέυονται στο πάτωμα κάτω στα πόδια μας...

Δεν έγινε κάτι, απλά πρέπει να είναι άνθρωποι κοντινοί σου για να γίνει, τώρα σε καφέ να πασπατέυοντε οι ίδιοι και με τον ίδιο τρόπο και έξω μπροστά μας απλά με φτιάχνει, επιδή ξέρω ότι κάνει χαρούμενο το φιλαράκι άς το κάνει, απλά άν το παρακάνει μπορώ να πώ... Ρεεεεε μην μου γα***τε και δώ γιατί έχουμε και γυναικόπαιδα.... Ε τότε χαλαρώνουν, αλλα να είναι άτομο που μόλις γνώρησα ή κάποιοι που απλά είναι παραία φέυγω, τι να κάτσω να κάνω;, το φανάρι μου προκαλεί πόνο στον καρπό...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top