Σε αυτό φταίνε οι ασθενείς.
Αυτά τα διλήμματα θα τα "λύσει" η ψηφιοποίηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης.
Όταν δεν θα υπάρχουν πια μαύρα και όλοι θα ελέγχονται σε συνθήκες άκρατης φτώχειας, θα επιβιώσουν αυτοί που χτίσανε το όνομα και την πελατεία τους σε λογικές τιμές.
Δυστυχώς η παραοικονομία της αδήλωτης εργασίας "επιδοτεί" τη διαλυμένη οικονομία. Δεν είναι όλοι οι ιδιώτες γιατροί άρπαγες και φοροφυγάδες αλλά το λειτουργικό κόστος, ειδικά σε συγκεκριμένες περιοχές, είναι πολύ υψηλό και χωρίς μαύρα δεν βγαίνει.
Έκανα απονεύρωση δίριζου δοντιού στο Νέο Κόσμο σε πολύ καλή οδοντίατρο, 4-5 επισκέψεις, με ένεση, ακτινογραφία και αντιμετώπιση του προβλήματος με μακρόχρονη θεραπεία (πήρε πάνω από 2 μήνες), με 100 ευρώ και μου πρότεινε να κόψει απόδειξη την οποία δεν δέχτηκα.
Χρειάστηκα ξανά απονεύρωση σε άλλο δόντι, δυστυχώς η γιατρός μου έλειπε στο εξωτερικό και πήγα σε μία που βρήκα ψάχνοντας στο internet στην Αργυρούπολη. 180 ευρώ και ούτε λόγος για απόδειξη.
Δεν έχω παράπονο όμως, ευγενική, ελαφροχέρα και αξιόπιστη ως επιστήμονας. Εντάξει η τιμή είναι κάπως τσιμπημένη αλλά έτσι λειτουργεί η αγορά σε αυτή την περιοχή. Μεγάλη προσφορά, χαμηλότερη επισκεψιμότητα και πολύ υψηλά ενοίκια.