Libertus
Συντονιστής

Αν έχουν παρθεί προφυλάξεις, δεν είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο. Σε διαφορετική περιπτώση μπορεί να πλυθεί διακριτικά. Πάντως, και αντιληπτό να γίνει, δεν ωφελεί σε κάτι και δεν είναι και σωστό να αρχίσει να φωνάζει "Α! Με λέρωσες με μερέντα!".Σωστα γιατι ειναι και απο τα σκηνικα που περνάνε απαρατηρητα ....δεν μυριζει κιολας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Αν έχουν παρθεί προφυλάξεις, δεν είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο. Σε διαφορετική περιπτώση μπορεί να πλυθεί διακριτικά. Πάντως, και αντιληπτό να γίνει, δεν ωφελεί σε κάτι και δεν είναι και σωστό να αρχίσει να φωνάζει "Α! Με λέρωσες με μερέντα!".
ναι εννοείται ότι δεν θα την βρισει κιολας! Δεν λεω αυτό. Απλά οι περιεργες μυρωδιες και ειδικα η συγκεκριμενη είναι δυσκολο να μη γινει αντιληπτη. Το συγκεκριμενο άθλημα μπορει να έχει και τα ατυχήματα του. Δεν τρέχει τιποτα.
Libertus
Συντονιστής

Λέω απλά ότι και αντιληπτό να γίνει, δεν χρειάζεται να ειπωθεί. Είναι πιο κόσμια στάση όσο να 'ναι και δεν δημιουργεί και την εντύπωση ότι κατηγορεί/ενοχλήθηκε απ' αυτό. Το ιδανικό, σε κάθε περιπτώση, είναι να γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να αποφεύγονται οι δυσάρεστες εκπλήξεις.ναι εννοείται ότι δεν θα την βρισει κιολας! Δεν λεω αυτό. Απλά οι περιεργες μυρωδιες και ειδικα η συγκεκριμενη είναι δυσκολο να μη γινει αντιληπτη. Το συγκεκριμενο άθλημα μπορει να έχει και τα ατυχήματα του. Δεν τρέχει τιποτα.
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Με λίγα λόγια ο σύντροφός σου δεν πρέπει να γρατζουνάει την όπισθεν....Επίσης ενδιαφέρον....προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω σεξ από την.. πίσω πόρτα, όμως δεν λέω ποτέ όχι σε ότι αφορά τις σεξουαλικές εμπειρίες με τον συντροφό μου πχ αν εκείνος μου ζητήσει να κάνουμε κάτι τέτοιο και δώ πως όντως το κατέχει και δεν θα με πονέσει υπερβολικά η οτιδήποτε, τότε θα ήμουν θετική![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Με λίγα λόγια ο σύντροφός σου δεν πρέπει να γρατζουνάει την όπισθεν....Επίσης ενδιαφέρον....![]()
δεν με πειράζει και αν την γρατζουνάει την όπισθεν, αρκεί να έχει τρόπο, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις

Dias
Επιφανές μέλος

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Αν γίνει προσεκτικά και με χρήση λιπαντικού, δεν υπάρχει πόνος.
![]()
Διοτι ως γνωστον,το ερως ειναι θεμα χημειας,το σεξ θεμα φυσικης και ξερεις πολυ καλα τα περι τριβης

panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα λόγω πάχους δυστυχώς δε με παίζουν τα κορίτσια στην πίσω πόρτα ....
Κανε διαιτα
McManus
Δραστήριο μέλος

Ομολογώ ότι ήταν πιο δεκτικές από τις αντίστοιχες σλιμ-λάινερς.
Εκπαιδεύτηκα όμως πάνω τους και πλέον κατέχω το αντικείμενο.
Τις ευχαριστώ.
(από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω κι εγώ, μην βαράτε)

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

Για αυτό ακριβώς τον λόγο η συγκεκριμένη πρακτική είναι επίμαχη και κάπως...Μόνο τι ακριβώς βγαίνει από πίσω... περί ορέξεως στους πρωκτολάγνους και κόπριδες.![]()

Guest 896561
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

https://c.tenor.com/FtQwUw8sk0QAAAAd/train-hole.gif
@ilias90 από όσο ξέρω σε μεγάλο ποσοστό μιλφ, αποτελεί είδος σεξουαλικής φαντασίωσης το προφίλ Κασιδιάρης όταν ξεσπάει στον Κοντομηνά, Αλαφούζο κτλ στις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής.
Dias
Επιφανές μέλος
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Scandal
- Libertus
- Thinkguy
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- jj!
- kalhkardia
- Ωρορα
- touvlo
- Γιώτα Γιαννακού
- fmarulezkd
- rafaela11
- taketrance
- charmander
- camil
- Wonderkid
- chester20080
- Joji
- Αλύτρωτος
- Chris2756
- User2350
- qwertyuiop
- Valde
- Ilma
- Manuela98
- malenaaa
- Markis
- Circe
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- giannhs2001
- Sevasti
- panagiotis econ
- NatashaLP
- sunsetpp
- Tsixris
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Athens2002
- Stelios725
- louminis
- American Economist
- Kassiopi
- Citylights
- VasoGrimes
- Helen93
- 1011
- Εχέμυθη
- Memetchi
- GiorgosAsi
- ag97
- azula
- Meow
- Red
- Loozen
- Insertcoin
- iminspain
- anastasia papa
- Konstantinos_m
- Volvakias12
- aytismos
- Idontknoww
- McManus
- georgechr96
- Αλκης Κ.
- roulitaa
- Forgetit
- carpe_nochtem
- chris_MD
- Τηλεγραφητής
- Johnman97
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.