Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 22:35 Ο Άγγελος έγραψε: #41 24-06-10 22:35 δεν κοιταω πολυ την εμφανιση αλλα τη μυρωδια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα σκατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:22 Η tzenaki_m: #42 03-09-11 17:22 βεβαια..οσο και ωραιο να σου λενε οτι ειναι σε γευση..αμα ειναι εμφανισιακα μια αηδια δεν θα μπεις καν στον κοπο να το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:33 Η IreneGr έγραψε: #43 03-09-11 17:33 Εγώ είμαι και της εμφάνισης και της μυρωδιάς.Δεν μπορώ να φάω κάτι αν δεν το μυρίσω και δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Αν δεν μου λέει τίποτα, το παρατάω. Το κακό είναι στα εστιατόρια ή στις ταβέρνες γιατί δεν μπορώ να κρύψω την δυσαρέσκεια μου με τις γκριμάτσες που κάνω Tελείως αυθόρμητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Η karotenia: #44 03-09-11 18:03 φροντιζω να μαθαινω τα υλικα αποτα οποια αποτελειται......ποσο αηδιαστικο δηλαδη μπορει να ειναι φαγητο στην οψη κατα κυριο λογο πρεπει να μου αρεσει η μυρωδια του για το φαω..... ειναι και μερικα που εχουν αψογη εμφανιση και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...... ο πατερας μου στην ιταλια ειχε φαι κατι καταπληκτικα μακαρονια με μια φανταστικη σαλτσα....τοσο πολυ του αρεσα που ρωτησε να μαθει πως την εφτιαξαν και ο σεφ του ειπε οτι ηταν φτιαγμενη απο φιδι.........την συνεχεια την φανταζεστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:12 Ο D_G έγραψε: #45 03-09-11 18:12 Δεν κοιτώ μόνο την εμφάνιση και την μυρωδιά, αλλά αν δεν ξέρω τι είναι αυτό που τρώω, δεν το δοκιμάζω με τίποτα, είμαι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:15 Η wolfe4ever: #46 03-09-11 18:15 Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. (Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:16 Η karotenia: #47 03-09-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν κοιταω πολυ την εμφανιση αλλα τη μυρωδια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα σκατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:22 Η tzenaki_m: #42 03-09-11 17:22 βεβαια..οσο και ωραιο να σου λενε οτι ειναι σε γευση..αμα ειναι εμφανισιακα μια αηδια δεν θα μπεις καν στον κοπο να το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:33 Η IreneGr έγραψε: #43 03-09-11 17:33 Εγώ είμαι και της εμφάνισης και της μυρωδιάς.Δεν μπορώ να φάω κάτι αν δεν το μυρίσω και δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Αν δεν μου λέει τίποτα, το παρατάω. Το κακό είναι στα εστιατόρια ή στις ταβέρνες γιατί δεν μπορώ να κρύψω την δυσαρέσκεια μου με τις γκριμάτσες που κάνω Tελείως αυθόρμητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Η karotenia: #44 03-09-11 18:03 φροντιζω να μαθαινω τα υλικα αποτα οποια αποτελειται......ποσο αηδιαστικο δηλαδη μπορει να ειναι φαγητο στην οψη κατα κυριο λογο πρεπει να μου αρεσει η μυρωδια του για το φαω..... ειναι και μερικα που εχουν αψογη εμφανιση και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...... ο πατερας μου στην ιταλια ειχε φαι κατι καταπληκτικα μακαρονια με μια φανταστικη σαλτσα....τοσο πολυ του αρεσα που ρωτησε να μαθει πως την εφτιαξαν και ο σεφ του ειπε οτι ηταν φτιαγμενη απο φιδι.........την συνεχεια την φανταζεστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:12 Ο D_G έγραψε: #45 03-09-11 18:12 Δεν κοιτώ μόνο την εμφάνιση και την μυρωδιά, αλλά αν δεν ξέρω τι είναι αυτό που τρώω, δεν το δοκιμάζω με τίποτα, είμαι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:15 Η wolfe4ever: #46 03-09-11 18:15 Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. (Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:16 Η karotenia: #47 03-09-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βεβαια..οσο και ωραιο να σου λενε οτι ειναι σε γευση..αμα ειναι εμφανισιακα μια αηδια δεν θα μπεις καν στον κοπο να το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:33 Η IreneGr έγραψε: #43 03-09-11 17:33 Εγώ είμαι και της εμφάνισης και της μυρωδιάς.Δεν μπορώ να φάω κάτι αν δεν το μυρίσω και δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Αν δεν μου λέει τίποτα, το παρατάω. Το κακό είναι στα εστιατόρια ή στις ταβέρνες γιατί δεν μπορώ να κρύψω την δυσαρέσκεια μου με τις γκριμάτσες που κάνω Tελείως αυθόρμητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Η karotenia: #44 03-09-11 18:03 φροντιζω να μαθαινω τα υλικα αποτα οποια αποτελειται......ποσο αηδιαστικο δηλαδη μπορει να ειναι φαγητο στην οψη κατα κυριο λογο πρεπει να μου αρεσει η μυρωδια του για το φαω..... ειναι και μερικα που εχουν αψογη εμφανιση και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...... ο πατερας μου στην ιταλια ειχε φαι κατι καταπληκτικα μακαρονια με μια φανταστικη σαλτσα....τοσο πολυ του αρεσα που ρωτησε να μαθει πως την εφτιαξαν και ο σεφ του ειπε οτι ηταν φτιαγμενη απο φιδι.........την συνεχεια την φανταζεστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:12 Ο D_G έγραψε: #45 03-09-11 18:12 Δεν κοιτώ μόνο την εμφάνιση και την μυρωδιά, αλλά αν δεν ξέρω τι είναι αυτό που τρώω, δεν το δοκιμάζω με τίποτα, είμαι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:15 Η wolfe4ever: #46 03-09-11 18:15 Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. (Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:16 Η karotenia: #47 03-09-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι και της εμφάνισης και της μυρωδιάς.Δεν μπορώ να φάω κάτι αν δεν το μυρίσω και δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Αν δεν μου λέει τίποτα, το παρατάω. Το κακό είναι στα εστιατόρια ή στις ταβέρνες γιατί δεν μπορώ να κρύψω την δυσαρέσκεια μου με τις γκριμάτσες που κάνω Tελείως αυθόρμητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Η karotenia: #44 03-09-11 18:03 φροντιζω να μαθαινω τα υλικα αποτα οποια αποτελειται......ποσο αηδιαστικο δηλαδη μπορει να ειναι φαγητο στην οψη κατα κυριο λογο πρεπει να μου αρεσει η μυρωδια του για το φαω..... ειναι και μερικα που εχουν αψογη εμφανιση και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...... ο πατερας μου στην ιταλια ειχε φαι κατι καταπληκτικα μακαρονια με μια φανταστικη σαλτσα....τοσο πολυ του αρεσα που ρωτησε να μαθει πως την εφτιαξαν και ο σεφ του ειπε οτι ηταν φτιαγμενη απο φιδι.........την συνεχεια την φανταζεστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:12 Ο D_G έγραψε: #45 03-09-11 18:12 Δεν κοιτώ μόνο την εμφάνιση και την μυρωδιά, αλλά αν δεν ξέρω τι είναι αυτό που τρώω, δεν το δοκιμάζω με τίποτα, είμαι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:15 Η wolfe4ever: #46 03-09-11 18:15 Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. (Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:16 Η karotenia: #47 03-09-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φροντιζω να μαθαινω τα υλικα αποτα οποια αποτελειται......ποσο αηδιαστικο δηλαδη μπορει να ειναι φαγητο στην οψη κατα κυριο λογο πρεπει να μου αρεσει η μυρωδια του για το φαω..... ειναι και μερικα που εχουν αψογη εμφανιση και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...... ο πατερας μου στην ιταλια ειχε φαι κατι καταπληκτικα μακαρονια με μια φανταστικη σαλτσα....τοσο πολυ του αρεσα που ρωτησε να μαθει πως την εφτιαξαν και ο σεφ του ειπε οτι ηταν φτιαγμενη απο φιδι.........την συνεχεια την φανταζεστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:12 Ο D_G έγραψε: #45 03-09-11 18:12 Δεν κοιτώ μόνο την εμφάνιση και την μυρωδιά, αλλά αν δεν ξέρω τι είναι αυτό που τρώω, δεν το δοκιμάζω με τίποτα, είμαι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:15 Η wolfe4ever: #46 03-09-11 18:15 Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. (Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:16 Η karotenia: #47 03-09-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν κοιτώ μόνο την εμφάνιση και την μυρωδιά, αλλά αν δεν ξέρω τι είναι αυτό που τρώω, δεν το δοκιμάζω με τίποτα, είμαι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:15 Η wolfe4ever: #46 03-09-11 18:15 Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. (Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:16 Η karotenia: #47 03-09-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. (Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:16 Η karotenia: #47 03-09-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω. Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά. Click για ανάπτυξη... φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!! υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:18 Η wolfe4ever: #48 03-09-11 18:18 Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oh god. Ίου. Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Ο Άγγελος έγραψε: #49 03-09-11 21:04 ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:07 Η wolfe4ever: #50 03-09-11 21:07 Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo kalhkardia Unboxholics Ellis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eμείς το λέμε Εβραίικο. Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο toi_toi έγραψε: #51 03-09-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε- πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται Click για ανάπτυξη... τελειο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:43 Ο Pure_Seduction: #52 03-09-11 21:43 Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ε οχι και να μην το φαω επειδη το κοτοπουλο ειναι λιγο πιο δεξια απο τις πατατες το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω χραααααααααααααααααααααπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.