Άγγελος
Επιφανές μέλος

συμφωνω απολυτα σκατουλα..δεν κοιταω πολυ την εμφανιση αλλα τη μυρωδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia
Δραστήριο μέλος

κατα κυριο λογο πρεπει να μου αρεσει η μυρωδια του για το φαω.....
ειναι και μερικα που εχουν αψογη εμφανιση και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει......
ο πατερας μου στην ιταλια ειχε φαι κατι καταπληκτικα μακαρονια με μια φανταστικη σαλτσα....τοσο πολυ του αρεσα που ρωτησε να μαθει πως την εφτιαξαν και ο σεφ του ειπε οτι ηταν φτιαγμενη απο φιδι.........την συνεχεια την φανταζεστε..
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά.
(Καλά όση καλή μυρωδιά και να 'χει η κατσαρίδα και το σκουλήκι, δε θα τα αγγίξω καν!

karotenia
Δραστήριο μέλος

Άμα το φαγητό είναι νιανιά, σαν εμετός, δύσκολα θα το φάω.
Εκτός κι αν έχει καλή μυρωδιά.
φαντασου ΜΠΑΜΙΕΣ χτυπημενες στο μπλεντερ!!!!!!!!!!!
υγ ακουω τον ηχο του μπλεντερ ειναι σοβαρο?
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Εδώ τη μελιτζάνα, άμα διαλύσει δε την τρώω. Και γενικά ό,τι έχει σπόρια και φαίνονται.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Ωραίο είναι, όντως, με φέτα ειδικά!
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

ντοματα με αυγα..-καγιανας που λεμε-
πεντανοστιμο,αλλα φαινεται οσο χειροτερα γινεται
![]()
τελειο ειναι!

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

το οτι α μου φανει καπως θα μου φανει αλλα θα το φαω

χραααααααααααααααααααααπ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.