lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν το συζητώ..........
Α καλά κ οι προφυλάξεις π πήγαν κύριε μικρέ.... Α νε δεν πήγαμε σε αυτό το κεφάλαιο το ξέχασα.............
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GATE 7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φαίνεται 7 ετών ρε παιδιά.. Μωρε δεν ξέρω, το λυπήθηκε η ψυχή μου.. Είναι δυνατόν ένα παιδάκι τόσο δα να γίνει μπαμπάς? :$
miv
Επιφανές μέλος

fuela
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

''Απάτη η υπόθεση του 13χρονου πατέρα''
18 Φεβρουαρίου 2009, 14:09
Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του 13χρονου από τη Μ. Βρετανία που φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο η 15χρονη κοπέλα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος Άλφι Πάτεν είναι θύμα μιας πλεκτάνης που σκοπό είχε μόνο το κέρδος. Η μητέρα της έφηβης Σαντέλ Στέντμαν είπε στην κόρη της να ισχυριστεί ότι ο 13χρονος είναι ο πατέρας του μωρού της, έτσι ώστε να επωφεληθούν από τη δημοσιότητα, όπως λέει μία οικογενειακή τους φίλη.
Η 39χρονη Κλάιβ Σιμ, ισχυρίζεται ότι το κορίτσι είχε ερωτικές σχέσεις με άλλα αγόρια, αλλά οι γονείς της, της είπαν να το κρατήσει μυστικό, έτσι ώστε να μοσχολουληθεί η ιστορία «του 13χρονου πατέρα» στα Μέσα έναντι πολλών χιλιάδων λιρών.
«Ξέρουν ότι αν λεχθεί πως ο Άλφι είναι ο πατέρας η ιστορία είναι πιο ωραία. Νομίζω ότι πρόκειται για μεγάλη απάτη», είπε η Σιμ.
Και όλα αυτά ενώ όλοι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης DNA, που όπως είπε ο πατέρας του 13χρονου, θα ανακοινωθούν σε τηλεοπτική εκπομπή.
www.zougla.gr
Υποθέσεις βέβαια κι αυτές, μπορεί η κυρία να ήθελε λίγα λεπτά δημοσιότητας.
Θα δείξει σε λίγες μέρες.
miv
Επιφανές μέλος

Πάντως και χωρίς δημοσίευμα, προσωπικά πιστεύω ότι είναι απάτη το θέμα. Για δημοσιότητα, για κάλυψη άλλου πατέρα, δεν ξέρω, πάντως για μένα είναι μούφα.
TH3 D3@TH!
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι πρέπει να 'χει ο καιρός εκεί πάνω, δεν εξηγείται αλλιώς...
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για τους γονείς δεν θα μιλήσω γιατί είναι άθλιοι.. Και είναι ο πιο ευγενικός χαρακτηρισμός που τους δίνω.
fabulous
Δραστήριο μέλος

Angelica
Διάσημο μέλος

ΕΛΕΟΣ. . .
fuela
Νεοφερμένο μέλος

Αν όντως του φορτώνει το μωρό μόνο για δημοσιότητα είναι πολύ φτηνή...
και αυτή και οι γονείς της που την υποστηρίζουν σε αυτό...
ΕΥΗ ΟΛΕ!!!
Νεοφερμένο μέλος

συμφωνω!!! ελεος!!!!!!!Πάντως τον μικρο αν τον εβλεπα στο δρομο θα τον εκανα το πολυ για 8-9 ετών...

konna kouvou
Νεοφερμένο μέλος

Εγω παντως διαβασα σε φορουμ οτι η 15χρονη εχει σεξουαλικες σχεσεις με αλλους 7, εκ των οποιων οι 3 ζητουν κι αυτοι DNA test.
Επισης ο πατερας του 13χρονου τους παρατησε(γυναικα+9 παιδια) για μια φιλη της 20χρονης κορης του.
Δηλαδη πραγματικα Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ.
Ο.Κ Ο.Κ το εχεις ακουσει?
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρεπει να βρισκοταν σε πολυ μεγαλο οιστρο.
Γενικα ο λεγομενος "δυτικος πολιτισμος" παει κατα διαολου, βλεπε:
Αυστρια- πατερας φυλακισε την κορη του για 30τοσα χρονια και εκανε και μιση ντουζινα παιδια μαζι με την ιδια του την κορη του.
Γερμανια- κανονιζονται ραντεβου για να φανε τους ιδιους τους εαυτους τους->κανιβαλλισμος.
Σιγουρα υπαρχουν και αλλα πολλα τετοια παραδειγματα, αλλα δεν εχουν δει ακομα το φως της δημοσιοτητας.
ετσι παμε γερα! αντε και 8χρονος πατερας

stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδή η χώρα μας θα γίνει προοδευτική όταν οι 13χρονοι αρχίσουν να γκαστρώνουν 15χρονες? Υπάρχει κάποια λογική σ'αυτό?Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ή όχι αλήθεια αυτό το γεγονός (αν και δεν το θεωρώ και απίθανο) αλλά ή αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή σίγουρα εδώ θα φτάσουμε... Ξέρω όμως ότι στην Αγγλία όπως και σε πολλές άλλες νεοφιλελεύθερες χώρες που δέν έχουν τα δικά μας "ταμπού" (όπως θα έλεγαν πολλοί...) η έναρξη της σεξουαλικής ζωής από τέτοιες ηλικίες ίσως και μικρότερες είναι συνηθισμένο φαινόμενο.
Άντε και στα δικά μας βρε... (και στην χώρα μας...) για να χαρούν επιτέλουν οι "μη συντηρητικοί..." ότι και η Ελλάδα, ώς χώρα του 21ου αιώνα, έχει πλέον προοδεύσει και δεν έχει ακόμα τα "ταμπού" άλλων εποχών...
Υ.Γ. Να μην αρχίσουν πάλι οι "γνωστοί-άγνωστοι" (ονόματα δεν λέμε...) να επιτίθενται εναντίον μου, απλά ας εκφράσουν την άποψη τους...
Εγώ συμφωνώ με το Μιχάλη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.