Εγώ είμαι καταρχάς πούστης/αδελφή/gay/ομοφυλόφιλος ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζεις τους άνδρες που σεξουαλικά έλκονται από άνδρες. Επομένως, σίγουρα δεν την κάνω λάστιχο με γυναίκες (με άνδρες ναι φυσικά δεν το κρύβω

).
Προσωπικά δεν χαρακτηρίζω ξέκωλο/α ούτε άνδρες ούτε γυναίκες, δε ξέρω απλώς μου περνάει αδιάφορο; Ούτε υπέρανω είμαι ως άνθρωπος, ούτε έχω κάνει κάποια προσπάθεια. Γενικά δεν αποδίδω χαρακτηρισμούς σε άνδρες και γυναίκες. Αυτό δε σημαίνει ότι παίρνω το βραβείο του μη σεξιστή, ομοφοβικού, ρατσιστή κλπ.
Σίγουρα θα προσέξω ένα ωραίο σώμα ανδρικό, και ναι με διεγείρει. Το αντίστοιχο υποθέτω συμβαίνει στους ετεροφυλόφιλους με τις γυναίκες. Να μπω στην διαδικασία να το χαρακτηρίσω, δεν το κάνω. Δεν μπορώ να βρω προσωπικά λόγο να κάτσω να ασχοληθώ με μία φωτογραφία μιας κοπέλας, που έχει το στήθος, τα πόδια κλπ έξω. Πολλές φορές μου στέλνουν φίλες φωτογραφίες από κοπέλες και μου λένε «μα είναι τώρα αυτή φωτογραφία που έχει ανεβάσει»; Δεν μου δημιουργείται η ανάγκη να το χαρακτηρίσω είτε θετικά είτε αρνητικά

.
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα και οι άνδρες και οι γυναίκες χαρακτηρίζουν έτσι τις γυναίκες (για άνδρες δεν ακούω αντίστοιχους χαρακτηρισμούς για να πω την αλήθεια).
Δεν σημαίνει επειδή δεν ασχολούμαι ότι δεν είμαι σεξιστής, ή ό,τι άλλο όρο θέλεις να βάλεις, ή πως είμαι καλύτερος άνθρωπος από εσένα και τον καθένα μας.