Είναι φασισμός το οτι δείχνω έμπρακτα οτι είσαι δίκαιη ύπο όρους;
Ίσα ίσα,έγινε ο διάλογος στο άλλο θέμα για την γυναικοκτονία και ο Κλεάνθης πολύ ωραία και τακτοποιημένα έθεσε τα επιχειρήματα του. Τόνισε οτι είναι απαξίωση το να αγνοεί κανένας τον όρο, οτι υπάρχουν μελέτες που δείχνουν έμπρακτα οτι υπάρχει μάστιγα βίας κατά των γυναικών και οτι για αυτούς ακριβώς τους λόγους πρέπει να γίνει διάλογος πάνω στο θέμα. Εγώ τα δέχτηκα όλα αυτά γιατί είναι απολύτως λογικά. Διαφωνήσαμε βέβαια για την δεδομένη περίπτωση,και αυτό ακριβώς το θέμα είναι ο λόγος.
Απαντάω σε αυτό κυρίως γιατί είναι το θεμέλιο και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.
Κάθε άλλο παρά ευνοημένοι είναι. Έχουμε δημιουργήσει μια κόλαση για αυτούς. Αξίζουν προβολή λοιπόν ; Σίγουρα, αδιαμφησβήτητα, γιατί όπως είπες, και πολύ σωστά τόνισες στο θέμα της Κάρολαιν, η πλειοψηφία των αδικημάτων είναι εναντίον τους.
Σε ρωτάω όμως, και απάντα μου με το χέρι στην καρδιά σε παρακαλώ. Αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να δείξουμε λιγότερο ενδιαφέρον για περιπτώσεις εγκλημάτων που δεν περιλαμβάνουν κάποια μειονότητα ; Συμφωνείς οτι ο ανθρώπινος πόνος απο που και εαν προέρχεται έχει τις ίδιες διαστάσεις ναι ή ου ; Θεωρείς οτι εαν το θύμα ήταν γυναίκα, συγκεκριμένα η Πουπουλίνα θα ήταν πιο ευαισθητοποιημένη ναι ή ου ; Εαν μου πεις ναι... θεωρείς οτι επειδή δεν είναι συχνά τέτοια περιστατικά,σημαίνει οτι έχει λιγότερη σημασία ο πόνος αυτών των ανθρώπων ;
Το ίδιο πράγμα θέλουμε Κλεάνθη. Και δεν διαφώνησα μαζί σου,στα επιχειρήματα που έθεσες στην υπόθεση της Καρολαιν. Είπα να προχωρήσουμε, είπες όχι, το θέμα είναι σοβαρό. Είχες δίκιο,ήμουν λάθος σε αυτό. Είδες οτι συμμετείχα στην συζήτηση και δέχτηκα ακόμα και τον όρο γιατί μας παρέθεσες στοιχεία οτι έχει βάσεις και οτι εαν αγνοείται όντως απαξιούμε για τα προβλήματα κατά κάποιον τρόπο. Έτσι λοιπόν σου λεω και εγώ, τώρα. Άξιζε την προβολή της και αυτή η είδηση ή όχι ; Θεωρείς οτι το σχόλιο της Πουπουλίνας ήταν σωστό ; Εαν σε αυτή την περίπτωση συμφωνείς μαζί της, σε εκτιμάω, σε ακούω, αλλά θα διαφωνήσουμε.