Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:άκουσα πως ενα λεωφορείο και τρεις σταθμοι του μετρο δέχθηκαν επίθεση μάλλον με βόμβες!!!
Έχεις δίκιο founes. Επιβαιβεώθηκε η 1 απο τις 3 εκρήξεις και πριν απο λίγο ακούστηκε έκρηξη και σε 2ο λεωφορείο
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

kleftra
Διάσημο μέλος

1. Αγνόησαν όλοι οι ειδήμονες το ρητό"ο δολοφόνος επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος"περιμένοντας πιθανές ενέργειες σε Δανία και Ιταλία,για άλλη μια φορά δυστυχώς οι τρομοκράτες (είτε πρόκειται για τους ίδιους ή μιμητές)αποδείχτηκαν μακάβρια απρόβλεπτοι.
2.Κουράστηκα ή μάλλον θεωρώ μεροληπτική συμπόνια την απέχθεια και την καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων που γίνονται στον "πολιτισμένο"κόσμο.Χιλιάδες έκτακτα δελτία και παγκόσμια αποστροφή.Για τις καθημερινές επιθέσεις σε άμαχο πλυθησμό στο Ιράκ ούτε λόγος ούτε θρήνος(μάλλον τις θεωρούμε συνηθισμένες).Η Ευρώπη τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της 11 Σεπτεμβρίου,1 λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο,για τα κατά πολύ περισσότερα θύματα των ειρηνευτικών δυνάμεων τίποτα....άλλα αν γινόταν αυτό μάλλον η Ευρώπη θα έπρεπε να μείνει άλαλη για χρόνια
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Θα γράψω τα πρώτα πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό διαβάζοντας το post με κίνδυνο να πέσετε να με φάτε,αλλά θα τα γράψω:
1. Αγνόησαν όλοι οι ειδήμονες το ρητό"ο δολοφόνος επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος"περιμένοντας πιθανές ενέργειες σε Δανία και Ιταλία,για άλλη μια φορά δυστυχώς οι τρομοκράτες (είτε πρόκειται για τους ίδιους ή μιμητές)αποδείχτηκαν μακάβρια απρόβλεπτοι.
2.Κουράστηκα ή μάλλον θεωρώ μεροληπτική συμπόνια την απέχθεια και την καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων που γίνονται στον "πολιτισμένο"κόσμο.Χιλιάδες έκτακτα δελτία και παγκόσμια αποστροφή.Για τις καθημερινές επιθέσεις σε άμαχο πλυθησμό στο Ιράκ ούτε λόγος ούτε θρήνος(μάλλον τις θεωρούμε συνηθισμένες).Η Ευρώπη τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της 11 Σεπτεμβρίου,1 λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο,για τα κατά πολύ περισσότερα θύματα των ειρηνευτικών δυνάμεων τίποτα....άλλα αν γινόταν αυτό μάλλον η Ευρώπη θα έπρεπε να μείνει άλαλη για χρόνια![]()
Τι γυναίκα πέρνω!!!!! Την καλύτερη χώστα καλή μου!!!

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Πάω να τελειώσω το άρθρο για το πώς η σοβιετική ένωση χρησιμοποιούσε τα στρουμφάκια για προβοκάτσια.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Τι γυναίκα πέρνω!!!!! Την καλύτερη χώστα καλή μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παππού αλήθεια η κλέφτρα είναι η γυναίκα σου?? ή η γυναίκα σου στο φόρουμ
μην με κράξετε δεν μπάινω πολύ τελευταία και έχω χάσει επισόδεια
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:Παππού αλήθεια η κλέφτρα είναι η γυναίκα σου?? ή η γυναίκα σου στο φόρουμ
μην με κράξετε δεν μπάινω πολύ τελευταία και έχω χάσει επισόδεια
Η κλέφτρα είναι η e-γυναίκα μου! Η κανονική μου γυναίκα δεν μπαίνει στο forum (ακόμα) αλλα λέω να την βάλω
kleftra
Διάσημο μέλος

"Πάω να τελειώσω το άρθρο για το πώς η σοβιετική ένωση χρησιμοποιούσε τα στρουμφάκια για προβοκάτσια"
Gademi i love your sense of humor
"Η κλέφτρα είναι η e-γυναίκα μου! Η κανονική μου γυναίκα δεν μπαίνει στο forum (ακόμα) αλλα λέω να την βάλω"
Ε!Όχι ρε γμτ..ακόμη και στο φόρουμ την "άλλη"θα κάνω;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Thanks κλεφτρα. Έτσι είμαι εγω, κανείς δεν ξέρει πότε κάνω πλάκα."Πάω να τελειώσω το άρθρο για το πώς η σοβιετική ένωση χρησιμοποιούσε τα στρουμφάκια για προβοκάτσια"
Gademi i love your sense of humor
https://myblog.sucks.gr
gademis
Τιμώμενο Μέλος

""In the wake of today's 4 dud bombings in London, the U.S. House has voted to extend the Patriot Act by a vote of 257-171. This includes 10-year extensions to the two other provisions set to expire on December 31, one allowing roving wiretaps, and another allowing searches of library and medical records.""
https://yro.slashdot.org/article.pl?sid=05/07/22/0249237&tid=158&tid=103&tid=17

Η Αμερική και η Αγγλία μας έμαθαν να παρακολουθούμε με κυνικότητα σκηνές ανθρώπινου πόνου, νεκρους και ακρωτιριασμένους ανθρώπους που πλέων δεν μας κάνουν καμία εντύπωση. Σίγουρα είναι φρικτό να χάνονται "αθώοι" άνθρωποι αλλά και οι άλλοι αθώοι είναι! Προσωπικά πιστεύω οτι στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετά χρόνια αυτές είναι μέσα στις αναμενώμενες απώλειες, για να μην σου πώ οτι σε ορισμένα γεγονότα γίνομαι ακόμα ποιο καχύποπτος και σκέφτομαι άλλα πράγματα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.