Έχω μία σχέση εδώ και περίπου ένα χρόνο.Το αγόρι μου πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στο πατρικό του, όπου μένει με τη μητέρα του. Επειδή τα οικονομικά του δεν είναι πολύ καλά, δεν θα μπορέσει να έρθει σύντομα να με δει και θα βρεθούμε στην καλύτερη των περιπτώσεων τέλη Μαίου. Έτσι, μου πρότεινε να πάω εγώ μέσα στον επόμενο μήνα και να με φιλοξενήσει σπίτι του. Η μητέρα του γενικά γνωρίζει την ύπαρξη μου και του είπε και η ίδια ότι μπορώ να μείνω σπίτι τους για κάποιες μέρες.
Από τη μία θέλω να πάω γιατί ήδη μου έχει λείψει και μέχρι τον Μάιο είναι πολύς καιρός, αλλά από την άλλη με τρομάζει κάπως η ιδέα να είμαι στο ίδιο σπίτι με τη μάνα του.

Πιστεύω ότι μια χαρά διακριτική θα είναι η γυναίκα, αλλά οι μαμάδες με τους μοναχογιούς τους είναι λίγο περίεργες όπως και να το κάνουμε. Από τη στιγμή, όμως, που αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να βρεθούμε πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα.
Πιστεύετε ότι την πρώτη φορά θα ήταν καλύτερο να μην πάω για πολλές μέρες για να δω πως θα πάει;Τι στάση θα πρέπει να κρατήσω απέναντι στη μητέρα του;Κι αν δεν με συμπαθήσει, τι κάνω;Αν νιώσω άβολα;
Πλιζ χελπ