nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

08-10-24

19:24
Την ποιά;;;Καλύτερα ας κοιτάξουν πρωτίστως την παιδεία που προσφέρουν τα ελληνικά σχολεία

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

08-10-24

19:26
Ποιος το είπε αυτό; Προφανώς θα πρέπει να τους γυρνάνε σπίτι τους και να επιστρέφουν ευπρεπώς ντυμένοι.Κατι βλαμενα με σαγιοναρα και σορτς λογικα ειναι οτι πρεπει για σχολειο ναι;![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.893 μηνύματα.

08-10-24

19:28
Και αυτο ακριβως υπαρχει.ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ τουλαχιστον το εφαρμοζουμε ρητα.
Και επισης το αοιδι απο το ΠΣΙΤΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΝΤΥΜΕΝΟ...να τα λεμε και αυτα.
Τωρα μιλαμε για φασιστοειδη γονεις που μαλιστα χωρις κανενα δικαιωμα προτειναν ποδιες...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕ...ουτε καν γυμνασιο! Φανταστητε παπαδοπολος που παιζει εκει.
Μπράβο στο σχολείο σας που το εφαρμόζει, δυστυχώς στο Λύκειο μου κάτι τέτοιο δεν γινόταν όταν ήμουν εγώ μαθητής. Πολλές κοπέλες ερχόντουσαν με κοντά σορτσάκια μέχρι πάνω και με μπλούζες όπου όλη η κοιλιά ήταν έξω ώστε να προκαλέσουν. Μάλιστα πολλές φορές δεχόντουσαν σεξιστικά σχόλια από τα αγόρια της τάξης και οι καθηγητές δεν έδιναν καμία σημασία, προφανώς δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι δεν ήμουν μέσα σε αυτούς καθώς ξέρετε πάνω κάτω ότι είμαι αρκετά σοβαρός σε αυτά τα θέματα. Όταν λέω όμως για προκλητικές εμφανίσεις δεν λέω μόνο για τις κοπέλες, λέω και για τα αγόρια που πολλές φορές την ώρα της γυμναστικής έβγαζαν τις μπλούζες τους και έπαιζαν ποδόσφαιρο γυμνοί από την μέση και πάνω καθώς και μερικοί έρχονταν το καλοκαίρι με σαγιονάρες να δώσουν εξετάσεις. Όλα αυτά δεν είναι δείγμα πολιτισμού για εμένα καθώς το σχολείο είναι χώρος μάθησης όπου πρέπει να τον σεβόμαστε. Δεν θα πω σε κανέναν πως να κυκλοφορεί έξω στον δρόμο και στην παραλία, όμως σε χώρους όπως είναι τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, ο χώρος εργασίας μας καθώς και τα νοσοκομεία πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός προς τους άλλους τόσο από τους άντρες όσο και από τις κοπέλες.
Μπράβο στα σχολεία και στους καθηγητές που εφαρμόζουν αυτόν τον νόμο, ένας νόμος που δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις απλά δεν τηρείται. Αλλά όσο αφορά την επιστροφή της σχολικής ποδιάς δεν συμφωνώ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

08-10-24

19:30
Ουτε τωρα γινεται τιποτα στα Λυκεια.Οι καθηγητες του Λυκειου παντα το ξυνουν σε αυτα τα θεματα.Διοτι δεν θελουν να τα βαλουν με τοσο μεγαλα παιδια.Αυτη ειναι η αληθεια.Οτι γινεται..απο το γυμνασιο εφαρμοζονται.Εδω μιλαμε στο λυκειο καπνιζουν σε γωνιτσες ακομα και τωρα..τι συζηταμε;δυστυχώς στο Λύκειο μου κάτι τέτοιο δεν γινόταν όταν ήμουν εγώ μαθητής.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

08-10-24

19:35
Δεν λέμε για ποδιά οι περισσότεροι, αυτό το λένε για να ακουστούμε γραφικοί. Τι κακό θα είχε ένα όμορφο και αξιοπρεπές σύνολο, όπως έχουν σε ιδιωτικά; Έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να φοράνε και ό,τι τους καπνίσει.Αλλά όσο αφορά την επιστροφή της σχολικής ποδιάς δεν συμφωνώ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

08-10-24

19:36
Να πω κάτι για αυτό
Ουσα νοσηλεύτρια έχω να πω ότι το να φοραμε στολή αφαιρεί 10000% από την προσωπικότητα μας (που βέβαια αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου και έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το σχολείο, και είναι για λόγους προστασίας σε εμένα πχ )
άνθρωποι που δεν με έχουν δει ποτέ με τα προσωπικά μου ρούχα και μόνο με τη στολή, όταν έτυχε πχ να με δουν στο πήγαινε ή στο έλα, όλοι είπαν «πω πω άλλος άνθρωπος χωρίς τη στολή»
το ίδιο έχω πει και εγώ για άλλους συναδέλφους
θεωρω ότι οι στολές σε ένα σχολικό περιβάλλον θα αφαιρούσαν εξίσου στοιχεία προσωπικότητας και αυτό δεν βοηθάει, ειδικά σε φάσεις εφηβείας που μόνο περιορισμό δεν θες
το πρόβλημα είναι αλλού, η ρίζα δηλαδή, κι όχι στο ντύσιμο.
ο μόνος λόγος που προσωπικά μπορεί να μαρεζε αυτό σαν ιδέα είναι γιατί δεν θα είχα να σκεφτώ τι θα βάλω

αλλά και πάλι, οχι
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.893 μηνύματα.

08-10-24

19:38
Ουτε τωρα γινεται τιποτα στα Λυκεια.Οι καθηγητες του Λυκειου παντα το ξυνουν σε αυτα τα θεματα.Διοτι δεν θελουν να τα βαλουν με τοσο μεγαλα παιδια.Αυτη ειναι η αληθεια.Οτι γινεται..απο το γυμνασιο εφαρμοζονται.Εδω μιλαμε στο λυκειο καπνιζουν σε γωνιτσες ακομα και τωρα..τι συζηταμε;
Στο λύκειο μου ένας καθηγητής όταν έβλεπε μαθητές να καπνίζουν σε γωνιές πήγαινε και αυτός εκεί ώστε να καπνίζει μαζί τους.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

08-10-24

19:38
H μάνα μμου φοράει στολή διαφορετικών χρωμάτων με patches και πινέζες... όλοι την ξέρουν ανεξαιρέτωςΟυσα νοσηλεύτρια έχω να πω ότι το να φοραμε στολή αφαιρεί 10000% από την προσωπικότητα μας

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

08-10-24

19:40
Εγώ δεν μπορώ να βάλω διαφορετικά χρώματα καθως έχουμε στολές από τη μονάδα με το λογότυπο, και είμαι χειρουργείο οπότε είναι κυπαρισσίH μάνα μμου φοράει στολή διαφορετικών χρωμάτων με patches και πινέζες... όλοι την ξέρουν ανεξαιρέτως![]()
Στα crocs μου εννοείται πως έχω ένα σωρο φιγουριτσες πάνω, κάπως πρέπει να εκφραστούμε και εμείς

ζηλεύω αυτούς που μπορούν να φοράνε στα νοσοκομεία ό,τι χρώμα θέλουν! Εγώ θα έπαιρνα μωβ

nearos
Επιφανές μέλος

08-10-24

19:43
Εχει μωβ.Εγώ δεν μπορώ να βάλω διαφορετικά χρώματα καθως έχουμε στολές από τη μονάδα με το λογότυπο, και είμαι χειρουργείο οπότε είναι κυπαρισσί
Στα crocs μου εννοείται πως έχω ένα σωρο φιγουριτσες πάνω, κάπως πρέπει να εκφραστούμε και εμείς
ζηλεύω αυτούς που μπορούν να φοράνε στα νοσοκομεία ό,τι χρώμα θέλουν! Εγώ θα έπαιρνα μωβ![]()
Έχει και στολή απο το τέμου με σχεδιάκια. Ε νταξει, εσύ είσαι σε πολύ σοβαρό τμήμα. Της μάνας μου δεν είναι τόσο. Ίσως για αυτό είναι τόσο τρελή ως προς αυτά

rafaela11
Περιβόητο μέλος

08-10-24

19:47
Μια χαρά είναι βρε, καλά κάνει!!! Στην πρακτική μου που πήγαινα ΑΧΕΠΑ και εγώ είχα με λιβελούλες και με πείραζαν τα παππουδιαΕχει μωβ.
Έχει και στολή απο το τέμου με σχεδιάκια. Ε νταξει, εσύ είσαι σε πολύ σοβαρό τμήμα. Της μάνας μου δεν είναι τόσο. Ίσως για αυτό είναι τόσο τρελή ως προς αυτά![]()

08-10-24

20:17
Δε νομίζω ότι συμφωνώ με την ίδια ενδυμασία στα παιδιά. Θα προτιμούσα να επιλέγει το κάθε παιδί την εμφάνισή του ώστε να διαμορφώνεται και μέσω αυτής η ατομική του προσωπικότητα, στα πλαίσια βέβαια των κανόνων του σχολείου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.063 μηνύματα.

08-10-24

21:38
Υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνήσαμε και οι τρεις μας (εγώ, εσύ και ο Βάλντερ). Στο ότι είμαστε μεν πάντα υπέρ του συλλογικού αλλά χωρίς αυτό να εκμηδενίζει την προσωπικότητα δε. Αυτή είναι και η διαφορά μας με το πως ορίζει ο μαρξισμός το εμείς. Πολλοί άνθρωποι (και ειδικά οι έφηβοι) επιλέγουν να εκφραστούν μέσω του ντυσίματος τους. Εγώ ακόμα το κάνω κιόλας. Είναι καλλιέργεια της προσωπικότητας.Εσύ κράζεις τον ατομικισμό και ας πούμε δεν μπορείς να αντιληφθείς τη συσχέτιση μεταξύ του μαθαίνω ένα παιδί από τρυφερή ηλικία να φοράει ό,τι του κατέβει με την καλλιέργεια ατομικιστικού τρόπου σκέψης. Μετά μας γράφεις στην υπογραφή σου για εκφυλισμό, αλλά όχι, δεν υπάρχει καμία συσχέτιση ούτε του χυδαίου ντυσίματος με αυτόν (αλλά δεν υπάρχει χυδαίο ντύσιμο, έτσι δεν λέτε; )
Επίσης θέλω να καταλήξω πως μία υπόσχεση που έδωσα στον μικρό μου ανώριμο εαυτό τότε στο λύκειο είναι πως δεν θα ξεχάσω τις σκέψεις του, όσο cringe και ανώριμες εάν με φανούν (και όντως με τα σημερινά μυαλά με φαίνονται ΠΟΛΥ cringe) στο μέλλον. Νομίζεις πως οι «τάξις και ηθική» 40αρηδες και 60αρηδες και 80αρηδες δεν υπήρξαν νιάτα με οργή κάποτε που ήθελαν να σπάσουν τα πρότυπα της εποχής τους; Είναι στη φύση του νέου να θέλει να επαναστατήσει. Όλοι το περάσαμε νομίζω (και σε κάποιους μας έμεινε

Μπλέκεις πολύ τα πράγματα. Το να είσαι χριστιανός, συντηρητικός και να ζεις μια παραδοσιακή ζωή είναι κάτι που το σέβομαι δεόντως. Αυτό που δεν σέβομαι και εκεί χρησιμοποιώ τους όρους boomers και κυρπαντελήδες είναι όταν στο μυαλό σου (γενικό σου) έχεις κάποια κοινωνικά πρότυπα που όποιος παρεκκλίνει από αυτά είναι ο αποτυχημένος, το ρεμάλι, αυτός που δεν θα ήθελες η κόρη σου να βγει μαζί του ή ο γιος σου να κάνει παρέα. Τα γνωστά θέλω της κοινωνίας, να είσαι ο σωστός και τίμιος νοικοκυραίος που δεν δίνει δικαιώματα και κοιτάει τη δουλειά του και αν δεν είσαι αυτό απέτυχες. Κάποια άτομα επιλέξαμε συνειδητά μια διαφορετική ζωή, πιο περιθωριακή θες να το πεις, πιο μάχιμη θες να το πεις, πάρτο όπως θες (πιο προσεκτική/εναλλακτική θα την έλεγα εγώ). Έχω στη συνείδηση μου να θέλω να παλέψω/μπλέξω για τις ιδέες μου και για αυτά που πιστεύω σε αυτή τη ζωή και όπου με βγάλει. Αυτό για τη κοινωνία έξω είναι προβληματικό. Δεν είμαι το καλό παιδί και άξιο παλληκάρι που χαίρονται να το βλέπουν οι Κυρίες έξω. Εκεί μπαίνουν οι λέξεις αυτές που ανέφερες για εμένα. Το να θες να ζεις μία ήσυχη ζωή είναι σεβαστό, το να θες και οι υπόλοιποι να ζουν το ίδιο δεν είναι και είναι κυρπαντελισμός.Μετά, όσον αφορά σε συντηρητικές και Χριστιανικές απόψεις, έχεις την πιο ύπουλη προσέγγιση, αποκαλώντας συχνά πυκνά τους άλλους μπούμερς (btw, το «μπούμερ» είναι τίτλος τιμής από μέλη μιας γενιάς που παθαίνουν σοκ λόγω μισντζέντερινγκ) και Κυρπαντελήδες, είσαι δε απαράδεκτα υπέρ φεμινιστικών και κομμουνιστικών απόψεων. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχει ο άλλος Εθνική συνείδηση, ας είναι κάνει του κόσμου τα αίσχη. Μετά σε πειράζει να σε αποκαλούν woke, ενώ πλην των εθνικών ζητημάτων έχεις κατά πολύ ασπαστεί την ατζέντα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.227 μηνύματα.

08-10-24

22:18
Στον κόσμο του TikTok, των iPhone, των Likes στο Instagram θεωρείς όντως ότι η ποδιά θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι;Το "προαιρετικό" είναι ό,τι χειρότερο. Θα δημιουργήσει διχόνοια μεταξύ γονέων, ανταγωνισμό μεταξύ παιδιών, πιέσεις παιδιών προς γονείς "γιατί η Μαρία και όχι εγώ", οικονομικό θέμα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.323 μηνύματα.

08-10-24

22:59
Για το θέμα πήρε θέση το Υπουργείο Παιδείας:
ΠΗΓΗ: Ζέττα Μακρή: Δεν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου να επαναφέρουμε την σχολική ποδιά -Προαιρετικά, γίνεται (msn.com)
«Δεν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου να επαναφέρουμε την σχολική ποδιά» ξεκαθάρισε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή μιλώντας στον Alpha.
H κα Μακρή μίλησε για το θέμα με αφορμή την πρόταση που έκανε ο Σύλλογος Γονέων ενός δημόσιου δημοτικού σχολείου της Αττικής, για προαιρετική επαναφορά της σχολικής ποδιάς.
Η κα Μακρή είπε αρχικά ότι «όπως όλοι γνωρίζουμε η σχολική ποδιά έχει καταργηθεί από το 1982» και ότι δεν έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση, ούτε είναι στις προθέσεις του υπουργείου, να επαναφέρει την σχολική ποδιά.
Η κα Μακρή υπογράμμισε ότι «υπάρχει αυτονομία των σχολικών μονάδων, δηλαδή ορισμένες δραστηριότητες αποφασίζονται, όπως αυτή, με τον Σύλλογο Γονέων και με τον διευθυντή, χωρίς όμως να παραβιάζονται οι αποφάσεις και οι κατευθύνσεις που έχει δώσει το υπουργείο».
«Όταν κάποιοι γονείς επιλέγουν μια συγκεκριμένη ενδυμασία, κατάλληλη για την εκπαίδευση των παιδιών, δεν έχει λόγο το υπουργείο», είπε. «Δεν εχει συζητηθεί αυτό στο υπουργείο και εγώ σας μεταφέρω την άποψη του υπουργείου», επανέλαβε.
ΠΗΓΗ: Ζέττα Μακρή: Δεν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου να επαναφέρουμε την σχολική ποδιά -Προαιρετικά, γίνεται (msn.com)
«Δεν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου να επαναφέρουμε την σχολική ποδιά» ξεκαθάρισε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή μιλώντας στον Alpha.
H κα Μακρή μίλησε για το θέμα με αφορμή την πρόταση που έκανε ο Σύλλογος Γονέων ενός δημόσιου δημοτικού σχολείου της Αττικής, για προαιρετική επαναφορά της σχολικής ποδιάς.
Η κα Μακρή είπε αρχικά ότι «όπως όλοι γνωρίζουμε η σχολική ποδιά έχει καταργηθεί από το 1982» και ότι δεν έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση, ούτε είναι στις προθέσεις του υπουργείου, να επαναφέρει την σχολική ποδιά.
Η κα Μακρή υπογράμμισε ότι «υπάρχει αυτονομία των σχολικών μονάδων, δηλαδή ορισμένες δραστηριότητες αποφασίζονται, όπως αυτή, με τον Σύλλογο Γονέων και με τον διευθυντή, χωρίς όμως να παραβιάζονται οι αποφάσεις και οι κατευθύνσεις που έχει δώσει το υπουργείο».
«Όταν κάποιοι γονείς επιλέγουν μια συγκεκριμένη ενδυμασία, κατάλληλη για την εκπαίδευση των παιδιών, δεν έχει λόγο το υπουργείο», είπε. «Δεν εχει συζητηθεί αυτό στο υπουργείο και εγώ σας μεταφέρω την άποψη του υπουργείου», επανέλαβε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

09-10-24

08:19
Δεν εχει ΚΑΜΙΑ αρμοδιοτητα να αποφασισει ο συλ γνεων για την στολη.Εστω εκανε την προταση με διχασμενους τους γονεις και τα παιδια...μεχρι εκει.Αν ο διευθυντης ειναι μαλακας θα πεισει και τον συλλογο δασκαλων να το δεχτουν.Αν ειναι σωστος θα πει ευχαριστουμε και αντιο σας.Στους γονεις.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.948 μηνύματα.

09-10-24

08:52
Μακρυά από νοσοκομεία, αλλά σ ένα μεγάλο νοσοκομείο που νοσηελύτηκε από ατυχημα συγγενής, εδώ στην πόλη μου, τα χρώματα δεν ήταν τυχαία,: Οι νοσηλεύτριες στους σταθμούς νοσηλείας φορούσαν άσπρο, οι τραυματιοφορείς θαλασσί, του χειρουργείου πράσινο, οι φυσιοθεραπευτές τυρκουάζ, κάποιες εκεί με τον εξοπλισμό (τι ακριβώς έκαναν δεν ξέρω, πάντως ιδέα δεν είχαν από ασθενείς, πράγματα πηγαινόφερναν) μπορντώ , τα άλλα δεν τα μελέτησα, ευτυχώς έμεινε μόνο 3 μέρες. Υποτίθεται βοηθούν τους ασθενείς και συγγενείς, να βρουν το κατάλληλο άτομο στο χάος του μεγάλου νοσοκομείουζηλεύω αυτούς που μπορούν να φοράνε στα νοσοκομεία ό,τι χρώμα θέλουν! Εγώ θα έπαιρνα μωβ![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ρε παιδιά, γελάω, σαν εξωπραγματικοί μιλάμε ώρες ώρες. Εδώ μαχαιρώνονται οι μαθητές, βιντεοσκοπούν, βασανίζεται το σχολείο να τους πάρει τα κινητά και μας μάραναν οι <<ποδιές>>
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.323 μηνύματα.

09-10-24

09:16
Ειδικά ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων, δεν είναι απλά αναρμόδιοι, αλλά αν ανακατευτούν θα είναι και παράνομοι.Δεν εχει ΚΑΜΙΑ αρμοδιοτητα να αποφασισει ο συλ γνεων για την στολη.Εστω εκανε την προταση με διχασμενους τους γονεις και τα παιδια...μεχρι εκει.Αν ο διευθυντης ειναι μαλακας θα πεισει και τον συλλογο δασκαλων να το δεχτουν.Αν ειναι σωστος θα πει ευχαριστουμε και αντιο σας.Στους γονεις.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

09-10-24

09:41
Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε μια ευπρέπεια από όλους μαθητές και καθηγητές για πως ντύνονται στο χώρο του σχολείου. Αν το λέμε ποδιά ή χιτζάμπ δεν έχει σημασία. Ο τρόπος ντυσίματος μετράει.
www.protothema.gr
... μέρος της παιδείας
Την ποιά;;;![]()

Κρανίδι: 13χρονος προσπάθησε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο σε γυμνάσιο
Τον χτύπαγε στην πόρτα της τάξης του - Ο δράστης συνελήφθη
... μέρος της παιδείας

rafaela11
Περιβόητο μέλος

09-10-24

10:07
Κι εκεί που δουλεύω εγώ, έτσι είναι, ο καθένας φοράει το χρώμα του, αν παρατήρησες είπα πως εγώ έχω πράσινο λόγω χειρουργείουΜακρυά από νοσοκομεία, αλλά σ ένα μεγάλο νοσοκομείο που νοσηελύτηκε από ατυχημα συγγενής, εδώ στην πόλη μου, τα χρώματα δεν ήταν τυχαία,: Οι νοσηλεύτριες στους σταθμούς νοσηλείας φορούσαν άσπρο, οι τραυματιοφορείς θαλασσί, του χειρουργείου πράσινο, οι φυσιοθεραπευτές τυρκουάζ, κάποιες εκεί με τον εξοπλισμό (τι ακριβώς έκαναν δεν ξέρω, πάντως ιδέα δεν είχαν από ασθενείς, πράγματα πηγαινόφερναν) μπορντώ , τα άλλα δεν τα μελέτησα, ευτυχώς έμεινε μόνο 3 μέρες. Υποτίθεται βοηθούν τους ασθενείς και συγγενείς, να βρουν το κατάλληλο άτομο στο χάος του μεγάλου νοσοκομείου
Τέλος πάντων το θέμα της στολής το ανάφερα μέσα στο θέμα σε κάτι που ανέφερε ο @nearos και σχολίασε κάτι ακόμα για αυτό πιάσαμε μια μικρή ψιλό άσχετη συζήτηση, αν και τοποθετήθηκα πάνω στο θέμα
το ίδιο ακριβώς είπα και εγώ εδώ, δεν μας φταίνε τα ρούχα, αλλά το είπα χωρίς να απαξιώσω τη γνώμη των υπολοίπων.το πρόβλημα είναι αλλού, η ρίζα δηλαδή, κι όχι στο ντύσιμο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- Hased Babis
- exotic xo
- phleidhs
- Paragontas7000
- rafaela11
- Kate1914
- AggelikiGr
- fockos
- tsiobieman
- taketrance
- charmander
- Wonderkid
- giannhs2001
- Μήτσος10
- American Economist
- Scandal
- Memetchi
- Debugging_Demon
- back2967
- Libertus
- teacher_40
- vasilis123321
- touvlo
- Fernando_A
- Dr. Gl. Luminous
- GeorgePap2003
- chester20080
- Ryuzaki
- Μαυρίκιος
- Jim175
- Εριφύλη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.