Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Η καλύτερή μου φίλη είναι ΧΑ κι εγώ ΜΛ-ΚΚΕ. Τα συμπεράσματα δικά σας.....8)
συμπερασμα: μονο με τους δικους σου φιλους βγαινετε εξω ολοι μαζι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
συμπερασμα: μονο με τους δικους σου φιλους βγαινετε εξω ολοι μαζι
Τι θες να πεις, ρε μεγάλε;
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Τι θες να πεις, ρε μεγάλε;
θα μπορουσε να εχει πολλες ερμηνειες αυτο που πεταξα, αλλα ας μεινουμε στην
"οι χα-τες δεν ενδιαφερονται για γυναικες"
Guest 781029
Επισκέπτης
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
"οι χα-τες δεν ενδιαφερονται για γυναικες"
Α! Δεν το γνωρίζω αυτό που λες! ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρώην μου, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που χωρίσαμε! Anyway! Και μόνη πολύ καλύτερα! Ας μην αναλώνομαι σε προσωπικά!
Όταν, όμως, μίλησα για φίλες, αναφερόμουν σε γυναικοπαρέα. Έχω πολλές φίλες εκ των οποίων μόνο τρεις είναι ΜΛ_ΚΚΕ, όπως εγώ.
Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Δεν είπες κάτι κακό και σου ζητώ συγνώμη που σου ζήτησα να μου το διευκρινίσεις. Ήθελα απλώς να καταλάβω τι εννοείς!
Rempeskes
Επιφανές μέλος
ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρώην μου, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που χωρίσαμε!
...ξες, το να ειναι καποιος πασοκ, ειναι μια σοβαρη αιτια για χωρισμο
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
...ξες, το να ειναι καποιος πασοκ, ειναι μια σοβαρη αιτια για χωρισμο
Δεν παίζεσαι, ρε μεγάλε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.