Μάλλον δεν έχεις υπόψη σου τη νοοτροπία των ανθρώπων που δουλεύουν σε μπαρ και καφέ. Πρέπει συνέχεια να είναι φιλικοί και προσβάσιμοι ώστε να κάνουν τους πελάτες να νιώθουν οικεία και να επιστρέφουν. Η κοπελίτσα παίζει μαζί σου και σε έχει κολλήσει στο βρακί της κι εσύ κάθεσαι κι αναλύεις την κάθε κίνηση. Αν ήσουν 15-20 θα σε δικαιολογούσα, όλοι μας τα έχουμε περάσει. Στα 30 πλέον είναι λίγο ντροπιαστικό να φέρεσαι έτσι. Έχεις δύο λύσεις: είτε όπως είπε ο Ντέβιλ θα της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού και να το πάρετε από την αρχή είτε θα ξεκολλήσεις. Μπορείς βέβαια να περάσεις τους επόμενους μήνες ή και χρόνια να προσπαθείς να αποκωδικοποιείς την κάθε της λέξη κι ανάσα και να χάνεις τον καιρό σου ενώ υπάρχουν τόσες διαθέσιμες σωστές κοπέλες εκεί έξω. Εσύ αποφασίζεις.
Himela καλησπέρα!!
Ευχαριστώ για την συμβουλή σου..
Σαφώς και γνωρίζω από μπαρ καφέ εστίαση μιας και αυτή είναι η δουλειά μου εδώ και 10 χρόνια..
Όπως επίσης καταλαβαίνω το ενδεχόμενο να παίζει...
Επίσης ξέρω (πλέον) πως ένιωσε..
Ήθελε πραγματικά να τα βρούμε , εγώ ήμουν το πρόβλημα κυρίως (χωρίς να σημαίνει ότι και αυτή ήταν η Αγία)..
Δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει έτσι ειλικρινά..
Όπως είπες είμαι 30 χρόνων και δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου να συμπεριφέρεται έτσι , αλλά έλα μου όμως που δεν ξέρω γιατί?
Αυτό το άγχος που έχω όταν τη βλέπω (ακόμα και όταν βγαίναμε) δεν εξηγείται..
Ίσως η λύση είναι όντως να ξανά προσέγγισω απλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι η κατάλληλη ώρα..
Τι εννοω με την κατάλληλη ώρα?
Ότι αυτή θα δουλέυει και τον χειμώνα εκεί..
Ίσως έρθουμε αυθόρμητα κοντά πάλι ο ένας στον άλλον , ίσως και όχι!!
Δεν νομίζω να κάνει αυτή καμία κίνηση πλέον , αλλά σίγουρα και εγώ ψάχνω έστω κάτι μικρό για να πιαστώ και να δώσω αυτά που έχω να δώσω..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2020
Δεν πρόκειται να το κάνει αυτό που λες γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του, αν ήταν ο χαρακτήρας του αυτός θα το είχε κάνει ήδη, ούτε χαζός είναι που δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η κατάσταση είναι πολύ απλή ακόμα και χαζός να ήταν. Το όλο θέμα είναι ότι φοβάται γι αυτό και κάθεται και τα αναλύει όλα αυτά, καθώς με την ανάλυση αισθάνεται ότι κάτι "κάνει" για το ζήτημα και έχει έτσι μια δικαιολογία για να αποφύγει να κάνει αυτό που φοβάται. Δεν γράφει εδώ πέρα για να πάρει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει απλά ψάχνει άτομα για να κάνει ομαδική ανάλυση, να πάρει αντιφατικές γνώμες, ώστε να περιπλεχτεί και άλλο η κατάσταση και να έχει ακόμη καλύτερη δικαιολογία για να μην κάνει αυτό που φοβάται να κάνει.
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα μου?
Αυτή η σκατω αυτοπεποίθηση που δεν έχω..
Ειδικά όταν γνωρίζω μία ωραία κοπέλα..
Η συγκεκριμένη είναι απλά "πανέμορφη"..
Δεν πίστεψα στιγμή ότι θα με κοίταζε και όμως με κοίταξε..
Όταν την είχα δεν το πίστευα και δεν έκανα τίποτα από όσα σκέφτομουν διότι φοβόμουν ότι θα τα πάρει λάθος φοβούμενος μην την χάσω (φουλ καχύποπτος)..
Πλέον ναι , φοβάμαι...
Κάνω σενάρια ότι αν το πάμε πιο χαλαρά και θα βλεπομαστε στο μαγαζί ίσως κάτσει κάπως η φάση μεταξύ μας..
Πράγμα λάθος..
Στο τώρα , με φοβίζει ότι είναι με άλλον και αυτή νομίζει ότι βγαίνω με άλλη..
Χθες ήταν τόσο απόμακρη από μένα ,που αισθάνθηκα χάλια..
Βέβαια η τύπισσα με ψυχολογισε φουλ μου λέει "εσύ θες παρακάλια , σε έχω καταλάβει"..
Δεν θέλω παρακάλια εννοείται , ψάχνω κάπως την επιβεβαίωση για να προχωρήσω και αυτή μου την έδειχνε (με τον τρόπο της) αλλά εγώ κοιμόμουν..