Επιβολή του Youtube κατά της χρήσης των Ad Blockers

Έχει κανενας καποιο καλο adblocker που να γλιστραει απο την τωρinη ανιχνευση του youtube?
Χρησιμοποιω chrome και μεχρι στιγμης ολα τα γνωστα μου τα βρισκει και δε με αφηνει αλλιως χωρις διαφημισεις και μου την σπανε πααρα πολυ οι διαφημισεις πλεον
Ουτε adblocker plus, ουτε ublock origin

Έχει κανενας καποιο καλο adblocker που να γλιστραει απο την τωρinη ανιχνευση του youtube?
Χρησιμοποιω chrome και μεχρι στιγμης ολα τα γνωστα μου τα βρισκει και δε με αφηνει αλλιως χωρις διαφημισεις και μου την σπανε πααρα πολυ οι διαφημισεις πλεον
Ουτε adblocker plus, ουτε ublock origin
Tampermonkey και ψαξε ενα script, ειχα ενα πολυ καλο αλλα τωρα το εχεσε το γιουτουμπ και το εκανε patch. Παντως το ταμπερμονκευ εχει διαφορα ρπαγματα που μπορεις να κανεις, π.χ να σκιπαρεις το age verification κλπ

Youtube vanced και πειρατικό spotify.
Το καλό του να έχεις android

Αν βάλεις ένα βίντεο σε ένα ποστ δεν έχει διαφημίσεις έτσι δεν είναι; Οπότε εγώ θα πρότεινα, πάρτε ένα βίντεο, βάλτε το σε ένα πμ, πατήστε preview και δείτε το χωρίς διαφημίσεις. :vroum:
(ή λέω μαλακίες;:redface:)

αληθεια ειναι, μου σπαει τα νευρα συνεχεια κολλαει και αργει να φορτωσει, ακομα και να πας να πατησεις pause αποκρινεται με καθυστερηση 3 δευτερολεπτων

Περίπατο θα το κάνουν το youtube.

457606595_1052690499763503_5108442311785341829_n.jpg

Μετά από λίγο καιρό επιστρέφω ξανά σε αυτό το θέμα καθώς εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω διαβάσει ότι πλέον το youtube θα σου δείχνει μια διαφήμιση ενώ έχεις κάνει παύση το βίντεο που βλέπεις... Το έχει παρατηρήσει κανένας σας;

Μετά από λίγο καιρό επιστρέφω ξανά σε αυτό το θέμα καθώς εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω διαβάσει ότι πλέον το youtube θα σου δείχνει μια διαφήμιση ενώ έχεις κάνει παύση το βίντεο που βλέπεις... Το έχει παρατηρήσει κανένας σας;
Nαι. Επισης για καποιο λογο χθες μ πεταγε γαλλικες διαφημισεις.

Να μη βλέπουμε πια YouTube ή ακόμα καλύτερα, να κατεβάζουμε το βίντεο και να το βλέπουμε με την ησυχία μας. Τρόποι υπάρχουν.

Nαι. Επισης για καποιο λογο χθες μ πεταγε γαλλικες διαφημισεις.
Εδώ επιτρέπεται να διαφημίζουν προϊόντα ή υπηρεσίες που είναι απάτη.
Να μη βλέπουμε πια YouTube ή ακόμα καλύτερα, να κατεβάζουμε το βίντεο και να το βλέπουμε με την ησυχία μας. Τρόποι υπάρχουν.
Με ένα mp4 converter είναι ότι πρέπει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back