BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:41 Η BeatrixKiddo: #141 26-07-22 19:41 Γνωρίζετε καμία καλή και οικονομικη γραφίδα για να την χρησιμοποιώ για σημειώσεις πάνω σε ppt presentations; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:42 Ο hl_amhxanos: #142 26-07-22 19:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Γνωρίζετε καμία καλή και οικονομικη γραφίδα για να την χρησιμοποιώ για σημειώσεις πάνω σε ppt presentations; Click για ανάπτυξη... Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:48 Η BeatrixKiddo: #143 26-07-22 19:48 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... 400; Τζιζους..... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:50 Ο hl_amhxanos: #144 26-07-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: 400; Τζιζους..... Click για ανάπτυξη... Μα το e-ink είναι ψιλοκαινούρια τεχνολογία ειδικά όταν το πήρα πριν από 2 χρόνια, μετά άμα θες και μεγάλη οθόνη + να είναι λεπτεπίλεπτο για να βολεύει η κατασκευή, όλα αυτά πληρώνονται έξτρα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 21:21 Η Joji έγραψε: #145 26-07-22 21:21 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Ο hl_amhxanos: #146 26-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Η Joji έγραψε: #147 26-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωρίζετε καμία καλή και οικονομικη γραφίδα για να την χρησιμοποιώ για σημειώσεις πάνω σε ppt presentations;
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:42 Ο hl_amhxanos: #142 26-07-22 19:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Γνωρίζετε καμία καλή και οικονομικη γραφίδα για να την χρησιμοποιώ για σημειώσεις πάνω σε ppt presentations; Click για ανάπτυξη... Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:48 Η BeatrixKiddo: #143 26-07-22 19:48 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... 400; Τζιζους..... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:50 Ο hl_amhxanos: #144 26-07-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: 400; Τζιζους..... Click για ανάπτυξη... Μα το e-ink είναι ψιλοκαινούρια τεχνολογία ειδικά όταν το πήρα πριν από 2 χρόνια, μετά άμα θες και μεγάλη οθόνη + να είναι λεπτεπίλεπτο για να βολεύει η κατασκευή, όλα αυτά πληρώνονται έξτρα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 21:21 Η Joji έγραψε: #145 26-07-22 21:21 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Ο hl_amhxanos: #146 26-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Η Joji έγραψε: #147 26-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Γνωρίζετε καμία καλή και οικονομικη γραφίδα για να την χρησιμοποιώ για σημειώσεις πάνω σε ppt presentations; Click για ανάπτυξη... Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:48 Η BeatrixKiddo: #143 26-07-22 19:48 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... 400; Τζιζους..... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:50 Ο hl_amhxanos: #144 26-07-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: 400; Τζιζους..... Click για ανάπτυξη... Μα το e-ink είναι ψιλοκαινούρια τεχνολογία ειδικά όταν το πήρα πριν από 2 χρόνια, μετά άμα θες και μεγάλη οθόνη + να είναι λεπτεπίλεπτο για να βολεύει η κατασκευή, όλα αυτά πληρώνονται έξτρα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 21:21 Η Joji έγραψε: #145 26-07-22 21:21 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Ο hl_amhxanos: #146 26-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Η Joji έγραψε: #147 26-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... 400; Τζιζους.....
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 19:50 Ο hl_amhxanos: #144 26-07-22 19:50 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: 400; Τζιζους..... Click για ανάπτυξη... Μα το e-ink είναι ψιλοκαινούρια τεχνολογία ειδικά όταν το πήρα πριν από 2 χρόνια, μετά άμα θες και μεγάλη οθόνη + να είναι λεπτεπίλεπτο για να βολεύει η κατασκευή, όλα αυτά πληρώνονται έξτρα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 21:21 Η Joji έγραψε: #145 26-07-22 21:21 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Ο hl_amhxanos: #146 26-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Η Joji έγραψε: #147 26-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: 400; Τζιζους..... Click για ανάπτυξη... Μα το e-ink είναι ψιλοκαινούρια τεχνολογία ειδικά όταν το πήρα πριν από 2 χρόνια, μετά άμα θες και μεγάλη οθόνη + να είναι λεπτεπίλεπτο για να βολεύει η κατασκευή, όλα αυτά πληρώνονται έξτρα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 21:21 Η Joji έγραψε: #145 26-07-22 21:21 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Ο hl_amhxanos: #146 26-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Η Joji έγραψε: #147 26-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όχι, έχω το Remarkable2 πιασωκολέ φουλ 400 ευρώ το πήρα, αλλά γαμάει Click για ανάπτυξη... Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Ο hl_amhxanos: #146 26-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Η Joji έγραψε: #147 26-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έκλαψα με το πιασωκολέ αλλά πέρα από την πλάκα, ζηλεύω. Πολύ καλό. Και σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του. Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:20 Η Joji έγραψε: #147 26-07-22 23:20 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Να πω την αλήθεια πάντως δεεεν είναι σαν να γράφεις σε χαρτί όσο και να διαφημίζουν ότι ισχύει το αντίθετο, ειδικά την αίσθηση που σου δίνει το ballpoint pen + χαρτί α4 δεν την αγγίζει η οθόνη του ταμπλετ και η πένα του, βέβαια εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά ενοχλούμαι με την παραμικρή παρέκκλιση από την συνήθειά μου Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Σε όλα τα υπόλοιπα αξίζει, 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας, 4-5 ώρες η φόρτιση απο 0 στα 100, μικρό βάρος που δεν σε κουράζει στο κράτημα (400g), επεξεργαστής είναι σάπιος πάντως... φάση κινητού android 2012 οπότε δεν μπορείς να κάνεις swipe 10 σελίδες το δευτερόλεπτο πχ είναι πιο αργό από αυτό. Click για ανάπτυξη... 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Αν κάποιος έχει σκοπό να διαβάζει βιβλία δηλαδή να αγοράσει ενα e-reader)(δεν γράφεις με αυτό μόνο διαβάζεις) με κάπως μεγάλη οθόνη, πιστεύω θα τον βολέψει πολύ, η αίσθηση είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο γιατί η οθόνη είναι στατική δεν έχει τάση που έχουν οι οθόνες των κινητών και των υπολογιστών, οπότε το μάτι δεν κουράζεται από αυτό. Επίσης μια τέτοια επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική από αυτό που έχω εγώ (που εν τέλει και εγώ που έπαψα να κρατάω σημειώσεις έκει σαν e-reader το χρησιμοποιώ πλέον και όχι σαν e-ink) φάση γύρω στα 200 ευρώ που με 15 βιβλία να διαβάσεις το έχεις αποσβέσει άνετα Click για ανάπτυξη... Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο;
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:34 Ο hl_amhxanos: #148 26-07-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις, Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τίποτα δεν θα είναι σαν να γράφεις σε χαρτί. Εκτός αν πάμε στο iPad που υπάρχουν ορισμένα screen protectors cut out ιδανικά για την αίσθηση χαρτιού όταν γράφεις με το apple pencil. Ακόμη και ο ήχος να ξέρεις είναι… chef’s kiss 25 ώρες; Ουάου. Πάντως ο επεξεργαστής λίγο απογοήτευση όπως τον περιγράφεις. Εννοώ για 400 ευρώ, it should at least be quicker. Χμμμ, το έχω ακουστά. Βοηθάει; Μπορείς να κάνεις και σημειώσεις επάνω ας πούμε; Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις και να στο ανοίξει ως αρχείο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Για το τελευταίο που με ρωτάς όχι με το eReader μόνο διαβάζεις δεν σημειώνεις,
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #149 26-07-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Μωρέ αυτό υπόσχεται ότι θα δίνει καλύτερη αίσθηση από τα screen protectors τηου iPad, έτσι λένε τουλάχιστον οι reviewers του, εγώ δεν είχα την τιμή να γράψω σε iPad ακόμα χαχα Click για ανάπτυξη... Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ο επεξεργαστής όντως είναι απογοήτευση και εγώ θα ήθελα να μεταπηδαει φουλ γρήγορα άλλωστε αυτό θα του δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση βιβλίου, φάση ξεφυλλισμα αλλά μάλλον απέχουμε λίγο καιρό η λίγες εκατοντάδες ευρώ από κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:55 Ο hl_amhxanos: #150 26-07-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ααα το έχεις ψάξει καλά Ναι ούτε εγώ είχα την τιμή, από άλλους το έβλεπα και το άκουγα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βασικά, το θεωρώ λίγο scam να μην τηρείται κάτι τέτοιο. Πες μου τουλάχιστον ότι έχει sound effect των σελίδων Click για ανάπτυξη... Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του)
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Η Joji έγραψε: #151 26-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα το μόνο real paperwriting effect που έχει είναι ότι με την τριβή κατά την γραφή η μύτη της πένας τρώγεται και πρέπει να την αλλάξεις (σου δίνει άλλες δέκα μαζί με την αγορά του) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:01 Ο hl_amhxanos: #152 27-07-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ουάου! So tempting, hyperealistic. Εκεί αποφάσισαν να δώσουν έμφαση Click για ανάπτυξη... Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:06 Η Joji έγραψε: #153 27-07-22 00:06 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Χαχα ούτε εγώ βρίσκω κάποιο πρακτικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Μάλλον απλά θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με τον κόσμο που θα τελειώσει όλες τις μύτες και θα αγοράσει ανταλλακτικά... Και η μαμά πένα που αγοράζεις δεν έχει μηχανισμό από πίσω να λειτουργεί σαν γόμα δλδ να την γυρνάς την πένα ανάποδα και να σβήνει αυτό που γράφεις, αυτό το έχει μόνο συγκεκριμένη πένα που κοστίζει 50€, είπαμε πιασοκωλέ κατάσταση τελείως Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Ο hl_amhxanos: #154 27-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Συγγνώμη αλήθεια αλλά όσα περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ χτυπιέμαι από τα γέλια. Η γόμα υποτίθεται πρέπει να υπάρχει στο pen που δίνεται. Δηλαδή εσύ σβήνεις με το δάχτυλο; Δεν μπορώ ρε φίλε 50 ευρώ για μια γόμα. Click για ανάπτυξη... Όντως σβήνεις με το δάκτυλο, πατάς πάνω στην οθόνη την ώρα που γράφεις να βγάλει την γραμμή εργαλείων και σπαμμαρω undo αν θέλω να σβήσω κακογραμματα η παίρνεις γόμα που σβήνει selection πάνω στην οθόνη που την επιλέγεις με την μύτη της πένας Νταξει εγώ μετά από κάνα χρόνο χρήσης πήρα μια πένα που κάνει στα περισσότερα einks /tablets /κινητά και έχει αυτό γωμα από πίσω οπότε κάνω και έτσι την δουλειά μου, αν και το undo βολικό είναι να σου πω την αλήθεια
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:11 Η Joji έγραψε: #155 27-07-22 00:11 Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:19 Ο hl_amhxanos: #156 27-07-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το undo είναι παρά πολύ χρήσιμο. Το περίμενα να υπάρχει. Αν συνηθίσεις στο undo το χρησιμοποιείς και παραπάνω από την ίδια την γόμα Click για ανάπτυξη... Εκεί είμαστε λίγο άτυχοι που δεν υπάρχει undo στο κανονικό paperwriting αν και αν υπήρχε ο ψυχαναγκασμος θα με έκανε να το σπαμμαρω για το παραμικρό γράμμα που δεν βρίσκεται σε τέλεια στοίχηση
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #157 27-07-22 00:34 Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 00:38 Η BaSO4 έγραψε: #158 27-07-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paladin touvlo fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Kate1914 rafaela11 Scandal Joji Antonia Alexandra fourkaki Κλημεντίνη Viedo charmander J.Cameron jj! dionisos13 ggl Memetchi SlimShady tslef8 bruh_234 Εχέμυθη grtt Αλκης Κ. Libertus Meow Mexicanos Εριφύλη Αναστασία197 nicks1999 Πουπουλίνα Chrysak25 Kassiopi giannhs2001 Johnny15 WhaleOilBeefHooked harry akritas Nickx orchidea παιδι για κλαματα fockos iminspain Ariana2018 tsiobieman Luke. hackershot baizer Myrtilo chester20080 Griff hirasawayui T C CiNeFiL Ace of Spades taketrance louminis fretoe Μάρκος Βασίλης Μί–Κά-Ἔλ Vold tomicrotroll American Economist Yiorgosk ΘανάσοςG4 me lene Alma Libre "άσχημο_όνειρο" SkyBlu Trolling Stones chris2799 whitelioness Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Με αυτά που διαβάζω, είμαι ευτυχής που έμαθα τυφλό σύστημα στο PC Click για ανάπτυξη... Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:22 Ο jj! έγραψε: #159 27-07-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ναι, όντως, και who knew ότι θα ήταν διασκεδαστικό το να εξασκείσαι στο να πληκτρολογείς γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Άσε, φέτος έμαθα και τώρα μού φαίνεται απελπιστικά αργό όταν γράφω στο κινητό (αλλά βολεύει επειδή ξαπλώνεις ). Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable!
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 01:27 Η BaSO4 έγραψε: #160 27-07-22 01:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα.
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πάντως αν ήξερα τυφλό όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο, θα εσκαγα μύτη με το λάπτοπ στις διαλέξεις και θα τα έγραφα όλα τσακ -τσακ-τσακ. +Όλες οι σημειώσεις μου θα ήταν searchable! Click για ανάπτυξη... Σίγουρα βοηθάει, όταν γράφεις μεγάλα κείμενα, αλλά πιστεύω ότι το χειρόγραφο θα ήταν πιο αξιόπιστο, στην περίπτωση που χρειαζόταν να κάνεις πράξεις ή σχεδιαγράμματα.