Είναι γνωστό οτι στις Ασιατικές χώρες στους άντρες αρέσουν περισσότερο οι στρουμπουλές γυναίκες-με πιασίματα τέλος πάντων. Είναι επίσης δεδομένο οτι ο ερεθισμός του άντρα γίνεται εγκεφαλικά και σχετικά με αυτό που βλέπει. Η ερώτηση είναι, γιατί στις χώρες αυτές οι άντρες ερεθίζονται με παχουλές γυναίκες, και στις υπόλοιπες χώρες με τις αδύνατες (ως επί το πλείστον πάντα); Τι είναι αυτό που αλλάζει;
Γιατί τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στις χώρες αυτές,
είναι φυσιολογικά;
ναι ;
Μα η σχέση και το σεξ δεν είναι (ειδικά για τους άντρες) αλληλένδετα; Γιατί τα διαχωρίζεις; Υπάρχει κάποιος που θέλει σχέση χωρίς σεξ;
οι hi-5 , τελικά δεν είναι τυχαίο ότι διαλύθηκαν
Μετά από συζήτηση που είχα το Σαββατοκύριακο, έχω τις εξής σκέψεις:
Είναι γνωστό οτι στις Ασιατικές χώρες στους άντρες αρέσουν περισσότερο οι στρουμπουλές γυναίκες-με πιασίματα τέλος πάντων. Είναι επίσης δεδομένο οτι ο ερεθισμός του άντρα γίνεται εγκεφαλικά και σχετικά με αυτό που βλέπει. Η ερώτηση είναι, γιατί στις χώρες αυτές οι άντρες ερεθίζονται με παχουλές γυναίκες, και στις υπόλοιπες χώρες με τις αδύνατες (ως επί το πλείστον πάντα); Τι είναι αυτό που αλλάζει;
Έχω ακούσει άντρες να λένε οτι δεν μπορούν να ερεθιστούν με μια παχουλή κοπέλα. Και ρωτώ: αν στον κόσμο μας (λέμε τώρα, υποθετικά) δεν υπήρχαν αδύνατες παρά μόνο παχουλές, οι άντρες δε θα είχαν ερωτικές σχέσεις; Κι επειδή η απάντηση θα είναι προφανώς οτι δε θα είχαν μέτρο σύγκρισης οπότε θα ερεθίζονταν με τις παχουλές εκ των πραγμάτων, αυτό σημαίνει οτι ο ερεθισμός είναι τελικά κάτι που γίνεται κατόπιν σκέψης ή αυτόματα;
Δεν ξέρω αν εξηγώ καλά αυτό που σκέφτομαι...
Ξέρω ότι στον καθένα που παρεκκλίνει σε οποιαδήποτε τομέα από το πρότυπο του τομέα αυτού , η ζωή είναι ενίοτε ένα μαρτύριο και συχνά ένα παιχνίδι υπομονής . Αλλά το πρότυπο της λεπτής κοπέλας δεν είναι το θέλημα του Nitro και του cosmopolitan , είναι πριν από όλα ανθρώπινο ένστικτο που έχει να κάνει με πολλά που μπορεί να σχολιάσει ένας ψυχολόγος ή βιολόγος : οι συγκεκριμένες αναλογίες δηλώνουν υγεία και αυτή πολλά άλλα με την σειρά της (γονιμότητα κ.λ.π.)
Δεν χρειάζεται να τα βάζουμε με αυτά τα ένστικτα , απλά με την υπερβολή με την οποία κάποιοι τα εκμεταλλεύτηκαν .
Και ακόμα , ένα ένστικτο δεν είναι το απόλυτο κριτήριο επιλογής : ξέρω πολλούς γνωστούς που όταν βρήκαν την γυναίκα των ονείρων τους αυξημένη κατά κάποια κιλά , απλά βρήκανε την γυναίκα των ονείρων τους .
Η όλη συζήτηση που θύμισε ένα έργο αρχαίου τραγικού (που η μνήμη μου με απατά για λοιπά στοιχεία) , στο οποίο οι γυναίκες αντιδρώντας στην ανδροκρατία , υποτάσσουν το ίδιο σκληρά τους άντρες και πλέον δεν τους αφήνουν καν να φλερτάρουν όμορφες γυναίκες αλλά μόνο όσες πριν δεν έβρισκαν άντρα .
Η αλληγορία σταματάει στο σημείο που κάθε αποφυγή μιας υπερβολής καταλήγει σε αντίθετη υπερβολή , δεν εννοώ ότι οι παχουλές είναι κατ ανάγκη άσχημες .
Προσωπικά , δεν μου αρέσουν οι ιδιαίτερα λεπτές αλλά δεν θα μου άρεσε και ο εαυτός μου αν δεν ήτο ειλικρινής :
επιφανειακό κριτήριο δεν σημαίνει και ένοχο κριτήριο
αυτά , πάω στην νταρντάνα μου