Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχω εχω δει 3-4 φορες. Παλια ειχα δει 2-3 και χτες ειδα παλι ενα μετα απο αρκετο καιρο. Μηπος συμενει κατι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

openopen
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Απόλυτο φυσιολογικό....Πάντως το ερωτικό όνειρο δεν σημαίνει πάντα έλλειψη σεξ....το υποσυνείδητο παίζει πολλά παιχνίδια....το κάθε όνειρο - ερωτικό 'η μη- το μεταφράζεις καθαρά υποκειμενικά...
Συμφωνω μαζι σου

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

IANAP (I Am Not A Psychologist)Τώρα θυμήθηκα οτι μια φορα είχα δει στον υπνο μου οτι τα είχα με τον πατέρα μου (μπλιαξ)!!! Ξέρει κανεις τι μπορει να σημαινει αυτό?
Σύμφωνα με τη Φροϊδική θεωρία πολλές γυναίκες ψάχνουν πατρική φιγούρα στους ερωτικούς τους συντρόφους. Το ονειρο φέρνει στην επιφάνεια αυτό το ανικανοποίητο αποθημένο: δέν μπορείς να δείς τον Exposed σαν πατρική φιγούρα γιατί είναι μικρότερος!
No offence Exposed, τώρα που το συνηδητοποίησε θα της φύγει (αν ήταν αυτό).
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gademis :IANAP (I Am Not A Psychologist)
Σύμφωνα με τη Φροϊδική θεωρία πολλές γυναίκες ψάχνουν πατρική φιγούρα στους ερωτικούς τους συντρόφους. Το ονειρο φέρνει στην επιφάνεια αυτό το ανικανοποίητο αποθημένο: δέν μπορείς να δείς τον Exposed σαν πατρική φιγούρα γιατί είναι μικρότερος!
No offence Exposed, τώρα που το συνηδητοποίησε θα της φύγει (αν ήταν αυτό).
'Ισως όμως εκείνη την δεδομένη στιγμή να είχε χάσει την επαφή ή την επικοινωνία με τον πατέρα της, να ήθελε να τον έχει κοντά της - συνειδητά ή ασυνείδητα- και το όνειρο να της θύμισε αυτό. Βέβαια παίζει και ρόλο τα συναισθήματα της δημιουργούσε αυτή η πράξη κατά την διάρκεια του ονείρου! 'Οσο για το Freud οτιδήποτε συμβαίνει φταίει η λίμπιντος....οπότε και βιολέτες να δεις στο όνειρο σου ο γνωστός ψυχολόγος θα σου πεί ότι σκέφτεσαι κάτι με το σεξ κλπ.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σταμάτα βρέ, με κάνεις και κοκκινίζω, χιχιχι.βιολέτες

Όλο εκεί το έχετε το μυαλό σας οι γυναίκες.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gademis :Σταμάτα βρέ, με κάνεις και κοκκινίζω, χιχιχι.
Που να έγραφα και για άγρια ορχιδέα μεσημεριάτικα!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

καλά η ορχιδέα κάνει μπαμ και από την εμφάνιση!Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Που να έγραφα και για άγρια ορχιδέα μεσημεριάτικα!![]()
gademis
Τιμώμενο Μέλος

And the moral of the story is οτι δυστυχώς το έχουμε οι περισσότεροι το μυαλό μας εκεί σε μεγάλο βαθμό (και αναφερόμουν περισσότερο στους άντρες κάνοντας οτι έκανα πράγματι συνειρμό). Κι εμένα με ενοχλεί φοβερά αλλά τί να κάνω.Σταμάτα βρέ, με κάνεις και κοκκινίζω, χιχιχι.
Anyway, για τη συγκεκριμένη περίπτωση δέν ξέρω... εσύ είσαι πιο ειδική.
Το γεγονός οτι τα λουλούδια που τα θεωρούμε τόσο ρομαντικά ειναι τα σεξουαλικά όργανα των φυτών το παραβλέπω τελείως.
[joke]Συγνώμη εκ των προτέρων σε όσους προσφέρουν λουλούδια στις γυναίκες του forum αυριο και πάρουν την απάντηση "είσαι ένα γουρουνι!!"

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gademis :And the moral of the story is οτι δυστυχώς το έχουμε οι περισσότεροι το μυαλό μας εκεί σε μεγάλο βαθμό (και αναφερόμουν περισσότερο στους άντρες κάνοντας οτι έκανα πράγματι συνειρμό). Κι εμένα με ενοχλεί φοβερά αλλά τί να κάνω.
Anyway, για τη συγκεκριμένη περίπτωση δέν ξέρω... εσύ είσαι πιο ειδική.
Το γεγονός οτι τα λουλούδια που τα θεωρούμε τόσο ρομαντικά ειναι τα σεξουαλικά όργανα των φυτών το παραβλέπω τελείως.
[joke]Συγνώμη εκ των προτέρων σε όσους προσφέρουν λουλούδια στις γυναίκες του forum αυριο και πάρουν την απάντηση "είσαι ένα γουρουνι!!"[/joke]
χιχιχιχι...όλοι το έχουμε στο μυαλό μας και οι γυναίκες εξίσου έντονα μην πώ και εντονότερα (sorry κορίτσια

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Η super αηδία,

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Πέρυσι είχα δει πως το έκανα με γυναίκα
Η super αηδία,![]()
Όντως, κι εγω το έχω δει αυτό, αηδία.
ΥΓ: Τώρα μου λεει ο Exposed απο δίπλα "όλες κατα βάθος έχετε λεσβιακα ενστικτα!"

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Πέρυσι είχα δει πως το έκανα με γυναίκα
Η super αηδία,![]()
Το θέμα ήταν τι συναισθήματα σαν δημιουργούσε όταν το βλέπατε και ποια ήταν η γυναικα!'Οταν ξυπνήσουμε είναι πάντα άλλο θέμα 8)
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένιγουει, δεν νομίζω ότι είναι σημαίνει κάτι ιδιαίτερο.. είναι φυσιολογικό να έχουμε τέτοια όνειρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.