Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

17-06-24

19:38
Μπήκε στο τσατ του. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση για το πώς θα εκφραστεί όταν διαβάζεις μηνύματα που δεν έχεις δικαίωμα να κοιτάξεις. Είναι τόσο απλό, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό.Να βλέπεις κάτι ωραίο ναι σαφώς να πεις "α τι ωραία γυναίκα" αλλά να κάτσεις να το σχολιάσεις και όλας με τέτοιον τροπο στο τσατ παραπαει, όταν είσαι σε σχέση σταθερή.
ή ευτυχώς. Η φύση δεν αναπαράγει σε ποσότητα μηχανισμούς και συμπεριφορές που δεν ευνοούν υην εξέλιξη και την αναπαραγωγή.Και όμως, κάποιοι τυφλώνονται, αλλά είναι μια μειοψηφία δυστυχώς.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

17-06-24

19:38
Και τι θα του λεγες στη κουβεντα... οτι έψαξες το κινητο του ; δηλαδη που θα στhριζοταν αυτη η συζητηση ;
Το έχω πει κατάμουτρα σε κάποιον που εν άγνοια μου χαριεντιζόταν σε σελίδες γνωριμιών και έψαξα το ιστορικό και το βρήκα... Σιγά μη σκεφτώ που θα στηρίξω τη συζήτηση.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

17-06-24

19:39
Το εκφραστικό είναι το ζήτημα ή η ουσία ;Και σου φαίνεται το ίδιο να δω ένα περαστικό και να πω στη φίλη μου " να ένας κούκλος" με το να συζητάω με μηνύματα για το κούκλο που γνώρισα στη δουλειά;
Εμένα υπερβολή μου φαίνεται.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

17-06-24

19:39
Never let them know your next move, αν το πάρει χαμπάρι ποιος ο λόγος να το κάνω;Ξέρεις ο αλλος θα προσβληθεί αν τον αντιμετωπίζεις το ιδιο με όλους. Φιλικη συμβουλή.
Φαίνομαι σκληρή αλλά σε ανθρώπους που αγαπώ δυστυχώς συγχωρώ πολλά πράγματα και τους δικαιολογω, που δεν θα έπρεπε. Πλέον έχω βρει μια ισορροπία πιστεύω
Samael
Τιμώμενο Μέλος

17-06-24

19:40
Τότε δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Προφανώς παρατηρεί άλλες δεν σημαίνει ότι δεν τον καλύπτεις ή ότι σε απατάει.Ναι υποτίθεται εγώ αυτά έχω κάνει κατά τα λεγόμενα του, και έχει και λογική κιολας γιατί μου το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Στα μάτια μου γιατί από πίσω όπως βλέπεις έχουμε τέτοια σχολιακια για συναδέλφους..
Όπως αναφέρθηκε, όταν ψάχνεται ενεργά να σε αντικαταστήσει ο άλλος να ανησυχείς.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

17-06-24

19:45
Με αυτή την λογική, γιατί αυτοί που κάνουν τέτοια σχόλια στα "κρυφά" θα κάνουν και απο έξω, έχει και εκεινη το δικαίωμα να μην θέλει σύντροφο που είναι σαν 70ρης πορνογερος. Ξέρεις πόσες έχουν ανακαλύψει ότι οι άντρες τους είναι για φυλακή από τέτοιου είδους τσατ "που δεν είχαν δικαίωμα να κοιτάξουν";Μπήκε στο τσατ του. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση για το πώς θα εκφραστεί όταν διαβάζεις μηνύματα που δεν έχεις δικαίωμα να κοιτάξεις. Είναι τόσο απλό, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό.
Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.
Το έχω δει και σε γυναίκες σε σχέση αυτό, και είναι αηδία.
Αν θέλει να κοιτάει ελεύθερα και να κάνει σεξ ελεύθερα και να σχολιάζει ελεύθερα ερωτικά άλλες, ας μην έχει σχεση. Ή είσαι σε σχέση είτε όχι. Προσεχείς τι βγαίνει από το στόμα σου, γιατί δεν είσαι μόνος σου, προσβάλεις και τον σύντροφό σου ταυτόχρονα.ή ευτυχώς. Η φύση δεν αναπαράγει σε ποσότητα μηχανισμούς και συμπεριφορές που δεν ευνοούν υην εξέλιξη και την αναπαραγωγή.
Δεν είναι ότι είδε την sofia vergara στην τηλεόραση και είπε "πωπω τι όμορφη".
Για γυναίκες από την δουλειά που τις βλέπει καθημερινά μιλούσε, που άνετα μπορεί να κάνει προσπάθεια να μπει κάτω από το βρακί.
Το να μην έχεις αυτοσυγκράτηση είναι πολύ ανώριμο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

17-06-24

20:00
Το έχω πει κατάμουτρα σε κάποιον που εν άγνοια μου χαριεντιζόταν σε σελίδες γνωριμιών και έψαξα το ιστορικό και το βρήκα... Σιγά μη σκεφτώ που θα στηρίξω τη συζήτηση.
Για την θεματοθετρια λεμε που δεν της έχει δωσει δικαιωμα, εσυ καλα έκανες.
Γενικα εφοσον ειχες εσενα συντροφο και ηταν σε αυτες τις σελίδες έπρεπε να τον τζασεις αμεσως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Never let them know your next move, αν το πάρει χαμπάρι ποιος ο λόγος να το κάνω;
Φαίνομαι σκληρή αλλά σε ανθρώπους που αγαπώ δυστυχώς συγχωρώ πολλά πράγματα και τους δικαιολογω, που δεν θα έπρεπε. Πλέον έχω βρει μια ισορροπία πιστεύω
Βρε συ... με τον ανθρωπο που θα έχετε σχέση τι never let them know your next move

τελοςπαντων.
Σφιχτή θα σε έλεγα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο θα σε βοηθήσει. Εσυ ξέρεις εμενα δεν μ πέφτει λόγος στη τελική.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

17-06-24

20:04
Ούτε και στην σχέση τον άλλον δεν τον εμπιστεύεσαι 100% πάντα πρέπει να είσαι alert.Βρε συ... με τον ανθρωπο που θα έχετε σχέση τι never let them know your next move![]()
![]()
Καχύποπτη θα με έλεγα.Σφιχτή θα σε έλεγα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

17-06-24

20:08
Ούτε και στην σχέση τον άλλον δεν τον εμπιστεύεσαι 100% πάντα πρέπει να είσαι alert.
Καχύποπτη θα με έλεγα.
Θεωρείς οτι με αυτό το mindset θα καταφέρεις να ερωτευτείς και να ζήσεις το πάθος σε μια σχέση ; ηρεμα ρωτάω.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

17-06-24

20:31
δυστυχώς αγαπητές φίλες, η εμπειρία μου έχει δείξει, ότι οι σχετικά κολλητοί φίλοι, οι περισσότεροι (όχι όλοι), όταν βρίσκονται μεταξύ τους, σε αντροπαρέα, αν δουν κάτι να τους γυαλίζει θα το σχολιάσουν, είτε είναι μπακούρια, είτε σε σχέση, είτε παντρεμένοι.

Samael
Τιμώμενο Μέλος

17-06-24

21:23
Εξακολουθεί να μην το κάνει εντάξει ούτε είναι σωστό.Με αυτή την λογική, γιατί αυτοί που κάνουν τέτοια σχόλια στα "κρυφά" θα κάνουν και απο έξω, έχει και εκεινη το δικαίωμα να μην θέλει σύντροφο που είναι σαν 70ρης πορνογερος. Ξέρεις πόσες έχουν ανακαλύψει ότι οι άντρες τους είναι για φυλακή από τέτοιου είδους τσατ "που δεν είχαν δικαίωμα να κοιτάξουν";
Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.
Το έχω δει και σε γυναίκες σε σχέση αυτό, και είναι αηδία.
Με αυτή την λογική θα έπρεπε η αστυνομία σε τυχαίους δειγματοληπτικους ελέγχους να σπάει την πόρτα σου και να ψάχνει το σπίτι σου, με την πρόφαση ότι μπορεί να είσαι εγκληματίας.
Θα έβρισκε εγκληματίες έτσι ; Ναι αλλά δεν δικαιολογεί ούτε νομιμοποιεί την μέθοδο. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Ενώ το να ψάχνεις μηνύματα είναι ώριμο ;Αν θέλει να κοιτάει ελεύθερα και να κάνει σεξ ελεύθερα και να σχολιάζει ελεύθερα ερωτικά άλλες, ας μην έχει σχεση. Ή είσαι σε σχέση είτε όχι. Προσεχείς τι βγαίνει από το στόμα σου, γιατί δεν είσαι μόνος σου, προσβάλεις και τον σύντροφό σου ταυτόχρονα.
Δεν είναι ότι είδε την sofia vergara στην τηλεόραση και είπε "πωπω τι όμορφη".
Για γυναίκες από την δουλειά που τις βλέπει καθημερινά μιλούσε, που άνετα μπορεί να κάνει προσπάθεια να μπει κάτω από το βρακί.
Το να μην έχεις αυτοσυγκράτηση είναι πολύ ανώριμο.
Στην τελική ας τον χωρίσει ή ας του πει τι έκανε. Θα το πει όμως άραγε ;
Ασε με να σου συνοψίσω τι είπες επί της ουσίας.
Ψάξε εσύ και εάν βρεις κάτι εφόσον είναι ένοχος δεν πειράζει που η μέθοδος ήταν παράνομη. Αλλά εάν δεν βρεις κάτι αποσιωποιησε το και σιγά δεν έγινε κάτι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον σύντροφό της χωρίς αφορμή προηγουμένως δεν είναι μια μορφή απιστίας άραγε ;
Για να είμαι ξεκάθαρος δεν υποστηρίζω αυτόν. Απλά λέω ότι όλο αυτό είναι σίγουρα λάθος όπως και να έχει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-06-24

21:56
Ψάξε εσύ και εάν βρεις κάτι εφόσον είναι ένοχος δεν πειράζει που η μέθοδος ήταν παράνομη. Αλλά εάν δεν βρεις κάτι αποσιωποιησε το και σιγά δεν έγινε κάτι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον σύντροφό της χωρίς αφορμή προηγουμένως δεν είναι μια μορφή απιστίας άραγε ;
Για να είμαι ξεκάθαρος δεν υποστηρίζω αυτόν. Απλά λέω ότι όλο αυτό είναι σίγουρα λάθος όπως και να έχει.
Είναι μορφή οτι ψάχνει να σε τζάσει αργά ή γρηγορα

otan den υπάρχει εμπιστοσυνη δεν υπάρχουν γεροί δεσμοί είτε επειδη κάποιος απο τους δύο έχει θέμα παθολογικό ο άνθρωπος και δεν δένεται ειτε γιατί σιγα σιγα ξεθωριάζει και οπου να ναι θα αντικατασταθείς.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

17-06-24

22:08
Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που με κόπο κερδίζεται, αλλά είναι τόσο εύκολο να διαρραγει. Προσωπικά δε μου έχει τύχει άπαξ και γίνει κάτι σοβαρό, να μπορέσω να την ανακτησω. Πάντα θα σου τρώει η αμφιβολία το μυαλό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-06-24

22:12
Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που με κόπο κερδίζεται, αλλά είναι τόσο εύκολο να διαρραγει. Προσωπικά δε μου έχει τύχει άπαξ και γίνει κάτι σοβαρό, να μπορέσω να την ανακτησω. Πάντα θα σου τρώει η αμφιβολία το μυαλό.
Η εμπιστοσύνη όπως και ο έρωτας υπάρχουν αν θέλουμε να υπάρξουν.
Αν εγω ειμαι σε υπερβολικό βαθμό καχύποπτος δεν προκειται να νιώσω εμπιστοσύνη για κανέναν και αν κάποιος άξιζε την εμπιστοσυνη μου και δεν του την έδωσα ισως τελικά να μην ειμαι και άξιος για αυτήν οπως και για να ασχοληθουν και περαιτέρω μαζί μου.
Κάνω λάθος ;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

17-06-24

22:14
Ποιος ξέρει. Είμαι και λίγο ονειροπόλα καταβαθος, ωραία τα λέω στα λόγια, στη πράξη να με δω, λένε ούτε τα σκατα δεν βλέπεις μπροστά σου όταν ερωτεύεσαιΘεωρείς οτι με αυτό το mindset θα καταφέρεις να ερωτευτείς και να ζήσεις το πάθος σε μια σχέση ; ηρεμα ρωτάω.

Ένα πχ είναι αυτό. Σκέψου άλλη περίπτωση σε αυτό το μήνυμα θα μπορούσε να είχε παραδεχτεί απιστία.Με αυτή την λογική θα έπρεπε η αστυνομία σε τυχαίους δειγματοληπτικους ελέγχους να σπάει την πόρτα σου και να ψάχνει το σπίτι σου, με την πρόφαση ότι μπορεί να είσαι εγκληματίας.
Θα έβρισκε εγκληματίες έτσι ; Ναι αλλά δεν δικαιολογεί ούτε νομιμοποιεί την μέθοδο. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Δηλαδή θα πρέπει να το κάνει ignore αυτό επειδή "δεν έπρεπε να το είχε διαβάσει";
Ξαναλέω θέλουν προσοχή οι διπροσωποι άνθρωποι.
glayki
Περιβόητο μέλος

17-06-24

22:17
Μα δεν είναι θέμα ενός ( το να μην είναι καχύποπτος πχ) , πρέπει ο συνδυασμός και οι εκατέρωθεν συμπεριφορές να την εμπνεύσουν και να τη διατηρήσουν. Έτσι δεν είναι ;Η εμπιστοσύνη όπως και ο έρωτας υπάρχουν αν θέλουμε να υπάρξουν.
Αν εγω ειμαι σε υπερβολικό βαθμό καχύποπτος δεν προκειται να νιώσω εμπιστοσύνη για κανέναν και αν κάποιος άξιζε την εμπιστοσυνη μου και δεν του την έδωσα ισως τελικά να μην ειμαι και άξιος για αυτήν οπως και για να ασχοληθουν και περαιτέρω μαζί μου.
Κάνω λάθος ;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

17-06-24

22:18
Εγώ θα πω ότι για να κοιτάξει μηνύματα πάει να πει ότι κάτι της μυρίζει στο υποσυνείδητό της. Γι'αυτό και κοίταξε.Ενώ το να ψάχνεις μηνύματα είναι ώριμο ;
Στην τελική ας τον χωρίσει ή ας του πει τι έκανε. Θα το πει όμως άραγε ;
Ανάμεσα όμως στις δύο ανωριμότητες, η μία είναι πολύ πιο σοβαρή και χυδαία και αφορά άτομα που δεν έχουν καμία δουλειά με την σχέση τους
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-06-24

22:19
Μα δεν είναι θέμα ενός ( το να μην είναι καχύποπτος πχ) , πρέπει ο συνδυασμός και οι εκατέρωθεν συμπεριφορές να την εμπνεύσουν και να τη διατηρήσουν. Έτσι δεν είναι ;
Μα αμα εισαι παθολογικά καχύποπτος δεν θα μπορέσεις και να αξιολογήσεις ορθά τις εκατέρωθεν συμπεριφορές... θα βλέπεις κάτι και θα νομιζεις δαίμονες και φαντάσματα.
Εν παση περιπτώση. Οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

17-06-24

22:21
Για κάποιο λόγο πηγάζει αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης, κυρίως υποσυνείδητο. Και πολλές φορές το υποσυνείδητο έχει δίκιο.Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον σύντροφό της χωρίς αφορμή προηγουμένως δεν είναι μια μορφή απιστίας άραγε ;
Οι περισσότεροι τέτοιοι φαίνονται οικογενειάρχες στα μάτια του κόσμου και σωστοί αλλά από πίσω γίνεται της πο****....
Ο συγκεκριμένος είναι λίγο φως φανάρι με την κλαψουρα και το love bombing ότι ετοιμάζει πουστια, αν δεν την έχει ήδη κάνει ακόμη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-06-24

22:21
Ποιος ξέρει. Είμαι και λίγο ονειροπόλα καταβαθος, ωραία τα λέω στα λόγια, στη πράξη να με δω, λένε ούτε τα σκατα δεν βλέπεις μπροστά σου όταν ερωτεύεσαι
Ένα πχ είναι αυτό. Σκέψου άλλη περίπτωση σε αυτό το μήνυμα θα μπορούσε να είχε παραδεχτεί απιστία.
Δηλαδή θα πρέπει να το κάνει ignore αυτό επειδή "δεν έπρεπε να το είχε διαβάσει";
Ξαναλέω θέλουν προσοχή οι διπροσωποι άνθρωποι.
ε τωρα μιλάς σωστά... αμα ερωτευτείς τελειωσε. Το αξιοσημείωτο πάντως σε σένα ειναι πως απο τη μια εισαι πολύ αυστηρη απο την άλλη όμως μαλακώνεις κιόλας. Αυτο ειναι πολύ ωραίο πάντως. Ελπιζω να το εκτιμήσει ο μελλοντας συζυγος σου

Μα αμα εισαι παθολογικά καχύποπτος δεν θα μπορέσεις και να αξιολογήσεις ορθά τις εκατέρωθεν συμπεριφορές... θα βλέπεις κάτι και θα νομιζεις δαίμονες και φαντάσματα.
Εν παση περιπτώση. Οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά.
Και με αυτο εννοώ οτι αν η απεναντι σου δεν σε εμνπεει εμπιστοσυνη δεν συνεχίζεις ή κάθεσαι λίγο μέχρι να χεις κάτι χειροπιαστό για να μην την αδικήσεις κιολας.
Αλλιώς δεν έχει "εγω εχω ενστικτο" ναι και τι ειναι το ενστικτο χειροπιαστές αποδειξεις έχεις ; αν δεν έχεις χαλάρωσε. Μην εχεις καχυποψία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- J.Cameron
- dreamer!!
- thenutritionist
- Ωρορα
- darkhappysong
- phleidhs
- Ilma
- Scandal
- taketrance
- Kate1914
- ROM32
- touvlo
- Jack of Spades
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Memetchi
- Ellis
- Wonderkid
- camil
- Joji
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- American Economist
- fourkaki
- chester20080
- Luludaki
- rafaela11
- fmarulezkd
- iew
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.