Nana
Δραστήριο μέλος

τώρα για τους υπόλοιπους που έχουν απαντήσει "ναι", μάλλον δεν ήταν ερωτευμένοι όταν το έκαναν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω απατήσει ακομα και ότα είχα φτασει στην πήγη....Προτιμησα να χωρισω πρωτα και μετα να συνεχισω με την αλλη.......
και την αλλη φορα έκανα το θέλω μου να μην εκφραστεί (με σχεση αυτη με σχεση εγω και καναμε παιχνιδι μπροστα στους δικους μας

nikita13
Διάσημο μέλος

Μήπως απλά ήταν διακριτικοί?

dooo
Διακεκριμένο μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

3 πιθανότητες υπαρχουν :
-Θελανε να μας ξεφορτωθούν

-Κανανε παιχνιδι μεταξύ τους και δεν μας δίνανε σημασια

-Δεν πήρανε χαμπάρι

και μου ειπε πως δεν είδε κατι

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από tserno:μήπως δουλευομαστε???????![]()
ψάχτο λίγο.....
.
.
.
.
.
.
.
βαθιά

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αν είμαι και ερωτευμένη δεν έχω μάτια για άλλον και σχέση να μην έχουμε

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Leviathan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από adespoto:Όχι και ούτε θα ήθελα να το κάνω γιατί δεν το θεωρώ σωστό να κοροιδεύω τον άλλον,ειδικά αν ήμουν ερωτευμένη μαζί του.. Αν ήθελα να κάνω σχέση με κάποιον άλλον τότε θα χώριζα και θα έκανα ο,τι ήθελα...
Γενικα, συμφωνω.

Συγκεκριμενα στην ερωτηση του thread:
α. Οχι. (και αν ημουνα ερωτευμενη)
β. Οχι, ακομα και οταν δεν ημουνα ερωτευεμενη.
γ. Και στο μελλον δεν θα το εκανα ποτε. Και επειδη 'ποτε μη λες ποτε', στην χειροτερη των περιπτωσεων αφου κανεις δεν ξερει τι θα του συμβει, θα του τηλεφωνουσα την επομενη το πρωι να τον ενημερωσω για την απιστια μου. Και θα δεχομουνα την οποιαδηποτε ποινη. (πχ να χωρισουμε.) Ειμαι ενηλικο ατομο και υπεθυνη για τις πραξεις μου και αρα αναλαμβανω τις ευθυνες μου. Ποτε δεν θα ημουν ανειλικρινης. Οχι για τιποτα αλλο (αλτρουιστικα κινητρα κλπ

actaestfaboula
Νεοφερμένο μέλος

ε,ναι,τον έχω απατήσει...
κ δεν έχω μετανιώσει.

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι ολα στην ζωη μας "πολυπλοκα".
Την "απατη"-προδοσια-ποδοπατημα σχεσης (γιατι για εμενα το κερατο ειναι ολα αυτα και ακομα περισσοτερα, ειναι ισως το μονο πραγμα το οποιο μπορει να με κανει να σηκωσω πολλα μποφορ.
Οσο και αν δεν το συνηθιζω
Ειναι για το μονο πραγμα που η αλλη θα φαει "Χ" εφ ορου ζωης.
Και ειμαι ενα ατομο πολυ ανεκτικο σε φαση να με λενε και μ*λακα.
Απο εκει και περα το να μου πει καποιος στα 20 μου εκανα αυτο και αυτο αντε να πω..."παει στο διαβολο μικρος ειναι..."(γιατι ναι η ηλικια μπορει να αποτελεσει μια μικρη "δικαιολογια")
Απο εκει και υστερα το μονο που με κανει να πρασσινιζω και να τρεχω στην τουαλετα για να ξερασω κυριολεκτικα ή που με κανει πραγματικα να μου πταγονται τα ματια εξω καπως ετσι --->

ή ετσι --->

ειναι ατακες τυπου "ρε συ τον αγαπαω...αλλα ετυχε και τον απατησα...."!!!!
Τι λες ανθρωπε μου;;;Τι ετυχε να τον-την απατησεις;
Τι ειναι να σου τυχει ή οχι;Μπεσαμελ;Να πεις αχ...δεν εγινε το παστιτσιο καλο γιατι ετυχε και μου σβολιασε η μπεσαμελ!
Η ειναι αριθμος στο λοττο;
Εαν στα 25 σου 30 σου ή κι εγω δεν ξερω μεχρι ποια ηλικια δεν μπορεις να ελεγξεις τις ορμονες σου, μην ερχεσαι να μου μιλας για κατανοηση.
την ωρα που το κανατε με τον αλλο ή ακομα και που δενατε τις γλωσσες σας τον αγαπαγες; (ειλικρινα μπουρμπουλιθρακι(ξερω και κατι λεεξουλες στα ισπανικα...

Ναι ε;τοτε μαλλον διαφερει η εννοια της λεξης αγαπης απο ανθρωπο σε ανθρωπο!
γιατι για εμενα αγαπη ειναι να μην μπορω να βγαλω την μορφη της απο τα ματια μου και οτι και αν κκοιταζω να μου την θυμιζουν.
Αγαπη ειναι η καρδια μου πλεον να χτυπα μεσα στα δικα της στηθια...
Αγαπη ειναι να 1002 -ραγματα που κανουν την κοπελα μου να ξεχωριζει απο το "πληθος" και να με κανει να ξεχωριζω κι εγω...
Ειλικρινα παιδια συγγνωμη που ακουγομαι απολυτος και "σκληρος" αλλα δεν δεν δεν δεν και 1000 ακομα δεν μπορω να δεχτω οτι τον αγαπαω αλλα πηδιεμαι (και συγγνωμη για την λεξη ) με αλλους;
Δηλαδη σαν τι τον αγαπας αυτον που εχεις σχεση;Σαν αδερφο;
Ε τοτε πες στους δικους σου να τον υιοθετησουν ή καντο εσυ!
Και τι ****α θα κερδισει παραπανω καποιος αν παει με 10000 ενω εγω με 10 και ο αλλος μονο με μια αλλα αυτη την "μοναδικη" "μια".
Ειλικρινα δεν αντεχω τα ατομα που αναγαγουν σε ατυπη κουρσα κι εγω δεν ξερω με ποιον το ποιος θα παει με περισσοτερες...λες και θα σου δωσουν καμια τιμητικη πλακετα.

Αnyway,ας μην το πολυκουραζω το θεμα...

Και παλι συγγνωμη που μιλησα ετσι...ισως φταιει οτι ειμαι "αθεραπευτα ρομαντικος"...ισως φταινε πολλα.
Οπως και να εχει...ετσι αισθανομαι γι'αυτο το θεμα.

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Για ένα εξάμηνο μόνο το έκανα αυτό,τα είχα με 3 κοπέλες ταυτόχρονα (διαφορετικές ηλικίες μεταξύ τους) για ένα τρίμηνο,έμεινα μόνος σταδιακά και μετά από πολύ μικρή μοναξιά πάλι τα έφτιαξα με 3 καινούργιες

Μετά από αυτό το εξάμηνο είπα να αλλάξω τακτική,γιατί δεν με γέμιζε τελικά το όλο σασπένς και η περιπέτεια να προσπαθώ να κρυφτώ με την μία χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι άλλες 2(ευτυχώς δεν υπήρχαν τα κινητά τότε!

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ενώ τα είχα με μία μεγαλύτερή μου,τα φτιάχνω παράλληλα και με την κολλητή της που την γνώρισα λίγες μέρες μετέπειτα (και έμεινα με το στόμα ανοιχτό).
Στην αρχή μου φάνηκε συγκλονιστικό κάτι τέτοιο και υπέροχο το να έχω παράνομο δεσμό,αλλά στο τέλος σιχάθηκα που είχα την άλλη και εν αγνοία της τα είχα με την κολλητή της (που δεν είχε κανένα πρόβλημα στην τελική και όλο μου παραπονίοταν για την κολλητή της ότι το ένα και το άλλο!

Προσέχετε τις φίλες σας κορίτσια!Ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν τα ταμπού/ενδιασμοί του παρελθόντος!!!
Μετά από όλα αυτά,στα 17 πλέον έκανα μόνο σχέσεις με την κυριολεκτική έννοια τις λέξεως και κατάλαβα ότι ΟΛΗ η μαγεία του να είσαι με έναν άνθρωπο και να αγαπιέστε αμοιβαία δεν αλλάζετε με τίποτα στον κόσμο μέσα σε μία σχέση.Δεν ξαναπάτησα πότε από τότε,είναι το πιό χαζό πράγμα πλέον για μένα.
Γιατί για να απατήσεις σημαίνει ότι η σχέση ΔΕΝ σε καλύπτει,το οποίο σημαίνει ότι έκανες την λάθος επιλογή συντρόφου από την αρχή.
Τι φταίει ο καημένος/καημένη που είχε όλη την καλή διάθεση (θεωρητικά πάντα) αλλά τελικά του φόρεσες τα κέρατα και μετά από λίγο να το μετανιώσεις κ να γυρίσεις σαν βρεγμένη γάτα/γάτος πίσω στην σχέση σου.
Αν είναι έτσι,τότε κάνε μόνο σεξ μαζί του/της και μην του τάζεις λαγούς με πετραχείλια σε λιβάδια γεμάτα τουλίπες και ρομαντισμό...
Για να μην αναλύω και εγώ περαιτέρω,οι απόψεις μου από τότε και οι πράξεις μου είναι πανόμοιοτυπες με τις απόψεις/πράξεις του Mario πάνω στο συγκεκριμένο θέμα,δεν μπορούσε να με καλύψεις καλύτερα φίλε μου!!!

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Κορίτσια δε ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως όσες έχετε απατήσει παρατηρώ οτι πιπιλάτε την ίδια καραμέλα.... είσαστε στα χωρίσματα, μείνατε στα φιλιά κλπκλπ
ε λοιπόν...
εγώ την ΑΠΑΤΗΣΑ χωρις να ειμαστε στα χωρίσματα ΟΥΤΕ εμεινα στα φιλιά και το ευχαριστήθηκα

ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΠΑ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΜΟΥΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑ

adespoto
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:o μάριο πολύ σωστοοοοοοοόςςςς!!!
Κορίτσια δε ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως όσες έχετε απατήσει παρατηρώ οτι πιπιλάτε την ίδια καραμέλα.... είσαστε στα χωρίσματα, μείνατε στα φιλιά κλπκλπ
ε λοιπόν...
εγώ την ΑΠΑΤΗΣΑ χωρις να ειμαστε στα χωρίσματα ΟΥΤΕ εμεινα στα φιλιά και το ευχαριστήθηκαΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΠΑ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΜΟΥΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑ![]()
Και τώρα τι περιμένεις? Να σου πούμε και συγχαρητήρια?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.