25-06-24

20:50
Δεν είναι θέμα φθοράς μόνο. Δεν κάνουν εξωσυζυγική σχέση όλοι επειδή θέλουν σεξ εκτός γάμου. Καμιά φορά ο έρωτας σε βρίσκει όταν δεν το περιμένεις και το να χωρίσεις δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις με ευκολία. Αυτοί που θεωρούν ότι για όλα είναι σίγουροι είναι αυτοί που τρώνε τα μεγαλύτερα σοκ.Εγώ μάλλον θα παντρευτω μεγάλος αν παντρευτω ... Όποτε δεν θα έχω τόση μεγάλη φθορά που εννοείς.
Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ. Σίγουροι ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε.Πραγματικά, δεν ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος δεδομένων των κατάλληλων συνθηκών.
Έχω δεί εγώ ταγμένους που κατα έκραζαν όσους ρίχναν κέρατο να πέφτουν στα πατώματα οι ίδιοι..
Επίσης αυτό για το οποίο θα κράξουν εμένα μάλλον είναι πως το θεωρώ άκρως σεξουαλικό να επαναφέρεις κάποιον απο μια τερματισμένη σάπια κατάσταση που ζεί γιατί συνήθως τα δίνει όλα.
Και σταματάω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

25-06-24

21:56
Δεν είναι θέμα φθοράς μόνο. Δεν κάνουν εξωσυζυγική σχέση όλοι επειδή θέλουν σεξ εκτός γάμου. Καμιά φορά ο έρωτας σε βρίσκει όταν δεν το περιμένεις και το να χωρίσεις δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις με ευκολία. Αυτοί που θεωρούν ότι για όλα είναι σίγουροι είναι αυτοί που τρώνε τα μεγαλύτερα σοκ.
Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ. Σίγουροι ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε.
Μαλακιες.
Μια χαρά μπορείς να είσαι σίγουρος εάν είναι αυτό που πραγματικά ήθελες και αν εισαι και εσυ σταθερός χαρακτήρας.
Τώρα αν έκανες σχέση από ανάγκη και είσαι και εσυ ότι να ναι ενδεχομένως να συμβεί αυτό που λες.
Τα βλεπουμε αυτά και δεν προχωραμε. Απλό.
Γενικά δεν συμπαθω τους ασταθείς χαρακτηρες και αυτους που το έχουν ευκολα να προδιδουν στα δυσκολα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

25-06-24

22:12
Στη θεωρία είναι εύκολοι οι αφορισμοί.
Κι εγώ κάποτε ήμουν κάθετη σε ορισμένα πράγματα κι έλεγα "ποτέ" και έβγαζα αβίαστα "όμορφα" συμπεράσματα για ανθρώπους που πρόδωσαν τις αρχές τους, συνήθως από αδυναμία.
Δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε βρει. Οπότε το καλύτερο είναι να είμαστε φειδωλοί σε απολυτότητες.
Μακάρι μετά από 20 χρόνια το στέκι να εξακολουθεί να υπάρχει, να είμαστε εδώ κι εμείς
και να ξαναβλέπαμε ορισμένα θέματα.
Κι εγώ κάποτε ήμουν κάθετη σε ορισμένα πράγματα κι έλεγα "ποτέ" και έβγαζα αβίαστα "όμορφα" συμπεράσματα για ανθρώπους που πρόδωσαν τις αρχές τους, συνήθως από αδυναμία.
Δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε βρει. Οπότε το καλύτερο είναι να είμαστε φειδωλοί σε απολυτότητες.
Μακάρι μετά από 20 χρόνια το στέκι να εξακολουθεί να υπάρχει, να είμαστε εδώ κι εμείς
και να ξαναβλέπαμε ορισμένα θέματα.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

25-06-24

22:16
Στη θεωρία είναι εύκολοι οι αφορισμοί.
και να ξαναβλέπαμε ορισμένα θέματα.![]()
Ναι ναι.
Νταξει αν αυτό σε παρηγορει ότι δηλαδή θα τα κάνουμε και άλλοι... Τι να πω.
Τριτο προσωπο σε σχέση ;ουτε καν
Είμαι πολυ εγωιστής Για να δεχθώ κάτι τέτοιο και καλά κάνω. Ευτυχώς τα βίτσια μου οπότε θέλω τα πληρωνω. Και δε μπλέκω σε περιεργα σχήματα.
Οπότε δεν κάνω και κακό σε κανέναν άνθρωπο που ο άνθρωπος που εμπιστευεται τον προδιδει μαζί μου.
Σορρυ αλλά πρεπει ηθικά να μην εισαι και πολυ σταθερός για να παίζεις έτσι.
Γενικά απεχθάνομαι όσες και όσους παιζουν έτσι θεωρώ ότι είναι άτομα χαμηλής ηθικής.
Δεν έχεις καμια δουλειά να μπλέξεις με παντρεμεβη η παντρεμενο τόσες ελευθερες ελευθεροι κυκλοφορουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευτυχώς δεν είχα ποτε εμπειρια να με κερατωσουν η να κερατωσω εγώ γιατί όλες αυτές έβλεπαν εξαρχής ότι το δικό μου στυλ δε σηκώνει τέτοια και δεν μπλεξαμε.
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

25-06-24

22:37
Συμφωνω οτι δεν ξερουμε τι ειμαστε ικανοι να κανουμε κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες. Δεν επαναφερεις ομως καποιον απο μια τερματισμενη κατασταση. Επιβεβαιωση ψαχνει οποιος κερατωνειΠραγματικά, δεν ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος δεδομένων των κατάλληλων συνθηκών.
Έχω δεί εγώ ταγμένους που κατα έκραζαν όσους ρίχναν κέρατο να πέφτουν στα πατώματα οι ίδιοι..
Επίσης αυτό για το οποίο θα κράξουν εμένα μάλλον είναι πως το θεωρώ άκρως σεξουαλικό να επαναφέρεις κάποιον απο μια τερματισμένη σάπια κατάσταση που ζεί γιατί συνήθως τα δίνει όλα.
Και σταματάω.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

25-06-24

23:01
Ναι ναι.
Νταξει αν αυτό σε παρηγορει ότι δηλαδή θα τα κάνουμε και άλλοι... Τι να πω.
Τριτο προσωπο σε σχέση ;ουτε καν
Είμαι πολυ εγωιστής Για να δεχθώ κάτι τέτοιο και καλά κάνω. Ευτυχώς τα βίτσια μου οπότε θέλω τα πληρωνω. Και δε μπλέκω σε περιεργα σχήματα.
Οπότε δεν κάνω και κακό σε κανέναν άνθρωπο που ο άνθρωπος που εμπιστευεται τον προδιδει μαζί μου.
Σορρυ αλλά πρεπει ηθικά να μην εισαι και πολυ σταθερός για να παίζεις έτσι.
Γενικά απεχθάνομαι όσες και όσους παιζουν έτσι θεωρώ ότι είναι άτομα χαμηλής ηθικής.
Δεν έχεις καμια δουλειά να μπλέξεις με παντρεμεβη η παντρεμενο τόσες ελευθερες ελευθεροι κυκλοφορουν.
Ευτυχώς δεν είχα ποτε εμπειρια να με κερατωσουν η να κερατωσω εγώ γιατί όλες αυτές έβλεπαν εξαρχής ότι το δικό μου στυλ δε σηκώνει τέτοια και δεν μπλεξαμε.
Αν αυτό κατάλαβες από όλα όσα είπα,.. τι να πω κι εγώ...Νταξει αν αυτό σε παρηγορει ότι δηλαδή θα τα κάνουμε και άλλοι... Τι να πω.
Συμπεριλαμβάνονται και οι σοβαρές σχέσεις, δεν είναι μόνο οι επίσημες, νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό..Δεν έχεις καμια δουλειά να μπλέξεις με παντρεμεβη η παντρεμενο τόσες ελευθερες ελευθεροι κυκλοφορουν.
Για το δεύτερο σε πιστεύω. Όσο για το πρώτο, ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουροςΕυτυχώς δεν είχα ποτε εμπειρια να με κερατωσουν η να κερατωσω εγώ γιατί όλες αυτές έβλεπαν εξαρχής ότι το δικό μου στυλ δε σηκώνει τέτοια και δεν μπλεξαμε.
(το κέρατο γαρ αόρατον, μέχρι να γίνει κάποιος "απρόσεκτος").
Γι αυτό και κάποιοι, από φόβο μήπως τους συμβεί να τους απατήσουν φροντίζουν να φεύγουν εγκαίρως, τουτέστιν εγκαταλείπουν πρώτοι τη σχέση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-06-24

23:21
Δεν είναι φόβος... Είναι εξυπνάδα. Να βλέπεις εξαρχής ότι κάποιοι άνθρωποι θα στη κάνουν.
Διορατικότητα είναι.
Αυτό είπες ότι παιδια μην λέτε γιατί και σε εσάς μπορεί να τυχει και σου απάντησα ότι έχουμε παρει τα μέτρα μας να μη τυχει.
Ότι μέτρα και αν είναι αυτά έτσι κ αλλιώς εμένα δεν με ενδιαφέρει να επιβεβαιώθω επειδή κάποια με επέλεξε και μου πουλησε παραμυθι ότι δήθεν βαρέθηκε τον άντρα της κ ερωτευτηκε εμένα. Τα χω ζήσει αυτά εννοώ να με επιλέξουν κ να με ερωτευτουν δεν νιώθω ανεπαρκής.
Διορατικότητα είναι.
Αν αυτό κατάλαβες από όλα όσα είπα,.. τι να πω κι εγώ...
Αυτό είπες ότι παιδια μην λέτε γιατί και σε εσάς μπορεί να τυχει και σου απάντησα ότι έχουμε παρει τα μέτρα μας να μη τυχει.
Ότι μέτρα και αν είναι αυτά έτσι κ αλλιώς εμένα δεν με ενδιαφέρει να επιβεβαιώθω επειδή κάποια με επέλεξε και μου πουλησε παραμυθι ότι δήθεν βαρέθηκε τον άντρα της κ ερωτευτηκε εμένα. Τα χω ζήσει αυτά εννοώ να με επιλέξουν κ να με ερωτευτουν δεν νιώθω ανεπαρκής.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

26-06-24

08:10
Αρχικά τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά...
Πριν κάνει ένα ζευγάρι έρωτα η σεξ ξαψουρευεται..υπάρχουν. σκέψεις υπάρχει χρόνος ενδιάμεσα.
Γινεται επιλογή να γιατί δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν πιάσεις τον εαυτό σου να καψουρευεται αλλον ένω
αγαπάς τον σύντροφο σου ,
δες τι σου λείπει? Κ επικοινωνησε το...βαριέσαι?πες στον άνθρωπο σου βαριέμαι λιγο τις καταστάσεις ας αλλάξουμε κάτι.. (αλλά έλα με ιδέες όχι κατηγορίες)
Είσαι κουρασμένος..από τα ίδια κ τα ίδια? Ταξιδέψτε αυθορμητα μπείτε στο πρώτο αεροπλάνο για μια περιπέτεια για 1 μέρα Η ξεκουρασου πηγαινε για 2 μερες μονος καπου η με τον φιλο σου να ξελαμπικαρεις να δεις τι θέλεις
Σου λείπει Ποιοτικός έρωτας η περισσότερος.. κλείστε ένα ξενοδοχείο αλλάξτε κάτι.. μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας..ψιθυριστά πχ σε ένα εστιατόριο όπου θα έχετε δώσει ραντεβού....κ θα συναντηθείτε εκει...
Παίξτε λιγο..τολμήστε
Σας λυπεί η εγγυητητα το κοντά ψυχικά.?μιλήστε πειτε τι νιώθετε και τι χρειάζεστε καντε τις δυσκολες συζητησεις..
νιωθω πως θελω να φυγω.. τι σε κανει να το θελεις αυτο..θελεις ομως να μεινεις?
είσαι ακόμη ερωτευμένος...τι θα ήθελες να γίνει διαφορετικά ιδανικά.. τι πιστεύεις πως θα βοηθούσε, τι φοβάσαι, τι θα ήθελα εγώ...και τσουπ λιγο λιγο θα νιώσετε να σας καταλαβαίνω είναι καλύτερα ο άνθρωπος σας και ο 3το θα φαίνεται μόνο σαν ένας όμορφος ξένος..
Σιγα το πράγμα... 1000000π όμορφοι ξένοι υπάρχουν. Κ τι έγινε...
Θελεις περισσότερη προσοχή? Πες του το... νιώθω πως με παραμελεις .μου λείπεις..
Ε αν αδιαφορήσει κ σε γραφει στα παπαρια του φυγε.
Δεν απατάς.εχουμε και μια αξιοπρέπεια
Πριν κάνει ένα ζευγάρι έρωτα η σεξ ξαψουρευεται..υπάρχουν. σκέψεις υπάρχει χρόνος ενδιάμεσα.
Γινεται επιλογή να γιατί δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν πιάσεις τον εαυτό σου να καψουρευεται αλλον ένω
αγαπάς τον σύντροφο σου ,
δες τι σου λείπει? Κ επικοινωνησε το...βαριέσαι?πες στον άνθρωπο σου βαριέμαι λιγο τις καταστάσεις ας αλλάξουμε κάτι.. (αλλά έλα με ιδέες όχι κατηγορίες)
Είσαι κουρασμένος..από τα ίδια κ τα ίδια? Ταξιδέψτε αυθορμητα μπείτε στο πρώτο αεροπλάνο για μια περιπέτεια για 1 μέρα Η ξεκουρασου πηγαινε για 2 μερες μονος καπου η με τον φιλο σου να ξελαμπικαρεις να δεις τι θέλεις
Σου λείπει Ποιοτικός έρωτας η περισσότερος.. κλείστε ένα ξενοδοχείο αλλάξτε κάτι.. μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας..ψιθυριστά πχ σε ένα εστιατόριο όπου θα έχετε δώσει ραντεβού....κ θα συναντηθείτε εκει...
Παίξτε λιγο..τολμήστε
Σας λυπεί η εγγυητητα το κοντά ψυχικά.?μιλήστε πειτε τι νιώθετε και τι χρειάζεστε καντε τις δυσκολες συζητησεις..
νιωθω πως θελω να φυγω.. τι σε κανει να το θελεις αυτο..θελεις ομως να μεινεις?
είσαι ακόμη ερωτευμένος...τι θα ήθελες να γίνει διαφορετικά ιδανικά.. τι πιστεύεις πως θα βοηθούσε, τι φοβάσαι, τι θα ήθελα εγώ...και τσουπ λιγο λιγο θα νιώσετε να σας καταλαβαίνω είναι καλύτερα ο άνθρωπος σας και ο 3το θα φαίνεται μόνο σαν ένας όμορφος ξένος..
Σιγα το πράγμα... 1000000π όμορφοι ξένοι υπάρχουν. Κ τι έγινε...
Θελεις περισσότερη προσοχή? Πες του το... νιώθω πως με παραμελεις .μου λείπεις..
Ε αν αδιαφορήσει κ σε γραφει στα παπαρια του φυγε.
Δεν απατάς.εχουμε και μια αξιοπρέπεια

26-06-24

08:53
Άρθρο από περιοδικό.Ο εικονικός υπαίτιος των εξωσυζυγικών σχέσεων: Η ερωμένη είναι ουσιαστικά το θύμα της υπόθεσης κι όχι το…μαύρο πρόβατο. Ενώ στην αρχή είναι όλα πάρα πολύ ωραία, στο τέλος καταλήγει να μπαίνει άθελά της στη συζυγική σχέση έχοντας να αντιμετωπίσει και να κατανοήσει την ύπαρξη μιας οικογένειας. Ουσιαστικά μετατρέπεται σε μια σύζυγο που περιμένει. Πολύ συχνά η ερωμένη αποτελεί την αιτία της ανανέωσης της συζυγικής σχέσης. Στατιστικά στα δέκα ζευγάρια στα οποία «εισβάλλει» μια ερωμένη τα οκτώ καταλήγουν να ανανεώνουν το γάμο τους, διότι οι τύψεις που αισθάνεται ο άνδρας απέναντι στην απατημένη σύζυγο τον μετατρέπουν σε ζεστό και σωστό οικογενειάρχη. Το ότι για όλα φταίει η ερωμένη δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια πάρα πολύ δικαιολογία για να αποενοχοποιείται η απατημένη σύζυγος. Καμία γυναίκα δεν έχει τη δύναμη να εισβάλει σε μια αγγελικά πλασμένη σχέση!
Ο πραγματικός υπαίτιος των εξωσυζυγικών σχέσεων: Η κακή συζυγική σχέση, που συνοψίζεται στην ελλιπή επικοινωνία είτε σε σεξουαλικό επίπεδο είτε σε θέματα της καθημερινότητας. Σύμφωνα με έρευνες οι άνδρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες, επιλέγουν να παραμένουν μέσα σε μια δυσλειτουργική σχέση παρά να ριψοκινδυνεύσουν να ανατρέψουν τις ισορροπίες τους. Ο ανδρικός ψυχισμός έχει ανάγκη από κάτι σίγουρο, έστω και αν δεν είναι το ιδανικό. Τις υποσχέσεις περί διαζυγίου που δίνουν στις ερωμένες τους τις πιστεύουν διότι σε ένα πρώτο στάδιο βρίσκουν μέσα από την παράνομη σχέση τους την ηρεμία και την ευχαρίστηση που τους έχει λείψει στο πλάι των συζύγων τους. Στη συνέχεια όμως, όταν η ερωμένη αρχίζει να πιέζει και να μεταλλάσσεται σε γυναίκα με απαιτήσεις και ο άνδρας συνειδητοποιεί ότι το μόνο που κατάφερε είναι να έχει δυο γυναίκες οι οποίες του γκρινιάζουν, οι υποσχέσεις χάνονται και ο κύριος επιστρέφει στη…γνώριμη γκρίνια της συζυγικής του κλίνης.
Ο υποτιθέμενος αντίπαλος της ερωμένης: Η σύζυγος είναι ο λόγος για τον οποίο οι ερωμένες θεωρούν ότι βρίσκονται σε δεύτερη θέση. Αν έβγαινε εκείνη από τη μέση, πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να βιώσουν την υπέρτατη ευτυχία στο πλάι εκείνου που μοιράζονται μαζί της. Το ότι θέτουν τη σύζυγο ως αντίπαλο αποτελεί τρόπο άμυνας στον ίδιο τους τον εαυτό. Όταν στον ερωτικό τομέα έχεις αντίπαλο, δικαιολογείσαι πιο εύκολα για την ημιτελή σχέση σου.
Ο πραγματικός αντίπαλος της ερωμένης: Η χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ονειρεύεται μια κοινωνικά αποδεκτή σχέση η οποία να έχει ευτυχή κατάληξη. Το να παραμένεις λοιπόν στο μικρό ρόλο της ερωμένης σημαίνει ότι πιστεύεις ότι το λίγο είναι πολύ καλύτερο από το τίποτε που πιθανόν να προκαλέσεις στον εαυτό σου με ένα χωρισμό και θεωρείς ότι είσαι ανίκανη να βρεις το όλο. Γυναίκες που έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και είναι ώριμες σε συναισθηματικό επίπεδο δεν αρκούνται στο ρόλο της ερωμένης. Οι «έξυπνες» ερωμένες, που τελικώς κερδίζουν τον άνδρα, είναι εκείνες οι οποίες διαθέτουν υψηλή αυτοπεποίθηση, διότι συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν τίποτα να περιμένουν. Οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες εκείνες που ξέρουν να μην απαιτούν προσφέροντάς τους απλώς και μόνο ικανοποίηση.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

26-06-24

09:50
Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω την απάτη. Απλά χωρίζεις. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Και με διαολίζει το γεγονός ότι κάποιοι εμμέσως πλην σαφώς το δικαιολογείτε.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

26-06-24

10:27
Το χειρότερο δεν είναι η απιστία σαν απιστία, αλλά τα ψέματα που προηγούνται ή και έπονται.Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω την απάτη. Απλά χωρίζεις. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Και με διαολίζει το γεγονός ότι κάποιοι εμμέσως πλην σαφώς το δικαιολογείτε.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

26-06-24

10:31
Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να κάνουμε κάποιο λάθος. Χειρότερο από αυτό το λάθος είναι το να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε ότι το κάναμε (με είχε παραμελήσει, είχε χαθεί η επικοινωνία κ.λπ.) Αν έχεις τσίπα το βουλώνεις από τη ντροπή σου, ζητάς συγγνώμη από τον άλλον και από τον εαυτό σου (κυρίως από αυτόν) και δεν το ξανακάνεις σε καμία άλλη σχέση σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-06-24

10:40
Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να κάνουμε κάποιο λάθος. Χειρότερο από αυτό το λάθος είναι το να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε ότι το κάναμε (με είχε παραμελήσει, είχε χαθεί η επικοινωνία κ.λπ.) Αν έχεις τσίπα το βουλώνεις από τη ντροπή σου, ζητάς συγγνώμη από τον άλλον και από τον εαυτό σου (κυρίως από αυτόν) και δεν το ξανακάνεις σε καμία άλλη σχέση σου.
Νταξει δεν θα συνέχιζα το ραντεβου αμα μάθαινα ότι η άλλη έχει απατήσει η αν το συνέχιζα εννοείται αν παραδεχοταν την μεταμέλεια... Θα ήμουν πολυ προσεκτικος.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

26-06-24

11:04
Καλά προφανώς και δεν το συνεχίζεις, απλά λέω ότι οφείλεις μια συγγνώμη, αν θέλει βέβαια η άλλη μεριά να την ακούσει. Γιατί, προσωπικά, αν με απατούσαν θα έκοβα τελείως επαφές και θα ήταν η άλλη σαν να είχε πεθάνει.Νταξει δεν θα συνέχιζα το ραντεβου αμα μάθαινα ότι η άλλη έχει απατήσει η αν το συνέχιζα εννοείται αν παραδεχοταν την μεταμέλεια... Θα ήμουν πολυ προσεκτικος.
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

26-06-24

11:11
κι εγώ έτσι έλεγα....αλλά στην πράξη δεν μπόρεσαΚαλά προφανώς και δεν το συνεχίζεις, απλά λέω ότι οφείλεις μια συγγνώμη, αν θέλει βέβαια η άλλη μεριά να την ακούσει. Γιατί, προσωπικά, αν με απατούσαν θα έκοβα τελείως επαφές και θα ήταν η άλλη σαν να είχε πεθάνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.