Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #281 04-09-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Νομιζα θα ειχε απο αυτα τα τεστακια που σου λενε τι εισαι. Click για ανάπτυξη... 1:57 : You went full retard man...never go full retard... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:32 Η CiNeFiL έγραψε: #282 04-09-12 01:32 1)ποζερια με μαλλι για διαφημιση της wella, γυαλια ηλιου βρεχει,χιονιζει και ολα τα σχετικα 2)κοπελιες που πανε ακομη και μεχρι το περιπτερο ντυμενες σε φαση για πιατσα στη συγγρου (ολα κολλητα,μεικ απ φουλ και γοβες) (δλδ νταξ που πας ετσι ρε φιλε?) 3)στους προκατειλημμενους τυπου "ολοι αυτοι ειναι ιδιοι" (ναι αμε, κοπι πειστ-.-) 4)παιδακια που το παιζουν ωριμα, που προσπαθουν να μιμηθουν ενηλικες στην ομιλια,το στυλ-με ενοχλει πολυ δεν ξερω, δειχνει ψευτικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 14:57 Η L0uk0umas: #283 24-05-13 14:57 Στους βλάκες.. ( με ότι περιλαμβάνει ο όρος "βλάκας" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:04 Ο Alejandro Papas: #284 24-05-13 15:04 μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η merry poppins: #285 24-05-13 15:39 Αυτους που το παιζουν εξυπνοι και ειδημονες ενω δεν εχουν ιδεα... αυτους που λανσαρουν ψεματα και περηφανευονται για να δειξουν κατι αλλο η να καλυψουν την αποτυχια τους ...ειδικα οταν δεν ετους εχεις ρωτησει τιποτα .... αυτους που κοτσομπολευουν και μεταφερεουν τις πληροφοριες οπως τους βολευουν και αυτους που κατακρινουν τους άλλους που εχουν προοδευσει, καταφερει στη ζωη τους ....απλα δε τους αντεχω ...το χειροτερο ομως ειναι η συσκευασια ενος ανθρωπου που τα εχει ολα αυτα..... δυστυχως την εχω γνωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:52 Ο Νεογέννητος: #286 24-05-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Alejandro Papas: #287 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Νομιζα θα ειχε απο αυτα τα τεστακια που σου λενε τι εισαι. Click για ανάπτυξη... 1:57 : You went full retard man...never go full retard... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:32 Η CiNeFiL έγραψε: #282 04-09-12 01:32 1)ποζερια με μαλλι για διαφημιση της wella, γυαλια ηλιου βρεχει,χιονιζει και ολα τα σχετικα 2)κοπελιες που πανε ακομη και μεχρι το περιπτερο ντυμενες σε φαση για πιατσα στη συγγρου (ολα κολλητα,μεικ απ φουλ και γοβες) (δλδ νταξ που πας ετσι ρε φιλε?) 3)στους προκατειλημμενους τυπου "ολοι αυτοι ειναι ιδιοι" (ναι αμε, κοπι πειστ-.-) 4)παιδακια που το παιζουν ωριμα, που προσπαθουν να μιμηθουν ενηλικες στην ομιλια,το στυλ-με ενοχλει πολυ δεν ξερω, δειχνει ψευτικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 14:57 Η L0uk0umas: #283 24-05-13 14:57 Στους βλάκες.. ( με ότι περιλαμβάνει ο όρος "βλάκας" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:04 Ο Alejandro Papas: #284 24-05-13 15:04 μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η merry poppins: #285 24-05-13 15:39 Αυτους που το παιζουν εξυπνοι και ειδημονες ενω δεν εχουν ιδεα... αυτους που λανσαρουν ψεματα και περηφανευονται για να δειξουν κατι αλλο η να καλυψουν την αποτυχια τους ...ειδικα οταν δεν ετους εχεις ρωτησει τιποτα .... αυτους που κοτσομπολευουν και μεταφερεουν τις πληροφοριες οπως τους βολευουν και αυτους που κατακρινουν τους άλλους που εχουν προοδευσει, καταφερει στη ζωη τους ....απλα δε τους αντεχω ...το χειροτερο ομως ειναι η συσκευασια ενος ανθρωπου που τα εχει ολα αυτα..... δυστυχως την εχω γνωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:52 Ο Νεογέννητος: #286 24-05-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Alejandro Papas: #287 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)ποζερια με μαλλι για διαφημιση της wella, γυαλια ηλιου βρεχει,χιονιζει και ολα τα σχετικα 2)κοπελιες που πανε ακομη και μεχρι το περιπτερο ντυμενες σε φαση για πιατσα στη συγγρου (ολα κολλητα,μεικ απ φουλ και γοβες) (δλδ νταξ που πας ετσι ρε φιλε?) 3)στους προκατειλημμενους τυπου "ολοι αυτοι ειναι ιδιοι" (ναι αμε, κοπι πειστ-.-) 4)παιδακια που το παιζουν ωριμα, που προσπαθουν να μιμηθουν ενηλικες στην ομιλια,το στυλ-με ενοχλει πολυ δεν ξερω, δειχνει ψευτικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 14:57 Η L0uk0umas: #283 24-05-13 14:57 Στους βλάκες.. ( με ότι περιλαμβάνει ο όρος "βλάκας" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:04 Ο Alejandro Papas: #284 24-05-13 15:04 μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η merry poppins: #285 24-05-13 15:39 Αυτους που το παιζουν εξυπνοι και ειδημονες ενω δεν εχουν ιδεα... αυτους που λανσαρουν ψεματα και περηφανευονται για να δειξουν κατι αλλο η να καλυψουν την αποτυχια τους ...ειδικα οταν δεν ετους εχεις ρωτησει τιποτα .... αυτους που κοτσομπολευουν και μεταφερεουν τις πληροφοριες οπως τους βολευουν και αυτους που κατακρινουν τους άλλους που εχουν προοδευσει, καταφερει στη ζωη τους ....απλα δε τους αντεχω ...το χειροτερο ομως ειναι η συσκευασια ενος ανθρωπου που τα εχει ολα αυτα..... δυστυχως την εχω γνωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:52 Ο Νεογέννητος: #286 24-05-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Alejandro Papas: #287 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στους βλάκες.. ( με ότι περιλαμβάνει ο όρος "βλάκας" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:04 Ο Alejandro Papas: #284 24-05-13 15:04 μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η merry poppins: #285 24-05-13 15:39 Αυτους που το παιζουν εξυπνοι και ειδημονες ενω δεν εχουν ιδεα... αυτους που λανσαρουν ψεματα και περηφανευονται για να δειξουν κατι αλλο η να καλυψουν την αποτυχια τους ...ειδικα οταν δεν ετους εχεις ρωτησει τιποτα .... αυτους που κοτσομπολευουν και μεταφερεουν τις πληροφοριες οπως τους βολευουν και αυτους που κατακρινουν τους άλλους που εχουν προοδευσει, καταφερει στη ζωη τους ....απλα δε τους αντεχω ...το χειροτερο ομως ειναι η συσκευασια ενος ανθρωπου που τα εχει ολα αυτα..... δυστυχως την εχω γνωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:52 Ο Νεογέννητος: #286 24-05-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Alejandro Papas: #287 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η merry poppins: #285 24-05-13 15:39 Αυτους που το παιζουν εξυπνοι και ειδημονες ενω δεν εχουν ιδεα... αυτους που λανσαρουν ψεματα και περηφανευονται για να δειξουν κατι αλλο η να καλυψουν την αποτυχια τους ...ειδικα οταν δεν ετους εχεις ρωτησει τιποτα .... αυτους που κοτσομπολευουν και μεταφερεουν τις πληροφοριες οπως τους βολευουν και αυτους που κατακρινουν τους άλλους που εχουν προοδευσει, καταφερει στη ζωη τους ....απλα δε τους αντεχω ...το χειροτερο ομως ειναι η συσκευασια ενος ανθρωπου που τα εχει ολα αυτα..... δυστυχως την εχω γνωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:52 Ο Νεογέννητος: #286 24-05-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Alejandro Papas: #287 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτους που το παιζουν εξυπνοι και ειδημονες ενω δεν εχουν ιδεα... αυτους που λανσαρουν ψεματα και περηφανευονται για να δειξουν κατι αλλο η να καλυψουν την αποτυχια τους ...ειδικα οταν δεν ετους εχεις ρωτησει τιποτα .... αυτους που κοτσομπολευουν και μεταφερεουν τις πληροφοριες οπως τους βολευουν και αυτους που κατακρινουν τους άλλους που εχουν προοδευσει, καταφερει στη ζωη τους ....απλα δε τους αντεχω ...το χειροτερο ομως ειναι η συσκευασια ενος ανθρωπου που τα εχει ολα αυτα..... δυστυχως την εχω γνωρισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:52 Ο Νεογέννητος: #286 24-05-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Alejandro Papas: #287 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: μισω ολους τους ανθρωπους το ιδιο δεν κανω διακρισεις. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Alejandro Papas: #287 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Υπάρχουν πολύ ωραίες ζούγκλες ξέρεις... σκέψου το. Click για ανάπτυξη... θα παω στην ζουγκλα με τον ταρζαν καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 24 Μαΐου 2013 στις 15:54 Ο Νεογέννητος: #288 24-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: καλυτερα σε μια ζουγκλα κανονικη παρα σε μια συγχρονη αστικη ζουγκλα Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το έθεσες δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 16:39 Η edweimaste: #289 16-11-13 16:39 Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι ρατσίστρια ..το παραδέχομαι...δεν γουστάρω καθόλου τους κουτοπόνηρους ανθρώπους(άτιμη ράτσα) .... νομίζουν σου κάνουν κακό αλλά είναι τόσο χαζοί που ούτε που τα καταφέρνουν!Να καούν λοιπόν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:01 Ο russia4ever: #290 17-06-14 20:01 Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι ρατσιστής με όποιον δε σέβεται τις αντιλήψεις μου και τις κοροϊδεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 20:58 Ο Σπυρακος (^^): #291 17-06-14 20:58 Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τους ηλιθιους!!! ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:08 Ο einhell έγραψε: #292 15-11-15 02:08 ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2015 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρατσιστές Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι όποιος εφηύρε τον "όρο" ήταν ο πρώτος ...ρατσιστής. Τώρα πιπιλάνε την "καραμέλα" προς πάσα χρήση, από μπροστόβαροι άσχετοι μέχρι οπισθόβουλοι κρετίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:13 Ο Alejandro che 7: #293 15-11-15 02:13 νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νοικοκυραιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
einhell Νεοφερμένο μέλος Ο einhell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 02:34 Ο einhell έγραψε: #294 15-11-15 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: νοικοκυραιους Click για ανάπτυξη... Λίγο φοβισμένο σε βλέπω...che Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 09:27 Η meetmeinmontauk: #295 15-11-15 09:27 όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όσο κι αν δε θέλω να είμαι ρατσίστρια και προσπαθώ μέσα μου να το παλέψω, μ' ενοχλούν: - οι στενόμυαλοι άνθρωποι, που ό,τι και να τους πεις η γνώμη τους δεν αλλάζει γιατί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. - οι εγωιστές. ναι οκ, όλοι οι άνθρωποι είμαστε λίγο πολύ, αλλά μ' ενοχλούν οι παρτάκηδες. ειδικά, όταν το παραδέχονται αλλά δεν προσπαθούν να βελτιωθούν λίγο. - οι κλαψιάρηδες και γενικώς οι απαισιόδοξοι. σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνομαι κι εγώ.... αλλά μόνο σε πολύ κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που όντως με δυσκολεύουν. γενικά με τσαντίζουν τα άτομα που με το παραμικρό εμπόδιο δυσανασχετούν και κλαψουρίζουν, ειδικά για πράγματα ασήμαντα. -οι μεγάλοι, κατά κύριο λόγο, που μένουν κολλημένοι στα παλιά και πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας κι άλλα τέτοια χαζά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #296 15-11-15 14:37 Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 15:17 Ο damn έγραψε: #297 15-11-15 15:17 Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18:12 Ο Guest 209912: #298 15-11-15 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Είμαι ρατσιστής με τους ρατσιστές που δε σέβονται το διαφορετικό του άλλου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ειμαι ρατσιστης με οποιοδηποτε ρατσιστη ανεξαρτητως καταγωγης . Click για ανάπτυξη... Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:15 Ο Αντικειμενικός: #299 15-11-15 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Άρα προφανώς είστε και ρατσιστές κατά του εαυτού σας, άρα μισείτε τον εαυτό σας. Click για ανάπτυξη... Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 20:37 Ο Guest 209912: #300 15-11-15 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Εγώ το διαφορετικό του άλλου το σέβομαι εννοώ είμαι ρατσιστής σε ανθρώπους τύπου χιτλερ Click για ανάπτυξη... Οπότε δε σέβεσαι το διαφορετικό του χίτλερ, άρα είσαι ρατσιστής άρα δε σέβεσαι το διαφορετικό του άλλου. Σκέψου λίγο και ίσως δεις το παράλογο αυτού που είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.