mania
Επιφανές μέλος

Βλέπετε μια κοπέλα ή έναν άντρα να σκύβει ξαυνικά βγαίνει το εσώρουχο ή έστω το κορδονάκι απο το παντελόνι, ποιά η πρώτη αντίδραση; είναι κάτι που θεωρείτε ότι σας προκαλέι σεξουαλικά; ή είναι κάτι που σας τραβάει μακρυα;
Το παθαίνετε συχνά αυτό; ο/η σύντροφος πώς αντιδράει όταν βλέπει ότι σκύβοντας οι άλλοι βλέπουν το εσώρουχο σας; Πιστέυετε ότι γίνετε για να προκαλεί όταν συμβένει σε κάποιον; ή απλά δεν τον νοιάζει ή ακόμα και δεν το γνωρίζει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Ακομα κι αυτη η μοδα που επικρατησε -για λιγο ευτυχως- το στρινγκ μεχρι την μεση και το παντελονι 10 ποντους πιο κατω..

Αμα θες να προκαλεσεις, μην βαλεις καθολου εσωρουχο. Ειναι πιο σεξυ.

Εντιτ: (ΟΧΙ με κοντο φορεμα/φουστα. Τραγικο.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω δει πιο γελοια κινηση για να προκαλεσει καποιος..Ειλικρινα. (αναφερομαι σε αυτους που το κανουν επιτειδες).
Ακομα κι αυτη η μοδα που επικρατησε -για λιγο ευτυχως- το στρινγκ μεχρι την μεση και το παντελονι 10 ποντους πιο κατω..
Αμα θες να προκαλεσεις, μην βαλεις καθολου εσωρουχο. Ειναι πιο σεξυ.![]()

Σωστόοοοοοοοοοο
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εμένα μου έχει συμβεί αρκετές φορές

Η μία μάλιστα ήταν μπροστά σε όλη την τάξη στο λύκειο (και το εσώρουχο που φάνηκε ήταν ...λεοπάρ!!) ενώ είχα σηκωθεί στον πίνακα

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Ρε παιδιά, γιατί αποκλείετε δλδ την περίπτωση να συμβαίνει κατα λάθος;
Η μία μάλιστα ήταν μπροστά σε όλη την τάξη στο λύκειο (και το εσώρουχο που φάνηκε ήταν ...λεοπάρ!!) ενώ είχα σηκωθεί στον πίνακα![]()
![]()
![]()
Το ειπα κιολας. Δεν μιλαω για περιπτωσεις που συμβαινει κατα λαθος.
Στους περισσοτερους εχει συμβει.
Φαινεται ξεκαθαρα νομιζω, οταν συμβαινει κατα λαθος ή οχι.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αναφερόμουν στο πρώτο μήνυμα, της Μάνιας, που δεν συμπεριλάμβανε τέτοια περίπτωση, όχι στο δικό σου.Το ειπα κιολας. Δεν μιλαω για περιπτωσεις που συμβαινει κατα λαθος.
Στους περισσοτερους εχει συμβει.
Φαινεται ξεκαθαρα νομιζω, οταν συμβαινει κατα λαθος ή οχι.![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

Βλέπετε μια κοπέλα ή έναν άντρα να σκύβει ξαυνικά βγαίνει το εσώρουχο ή έστω το κορδονάκι απο το παντελόνι, ποιά η πρώτη αντίδραση; είναι κάτι που θεωρείτε ότι σας προκαλέι σεξουαλικά; ή είναι κάτι που σας τραβάει μακρυα;
Για άντρα...αν είναι ο δικός μου...κάνω dirty σκέψεις... να δω ας πούμε το μποξεράκι του να κυλιέται στο πάτωμα του σπιτιού μου

Για άσχετο...τόσο για γυναίκα όσο και για άντρα θα μου τραβήξει το βλέμμα μεν αλλά ούτε αμήχανα θα αισθανθώ ούτε κάπως (το πολύ πολύ να σχολιάσω αν μου αρέσει με την παρέα μου

Το παθαίνετε συχνά αυτό; ο/η σύντροφος πώς αντιδράει όταν βλέπει ότι σκύβοντας οι άλλοι βλέπουν το εσώρουχο σας; Πιστέυετε ότι γίνετε για να προκαλεί όταν συμβένει σε κάποιον; ή απλά δεν τον νοιάζει ή ακόμα και δεν το γνωρίζει;![]()
Λογικά όταν φοράω χαμηλοκάβαλο μπορεί να συμβεί...
Όχι ότι δεν προσέχω... ή σκύβω όπου βρω... είναι και άβολα αυτά τα παντελόνια... πας να κάτσεις και τσεκάρεις 500 φορές να σιγουρευτείς μην τυχόν και πάλι μπορεί να σου ξεφύγει

Στο αγόρι μου το κάνω για να προκαλέσω και μου αρέσει πολύ όταν ακούω τα σχόλια του!

Τώρα αν άλλοι το έχουν δει...ε...οκ έγινε καταλάθος...και στην τελική κλεμμένο δεν το έχω

suspiria
Διάσημο μέλος

Όσο για το να κάθεται η άλλη και φαίνεται το κορδόνι 10 πόντους πάνω από το παντελόνι..πρόβλημα της

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

καλά θυμάμαι που μου το είχες πει ένα βράδυ και με΄είχαν πιάσει τα γέλιαΡε παιδιά, γιατί αποκλείετε δλδ την περίπτωση να συμβαίνει κατα λάθος;
Η μία μάλιστα ήταν μπροστά σε όλη την τάξη στο λύκειο (και το εσώρουχο που φάνηκε ήταν ...λεοπάρ!!) ενώ είχα σηκωθεί στον πίνακα![]()
![]()
![]()

θεά θεά
εμένα δεν είναι ότιμε ενοχλεί.... απλά δεν μου αρέσει να το βλέπω....κυρίως τα αγόρια που κατεβάζουν το παντελόνι 7 δάχτυλα κάτ από την χαράδρα-σχισμή
καλά στην ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά κορίτσια ου φοράνε στρινγκ και το αφήνουν να φαινεται το μισό
mania
Επιφανές μέλος

Αναφερόμουν στο πρώτο μήνυμα, της Μάνιας, που δεν συμπεριλάμβανε τέτοια περίπτωση, όχι στο δικό σου.![]()
Μισέλ μου το είπα στην δέυτερη παράγραφό κάποιες πιθανοτητες:
Πιστέυετε ότι γίνετε για να προκαλεί όταν συμβένει σε κάποιον; ή απλά δεν τον νοιάζει ή ακόμα και δεν το γνωρίζει;![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχεις δίκιο Μάνια, δεν το είχα προσέξειΜισέλ μου το είπα στην δέυτερη παράγραφό κάποιες πιθανοτητες:
![]()

mania
Επιφανές μέλος

Έχεις δίκιο Μάνια, δεν το είχα προσέξει![]()
Εξάλου εγω δεν έπιτρέπετε να κατηγορήσω

Εχω σοβαρό πρόβλημα όλη την ώρα πετάγετε όταν κάθομαι, επιδή τα παντελόνια είναι μεγάλα μου στην μέση με το που κάτσω σκύψω φένετετο μικρό τριγωνάκι

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, δεν το κάνω εσκεμένα, ο άντρας μου μου το θυμήζει συνεχώς

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

μαρεσει....

suspiria
Διάσημο μέλος

Eπισης μπορει να φοραει το εσωρουχο πανω απο το παντελονι.![]()
zouperman stail

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε η κατάσταση υποφέρεται όταν φοράμε κανένα εσώρουχα της προκοπής.Αλλά όταν είμαστε με το απαρχαιωμένο μας βρακί τότε τι γίνεται?
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Θέλω να τους ρίξω ένα πιάνο με ουρά στο κεφάλι και να τους πατήσω με οδοστρωτήρα (αυτούς που το κάνουν επίτηδες εννοείται).
Πρέπει επειγόντως να κόψεις τα παιδικά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.