American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

ΝΔ: 29%
ΣΥΡΙΖΑ: 22.5%
ΠΑΣΟΚ: 7%
Χρυσή αυγή: 6%
ΚΚΕ: 6%
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάβαζα χτες οτι θα ψηφίσουν 550.000 νέοι ψηφοφόροι. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι ψηφοφόροι; Κάποιοι φυσικά είναι αυτοί που ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα οπότε χέστηκαν για τις εκλογές. Μια μεγάλη πλειοψηφία όμως είναι άνεργοι νέοι που μένουν με τους γονείς τους και παίρνουν το ΚΕΑ και έχουν δωρεάν ασφάλιση λόγω του Τσίπρα, οπότε φανταστείτε ποιον θα ψηφίσουν!

American Economist
Επιφανές μέλος

Αχ Νεοδημοκράτες μου, θα πάθετε μεγάλη νίλα την Κυριακή αν περιμένε διαφορές του 7-8 %. Έχει να πέσει γέλιο!
Διάβαζα χτες οτι θα ψηφίσουν 550.000 νέοι ψηφοφόροι. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι ψηφοφόροι; Κάποιοι φυσικά είναι αυτοί που ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα οπότε χέστηκαν για τις εκλογές. Μια μεγάλη πλειοψηφία όμως είναι άνεργοι νέοι που μένουν με τους γονείς τους και παίρνουν το ΚΕΑ και έχουν δωρεάν ασφάλιση λόγω του Τσίπρα, οπότε φανταστείτε ποιον θα ψηφίσουν!![]()
Δηλαδή εσυ θα χαρείς αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ;
akikos
Επιφανές μέλος

Οι προκηρύξεις διορισμών και οι προεκλογικές σπατάλες που έγιναν σε αυτές τις εκλογές δεν έχουν γίνει ποτέ στο παρελθόν, ούτε καν στις ένδοξες επί ΠΑΣΟΚ περιοχές.Αχ Νεοδημοκράτες μου, θα πάθετε μεγάλη νίλα την Κυριακή αν περιμένε διαφορές του 7-8 %. Έχει να πέσει γέλιο!![]()
Γνωρίζω 3, 4 μακροχόνια άνεργους που ξαφνικά βρήκαν δουλειά το τελευταίο μήνα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ να νικήσει για μένα δεν λέει κάτι καθώς μετά τις εκλογές οι δανείστες θα ζητήσουν αντίμετρα αλλά τότε θα ναι αργά. Ο λόγος που δεν παρεμβαίνουν οι δανειστές τώρα είναι για να μην τους κατηγορήσουν οτι παρεμβαίνουν ώστε να επηρεάσουν τη γνώμη του λαού σε προεκλογική περίοδο. Για μένα κακώς δεν παρεμβαίνουν καθώς στην Ελλάδα και πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν έχουμε δημοκρατία.
Θα σας τα εξηγήσει ο Σωτήρης τον Ιούνη.
American Economist
Επιφανές μέλος

Αχ Νεοδημοκράτες μου, θα πάθετε μεγάλη νίλα την Κυριακή αν περιμένε διαφορές του 7-8 %. Έχει να πέσει γέλιο!
Διάβαζα χτες οτι θα ψηφίσουν 550.000 νέοι ψηφοφόροι. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι ψηφοφόροι; Κάποιοι φυσικά είναι αυτοί που ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα οπότε χέστηκαν για τις εκλογές. Μια μεγάλη πλειοψηφία όμως είναι άνεργοι νέοι που μένουν με τους γονείς τους και παίρνουν το ΚΕΑ και έχουν δωρεάν ασφάλιση λόγω του Τσίπρα, οπότε φανταστείτε ποιον θα ψηφίσουν!![]()
Τον Τσίπρα,είναι γνωστή η Ελλάδα για την βλακεία που κουβαλάει.
Δημοσκόπηση Σκαι
ΝΔ: 31%
ΣΥΡΙΖΑ: 24%
Κιναλ: 7%
Χρυσή αυγή: 6.5%
ΚΚΕ: 5.5%
Johnny15
Επιφανές μέλος

Μην βιάζεσαι, λιγες μέρες έμειναν.
akikos
Επιφανές μέλος

Πολύ επικίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ και όποιος τον ψηφίσει θα είναι υπεύθυνος για ότι ακολουθήσει.
harry akritas
Διάσημο μέλος

Χιμέλα τελικά θα ψηφίσεις με τα δύο χέρια το κόμμα που υποστηρίζει την κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο ή το μετάνιωσες; Δεν αναφέρομαι στη Νέα Δημοκρατία.
fockos
Επιφανές μέλος

palio_melos
Διάσημο μέλος

Με κάτι μικρότερο ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα δώσει όλα μέχρι τις εθνικές ενώ με κάτι μεγαλύτερο το παιχνίδι θα έχει ήδη χαθεί και θα μπει από τώρα σε mood και ρητορική αντιπολίτευσης.
Μια μεγάλη δημοσκόπηση (απλά αντικειμενική) θα είναι αυτές οι Ευρωεκλογές.
Γενικότερα, η συγκεκριμένη προεκλογική περίοδος είναι λίγο περίεργη αν αναλογιστούμε ότι ουσιαστικά έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 15. (Οι εκλογές του Σεπτέμβρη 15 είναι σχεδόν μη γενόμενες αν σκεφτούμε ότι ήρθαν πριν από την εφαρμογή του μνημονίου.)
akikos
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Αν η διαφορά είναι μικρή αύριο, τότε πάμε άμεσα σε εθνικές εκλογές. Οι παροχές είναι πολλές και η διαφορά έχει προοπτικές να μειωθεί και άλλο λόγω κόκκινης συσπείρωσης. Aν η διαφορά είναι μεγάλη μάλλον παμε για Οκτώβρη καθώς το παιχνίδι για το ΣΥΡΙΖΑ ήδη θα έχει χαθεί.
Λογικά γύρω στις 6 μονάδες θα είναι.
akikos
Επιφανές μέλος

6 μοναδες ειναι μεγάλη διαφορά για να πάμε άμεσα σε εθνικές εκλογές.Λογικά γύρω στις 6 μονάδες θα είναι.
American Economist
Επιφανές μέλος

6 μοναδες ειναι μεγάλη διαφορά για να πάμε άμεσα σε εθνικές εκλογές.
Κάτω από 4 μονάδες δεν θα είναι η διαφορά.
American Economist
Επιφανές μέλος

Και ψηφίζω στην Α Αθήνας που υποθετικά πρέπει να έχει κόσμο.
Στην Γερμανία που ψηφίζει ο θείος μου (πρώτη φορά που ψηφίζει σε εκλογες εκεί) τα πράγματα μου είπε ότι είναι πολύ διαφορετικά.

Ψηφίζουν κι εκεί με κάλπες ή μέσω ηλεκτρονικού συστήματος;Στην Γερμανία που ψηφίζει ο θείος μου (πρώτη φορά που ψηφίζει σε εκλογες εκεί) τα πράγματα μου είπε ότι είναι πολύ διαφορετικά.
American Economist
Επιφανές μέλος

Ψηφίζουν κι εκεί με κάλπες ή μέσω ηλεκτρονικού συστήματος;
Νομίζω υπάρχουν 3 τρόποι.
Κάλπες,ηλεκτρονικό σύστημα και επιστολική ψήφος.Αν θες τον ρωταω ποια είναι η διαφορά.

Ναι θα ήταν ενδιαφέρον γιατί για κάποιους το να πάνε να ψηφίσουν είναι και δύσκολο, μπορεί να μην έχουν μέσο, μπορεί να είναι άρρωστοι κλπ. Τζάμπα ταλαιπωρούν τον κόσμο και τις εφορευτικές επιτροπές όταν όλα πια είναι ηλεκτρονικά.Νομίζω υπάρχουν 3 τρόποι.
Κάλπες,ηλεκτρονικό σύστημα και επιστολική ψήφος.Αν θες τον ρωταω ποια είναι η διαφορά.
American Economist
Επιφανές μέλος

Ναι θα ήταν ενδιαφέρον γιατί για κάποιους το να πάνε να ψηφίσουν είναι και δύσκολο, μπορεί να μην έχουν μέσο, μπορεί να είναι άρρωστοι κλπ. Τζάμπα ταλαιπωρούν τον κόσμο και τις εφορευτικές επιτροπές όταν όλα πια είναι ηλεκτρονικά.
Ένα 20% των Γερμανών ψηφίζουν με επιστολική ψήφο.Θα σου στείλω σε λίγο που θα μιλήσω με τον θείο μου πμ για να σου πω την διαφορά!
Ο θείος μου και η γυναίκα του ψήφισαν με επιστολική ψήφο πάντως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.