Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 12:15 Ο Johnny15 έγραψε: #41 26-05-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι θα ήταν ενδιαφέρον γιατί για κάποιους το να πάνε να ψηφίσουν είναι και δύσκολο, μπορεί να μην έχουν μέσο, μπορεί να είναι άρρωστοι κλπ. Τζάμπα ταλαιπωρούν τον κόσμο και τις εφορευτικές επιτροπές όταν όλα πια είναι ηλεκτρονικά. Click για ανάπτυξη... Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει στην ιδέα να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί θα πάρει πόδι και θες και ηλεκτρονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:28 Ο Johnny15 έγραψε: #42 26-05-19 13:28 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν η διαφορά είναι μικρή αύριο, τότε πάμε άμεσα σε εθνικές εκλογές. Οι παροχές είναι πολλές και η διαφορά έχει προοπτικές να μειωθεί και άλλο λόγω κόκκινης συσπείρωσης. Aν η διαφορά είναι μεγάλη μάλλον παμε για Οκτώβρη καθώς το παιχνίδι για το ΣΥΡΙΖΑ ήδη θα έχει χαθεί. Click για ανάπτυξη... Το αντίθετο Ακικο. Αν η διαφορά είναι μικρή, τότε ο Συριζα με πρόσχημα ότι είναι μικρή θα εξαντλήσει την τετραετία δίνοντας περισσότερα επιδόματα και δωράκια. Αντιθέτως, αν η διαφορά είναι μεγάλη, τότε θα γνωρίζει ότι έχει χάσει πλέον και τις εθνικές εκλογές οπότε θα τελειώσει γρήγορα το παραμύθι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:31 Η *Serena* έγραψε: #43 26-05-19 13:31 Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:32 Ο American Economist: #44 26-05-19 13:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:37 Η *Serena* έγραψε: #45 26-05-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομιζω πως όχι. Click για ανάπτυξη... μου το εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:58 Ο American Economist: #46 26-05-19 13:58 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: μου το εύχομαι Click για ανάπτυξη... Πήγαινε δεν σταματάνε γιατί μέχρι τις 19.00 πρέπει να κλείσουν οι κάλπες. Στην Γερμανία η συμμετοχή έφτασε στις 13.00 ώρα Ελλάδας το 29%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:25 Η *Serena* έγραψε: #47 26-05-19 15:25 Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι θα ήταν ενδιαφέρον γιατί για κάποιους το να πάνε να ψηφίσουν είναι και δύσκολο, μπορεί να μην έχουν μέσο, μπορεί να είναι άρρωστοι κλπ. Τζάμπα ταλαιπωρούν τον κόσμο και τις εφορευτικές επιτροπές όταν όλα πια είναι ηλεκτρονικά. Click για ανάπτυξη... Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει στην ιδέα να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού γιατί θα πάρει πόδι και θες και ηλεκτρονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:28 Ο Johnny15 έγραψε: #42 26-05-19 13:28 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν η διαφορά είναι μικρή αύριο, τότε πάμε άμεσα σε εθνικές εκλογές. Οι παροχές είναι πολλές και η διαφορά έχει προοπτικές να μειωθεί και άλλο λόγω κόκκινης συσπείρωσης. Aν η διαφορά είναι μεγάλη μάλλον παμε για Οκτώβρη καθώς το παιχνίδι για το ΣΥΡΙΖΑ ήδη θα έχει χαθεί. Click για ανάπτυξη... Το αντίθετο Ακικο. Αν η διαφορά είναι μικρή, τότε ο Συριζα με πρόσχημα ότι είναι μικρή θα εξαντλήσει την τετραετία δίνοντας περισσότερα επιδόματα και δωράκια. Αντιθέτως, αν η διαφορά είναι μεγάλη, τότε θα γνωρίζει ότι έχει χάσει πλέον και τις εθνικές εκλογές οπότε θα τελειώσει γρήγορα το παραμύθι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:31 Η *Serena* έγραψε: #43 26-05-19 13:31 Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:32 Ο American Economist: #44 26-05-19 13:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:37 Η *Serena* έγραψε: #45 26-05-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομιζω πως όχι. Click για ανάπτυξη... μου το εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:58 Ο American Economist: #46 26-05-19 13:58 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: μου το εύχομαι Click για ανάπτυξη... Πήγαινε δεν σταματάνε γιατί μέχρι τις 19.00 πρέπει να κλείσουν οι κάλπες. Στην Γερμανία η συμμετοχή έφτασε στις 13.00 ώρα Ελλάδας το 29%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:25 Η *Serena* έγραψε: #47 26-05-19 15:25 Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Αν η διαφορά είναι μικρή αύριο, τότε πάμε άμεσα σε εθνικές εκλογές. Οι παροχές είναι πολλές και η διαφορά έχει προοπτικές να μειωθεί και άλλο λόγω κόκκινης συσπείρωσης. Aν η διαφορά είναι μεγάλη μάλλον παμε για Οκτώβρη καθώς το παιχνίδι για το ΣΥΡΙΖΑ ήδη θα έχει χαθεί. Click για ανάπτυξη... Το αντίθετο Ακικο. Αν η διαφορά είναι μικρή, τότε ο Συριζα με πρόσχημα ότι είναι μικρή θα εξαντλήσει την τετραετία δίνοντας περισσότερα επιδόματα και δωράκια. Αντιθέτως, αν η διαφορά είναι μεγάλη, τότε θα γνωρίζει ότι έχει χάσει πλέον και τις εθνικές εκλογές οπότε θα τελειώσει γρήγορα το παραμύθι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:31 Η *Serena* έγραψε: #43 26-05-19 13:31 Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:32 Ο American Economist: #44 26-05-19 13:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:37 Η *Serena* έγραψε: #45 26-05-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομιζω πως όχι. Click για ανάπτυξη... μου το εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:58 Ο American Economist: #46 26-05-19 13:58 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: μου το εύχομαι Click για ανάπτυξη... Πήγαινε δεν σταματάνε γιατί μέχρι τις 19.00 πρέπει να κλείσουν οι κάλπες. Στην Γερμανία η συμμετοχή έφτασε στις 13.00 ώρα Ελλάδας το 29%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:25 Η *Serena* έγραψε: #47 26-05-19 15:25 Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:32 Ο American Economist: #44 26-05-19 13:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:37 Η *Serena* έγραψε: #45 26-05-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομιζω πως όχι. Click για ανάπτυξη... μου το εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:58 Ο American Economist: #46 26-05-19 13:58 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: μου το εύχομαι Click για ανάπτυξη... Πήγαινε δεν σταματάνε γιατί μέχρι τις 19.00 πρέπει να κλείσουν οι κάλπες. Στην Γερμανία η συμμετοχή έφτασε στις 13.00 ώρα Ελλάδας το 29%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:25 Η *Serena* έγραψε: #47 26-05-19 15:25 Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ηλίθια απορία: σταματάνε τη διαδικασία για lunch break? δηλαδή αν πάω τώρα παίζει να πρέπει να περιμένω αρκετά? ασχετα από ουρές.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:37 Η *Serena* έγραψε: #45 26-05-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομιζω πως όχι. Click για ανάπτυξη... μου το εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:58 Ο American Economist: #46 26-05-19 13:58 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: μου το εύχομαι Click για ανάπτυξη... Πήγαινε δεν σταματάνε γιατί μέχρι τις 19.00 πρέπει να κλείσουν οι κάλπες. Στην Γερμανία η συμμετοχή έφτασε στις 13.00 ώρα Ελλάδας το 29%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:25 Η *Serena* έγραψε: #47 26-05-19 15:25 Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομιζω πως όχι. Click για ανάπτυξη... μου το εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 13:58 Ο American Economist: #46 26-05-19 13:58 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: μου το εύχομαι Click για ανάπτυξη... Πήγαινε δεν σταματάνε γιατί μέχρι τις 19.00 πρέπει να κλείσουν οι κάλπες. Στην Γερμανία η συμμετοχή έφτασε στις 13.00 ώρα Ελλάδας το 29%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:25 Η *Serena* έγραψε: #47 26-05-19 15:25 Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: μου το εύχομαι Click για ανάπτυξη... Πήγαινε δεν σταματάνε γιατί μέχρι τις 19.00 πρέπει να κλείσουν οι κάλπες. Στην Γερμανία η συμμετοχή έφτασε στις 13.00 ώρα Ελλάδας το 29%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:25 Η *Serena* έγραψε: #47 26-05-19 15:25 Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:29 Ο American Economist: #48 26-05-19 15:29 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τελικά σε μια από τις δύο αίθουσες που ήμουν μόλις έφτασα έκλεισαν την πόρτα για κανένα τέταρτο. Εύχομαι όλο το πεταμένο χαρτί να ανακυκλωθεί. Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:35 Η *Serena* έγραψε: #49 26-05-19 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι σιγά που θα το ανακυκλώσουν.Λες και ξέρει η Ελλάδα τι σημαίνει ανακύκλωση,στην Γερμανία το 80% των σκουπιδιών ανακυκλώνεται ενώ στην Ελλάδα το 15% με το ζόρι. Click για ανάπτυξη... Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:36 Ο American Economist: #50 26-05-19 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Είναι σκέτα χαρτιά αυτά, οπότε θεωρώ ότι διευκολύνεται η διαδικασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:39 Η *Serena* έγραψε: #51 26-05-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,το θέμα είναι θα το κάνουν; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα ούτε προσδοκίες η αλήθεια είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:49 Ο Guest 092312: #52 26-05-19 15:49 Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:50 Ο American Economist: #53 26-05-19 15:50 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Η αδερφή μου είναι εφορευτική και ρώτησε για το χαρτί και της είπαν πως ανακυκλώνεται. Τώρα το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Click για ανάπτυξη... Α καλό αυτό!Απο συμμετοχή τι σου είπε;Έχει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2019 στις 15:52 Ο Guest 092312: #54 26-05-19 15:52 Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 15:56 Ο American Economist: #55 26-05-19 15:56 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Έχει πολλή. Κι εγώ που πήγα είδα πολύ κόσμο. Η μητέρα μου περίμενε κανά μισάωρο στην ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλό αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:02 Ο Nihilist έγραψε: #56 26-05-19 16:02 Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #57 26-05-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαΐου 2019 Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Εμένα και μια φίλη μου μας κλήτευσαν να είμαστε μέλη της εφορευτικής(στο ίδιο μάλιστα εκλογικό κέντρο). Εγώ πήρα απαλλαγή και δεν πήγα, η φίλη μου πήγε και ήταν η μόνη μαζί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο Τελικά ξαπόστειλαν μπάτσους και βρήκαν και τους υπόλοιπους. Click για ανάπτυξη... Εσυ πηγές τελικά; Η Deutsche Welle έκανε πρόβλεψη για τους νικητές ανα χώρα. Γερμανία: CDU/CSU Ισπανία: psoe Ελλάδα: Ν.Δ. Ιταλία: lega Ολλανδία: Σοσιαλιστές Αγγλία: brexit party Αυστρία: κεντροδεξιό κόμμα Γαλλία: Μακρον (αν και νομίζω ότι θα χάσει από την Λεπέν). Να πούμε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν είδη ψηφίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο Nihilist έγραψε: #58 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid camil giannhs2001 Mhtrogoal charmander Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εσυ πηγές τελικά; Click για ανάπτυξη... Πήρα απαλλαγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:14 Ο American Economist: #59 26-05-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 26 Μαΐου 2019 στις 16:28 Η Himela έγραψε: #60 26-05-19 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Πήρα απαλλαγή. Click για ανάπτυξη... Με τί δικαιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.