Γιατί οι Κρητικοί πως υποστηρίζονται μεταξύ τους Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης και Κασσελάκης?
Τα άλλα που γράφεις για τον Πούτιν είναι άκρως παράλογα, δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα η Ευρώπη στην Ελλάδα, ειδικά στο νόμισμα που την έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.
h t t p s:// youtu.be/ OxE-vV6cpoE
Σε αυτό το βιντεάκι (σβήστε τα κενά για να δείτε σωστά το λινκ) κάνω μια απομαγνητοφώνηση του τι μας λέει ο κατάσκοπος πράκτορας και προβοκάτορας βελοπ στην υπηρεσία του Πούτιν (Poo-tin) και του Ερντογαν κατ’ επέκταση.
Από το 08:24
"Ο Πούτιν θα προτιμούσε τον τραμπ διότι δεν θέλει πόλεμο ούτε αυτός (ο πούτιν δεν θέλει πόλεμο)
Τον ανάγκασαν να κάνει ένα πόλεμο, μια εισβολή, έτσιε, στην Ουκρανία, γιατί αναγκάστηκε να κάνει εισβολή.
(Σημείωση δική μου, όπως είχαν αναγκάζει και τον καλό Χίτλερ, να κάνει εισβολή σε Τσεχία Πολωνία
και να σκοτώσει τόσο κόσμο, δεν ήθελε, τον ανάγκασαν το χρυσό μου. Με την ευκαιρία, σκότωσε και καμπόσους εβραίους)
Φανταστείτε να στέλνανε οι Ρώσοι στρατεύματα στο Μεξικό στα σύνορα.
Θα είχανε εισβάλει στο Μεξικό οι Αμερικανοί, και αυτοί (οι ΝΑΤΟικοι) στείλανε σε όλη την ανατολική Ευρώπη στρατό, έχουν κάνει αντιπυραυλική ομπρέλα και περίμεναν τον πούτιν να τα καταπιεί. Δε θα τα καταπιεί,
είναι ισχυρός ηγέτης ΤΕΤΟΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, αυτή είναι η διαφορά μας. "
Πάμε να δούμε πόσο ισχυρός ηγέτης είναι ο Πούτιν διότι αν προσέξουμε την γεωπολιτική,
έχει μετατραπεί σε ορντινάτσα των Κινέζων.
Η Ρωσία δεν παράγει τίποτα.
Η Ρωσία είναι μια γερασμένη δημογραφικά χώρα (όπως και η ελλάδα) αλλά το δημογραφικό της είναι τόσο σοβαρό που η χώρα εξαφανίζεται με γοργούς ρυθμούς.
Ο Πόλεμος της Ουκρανίας, δολοφονεί νεολαία, δεν τον ενδιαφέρει αυτό τον ισχυρό ηγέρη.
Γκρεμίστηκε φράγμα που είχε κατασκευαστεί μόλις πριν λίγα χρόνια, έπνιξε χιλιάδες.
Στην Ρωσία μεγαλο μέρος του πληθυσμού ΔΕΝ έχει πρόσβαση σε ανθρώπινες καθημερινές ανάγκες,
ζεστό νερό, αποχέτευση, φαγητό.
Η Κίνα, αγοράζει κοψοχρονιά την Ρωσία που δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από φυσικό πλούτο.
Το νησί Ussuriysky που κάποτε ήταν Ρωσική επαρχία, διεκδικούταν από Κίνα, τωρα φαίνεται ότι είναι Κινεζική Γή.
Answer (1 of 5): In a border agreement between Russia and China signed on 14 October 2003, the final dispute was resolved. China was granted control over Tarabarov Island (Yinlong Island), Zhenbao Island (Damanskii islands) and around 50% of Bolshoy Ussuriysky Island (Heixiazi Island), near Khaba...
www.quora.com
Bolshoy Ussuriysky Island is now part of China. As Putin is busy trying to take Ukraine China takes Russian territory. Was this predictable?
Είναι αυτό που έλεγα, αν έλεγε κάποιος και στους δικούς μας, δώσε Σύμη και εμείς θα σου εξασφαλίσουμε κυβέρνηση για δέκα χρόνια συν θα σου εξασφαλίσουμε ελεύθερο δανεισμό όσα σου λείπουν, θα τα χρεωθεί ο λαός που θα γεννηθεί σε είκοσι χρόνια, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, ε, είμαι σίγουρος, μητσοτάκης πολύ ευχαρίστως θα τους έδινε μπόνους και την Τήλο. Κάτι τέτοιο κάνει και ο σούπερ ηγέτης Πούτιν, ξεπουλάει εδάφη
για λίγο οξυγόνο.
Ο Βελόπ, που είναι καρακατάσκοπος και πράκτορας προβοκάτορας στην υπηρεσία του Πούτιν, έχει παραενοχληθεί για την συμφωνία Πρεσπών. Μαζί του και ολόκληρο τον σκληροπυρηνικό κομμάτι των χριστιανών της βορείου Ελλάδας. Περίεγο. Ο Πούτιν όμως έχει αναγνωρίσει Μακεδονία απ τους πρώτους. Γιατί εκεί δεν ενοχλούνται οι μπατριώτες? Λόγω ανήκεστου βλακείας? Εκεί αφλογιστία και οι άτακτες ορδές των χριστιανοταλιμπαν και ο Βελοπ. τσιμουδιά. Εκεί ο μεγάλος ηγέτης συνεχίζει να είναι ο μεγάλος ηγέτης
που τέτοια ηγεσία θέλει...
Στην Μόσχα λειτουργεί το μεγαλύτερο τζαμί της Ευρώπης.
Ο Πούτιν, χρησιμοποιεί ισλαμοφασίστες ως τάγματα εφόδου, δηλαδή να συλλαμβάνουν και να εκτελούν εν ψυχρό Ρώσους ορθόδοξους λιποτάκτες.
Δεν ξέρω, αν ένα ορθόδοξος (που πουλάει και επιστολές του Ιησού), θέλει τέτοιους ηγέτες, τι άλλο θα μπορούσε να είναι παρά ένας έμμισθος κατάσκοπος προβοκάτορας στην υπηρεσία του Πούτιν ? Και που τα βρήκε τόσα μύρια που δηλώνει? Απ το τελοπόν?