Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

08-05-24

12:57
Και όμως δημοσκοπικά ξεπερνάει το ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής. Αλλά φυσικά απέχει πολύ από ποσοστά 2019...Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πατώσει περισσότερο από τις εθνικές εκλογές. Τόσο πολύ που μπορεί να μπει πάλι θέμα αρχηγίας.
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δε καθιερώνουν τόσα χρόνια και την ηλεκτρονική ψήφο.Κατά τα άλλα, θα ψηφίσω με επιστολική ψήφο έτσι από περιέργεια.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.073 μηνύματα.

08-05-24

12:58
Καλά θα πήγαινε αυτό.Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δε καθιερώνουν τόσα χρόνια και την ηλεκτρονική ψήφο.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

08-05-24

13:00
Σε πολλές χώρες την έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια και δε τέθηκε νομίζω ποτέ θέμα εγκυρότητας των αποτελεσμάτων. Η Εσθονία από το 2007 την έχει καθιερώσει.Καλά θα πήγαινε αυτό.
Ηλεκτρονική ψηφοφορία - Βικιπαίδεια
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.073 μηνύματα.

08-05-24

13:18
Αν διαχρονικά έχουν γίνει νοθείες στις ψηφοφορίες με φυσική παρουσία φαντάσου πόσο πιο εύκολο θα είναι σε ηλεκτρονικές ψηφοφορίες. Δεν χρειάζεται να γίνεται κάτι ξεκάθαρο. Θα μπορούσε ίσως με coding ας πούμε 1/5 ψήφους στο τάδε κόμμα να προσμετρώνται στο λευκό και τέτοια κολπάκια. Ένα παράδειγμα σε λέω (δεν είμαι και του επιστημονικού χώρου της πληροφορικής).Σε πολλές χώρες την έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια και δε τέθηκε νομίζω ποτέ θέμα εγκυρότητας των αποτελεσμάτων. Η Εσθονία από το 2007 την έχει καθιερώσει.
Ηλεκτρονική ψηφοφορία - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Θα ήταν μακράν πιο πρακτικές και οικολογικές και θα έλυναν πολλά ζητήματα βαβούρας και γραφειοκρατίας αλλά θα ήταν ιδανικές για έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο. Όχι για τον δικό μας.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.131 μηνύματα.

09-05-24

00:11
Μου ήρθε sms σήμερα ότι το υλικό της επιστολικής ψήφου είναι στο δρόμο!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.378 μηνύματα.

09-05-24

00:15
κι εμένα αλλά γιατί δεν το φέρνουν σπίτι και πρέπει να πάω να το πάρω 

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.

09-05-24

09:07
Το νούμερο που είναι ο κάθε υποψήφιος ευρωβουλευτής πού το βρίσκουμε; Γιατί απ' όσο ξέρω στην επιστολική ψήφο ψηφίζεις με νούμερα, δεν σταυρώνεις ονόματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

09-05-24

09:13
Νομίζω ότι κάθε υποψήφιος θα έχει έναν αύξοντα αριθμό. Και απλά θα κυκλώσεις αυτούς που επιθυμείς...Το νούμερο που είναι ο κάθε υποψήφιος ευρωβουλευτής πού το βρίσκουμε; Γιατί απ' όσο ξέρω στην επιστολική ψήφο ψηφίζεις με νούμερα, δεν σταυρώνεις ονόματα.
Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, μα αυτό θεωρώ ότι ισχύει...
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

09-05-24

10:07
Ναι, αλλά αυτόν τον αριθμό πού τον βρίσκεις; Πάει αλφαβητικά;Νομίζω ότι κάθε υποψήφιος θα έχει έναν αύξοντα αριθμό. Και απλά θα κυκλώσεις αυτούς που επιθυμείς...
Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, μα αυτό θεωρώ ότι ισχύει...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

09-05-24

10:10
Είναι δίπλα στο όνομα του υποψηφίου. Συμπληρωμένο ήδη...Ναι, αλλά αυτόν τον αριθμό πού τον βρίσκεις; Πάει αλφαβητικά;
Δε θα δυσκολευτείς...
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

09-05-24

10:11
Σε δύο κόμματα που είχα δει πάντως δεν έλεγε νούμερο.Είναι δίπλα στο όνομα του υποψηφίου. Συμπληρωμένο ήδη...
Δε θα δυσκολευτείς...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

09-05-24

10:15
Δεν ξέρω. Αυτό είχα διαβάσει ότι θα ισχύει. Αυτό που παραπάνω (σου) είπα...Σε δύο κόμματα που είχα δει πάντως δεν έλεγε νούμερο.
Θα μάθουμε...Όλο και κάποιος πιο σχετικός θα περάσει από ΄δω...
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

09-05-24

13:14

Ευρωεκλογές 2024: Ξεκινά η αποστολή των φακέλων για την επιστολική ψήφο
Σήμερα Πέμπτη 9 Μαϊου 2024, ξεκινά η αποστολή των φακέλων στους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους που διαμένουν εντός της χώρας, καθώς και σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024. Η αποστολή των φακέλων έχει ανατεθεί στην υπηρεσία courier των ΕΛΤΑ και...

09-05-24

15:14
ΕΛΤΑ. Όνομα και εξυπηρέτηση. 

giannhs2001
Επιφανές μέλος

09-05-24

15:48
Για την επιστολική;ΕΛΤΑ. Όνομα και εξυπηρέτηση.![]()

09-05-24

15:53
Ναι. Τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη.Για την επιστολική;

giannhs2001
Επιφανές μέλος

09-05-24

16:02
Νομίζω συστημένα στέλνονται (και στείλτε τα έτσι και εσείς πίσω) ως επίσημα έγγραφα. Οι κανονικές αποστολές συνήθως στέλνονται όπου να'ναι.Ναι. Τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη.![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.131 μηνύματα.

09-05-24

16:03
Με acs ήρθε σήμερα το δικό μου.

09-05-24

16:14
Τόσο γρήγορα; Πότε έκανες την αίτηση;Με acs ήρθε σήμερα το δικό μου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

09-05-24

16:18
Μέχρι το Σαββατοκυριακό λένε θα έχουν αποσταλεί όλες. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία αυτές τις ημέρες και η ACS είναι γρήγορη γενικά.Τόσο γρήγορα; Πότε έκανες την αίτηση;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- American Economist
- fmarulezkd
- Kate1914
- Hased Babis
- Libertus
- Arianara S3
- johnsala
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- Paragontas7000
- phleidhs
- Μαυρίκιος
- back2967
- A350
- Memetchi
- GeorgePap2003
- camil
- AK-92
- bibliofagos
- Scandal
- taketrance
- Antonia Alexandra
- Ryuzaki
- Jack of Spades
- jj!
- eukleidhs1821
- touvlo
- Εριφύλη
- rafaela11
- physicscrazy
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- charmander
- Stav22
- iew
- Αντικειμενικός
- Totreno
- nuttynuts
- NeosUser2023
- V@Per
- Luludaki
- Unboxholics
- ROM32
- xristarac
- Esperos1
- fourkaki
- ggl
- Ariana2018
- Maraki4you
- J.Cameron
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.