giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.080 μηνύματα.

25-05-24

18:43
Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι η πραγματική αντίσταση δεν γίνεται με τίποτα στις εκλογές αλλά στους δρόμους. Το σύστημα ξέρει ποιους φοβάται. Και αυτοί σίγουρα δεν είναι τα αστικά κόμματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.274 μηνύματα.

25-05-24

18:52
Μονο εγω πιστευω πως η ακροδεξια ειναι ψευτικη και υποταγμενη στο δυτικο κεφάλαιο;Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι η πραγματική αντίσταση δεν γίνεται με τίποτα στις εκλογές αλλά στους δρόμους. Το σύστημα ξέρει ποιους φοβάται. Και αυτοί σίγουρα δεν είναι τα αστικά κόμματα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.572 μηνύματα.

25-05-24

18:55
Δηθεν τσαμπουκαδας και ψευτικο αλανι
οποιος επιτιθεται και φοραει κρανη
οποιος επιτιθεται και φοραει κρανη
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.080 μηνύματα.

25-05-24

19:00
εσύ και η (ακρο)αριστερά.Μονο εγω πιστευω πως η ακροδεξια ειναι ψευτικη και υποταγμενη στο δυτικο κεφάλαιο;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.274 μηνύματα.

25-05-24

19:05
Πριν απο λιγες σελιδες δε βαλατε τους υποταγμένους στις γαμψες μυτες;εσύ και η (ακρο)αριστερά.

Ειναι αυτο εθνικοσοσιαλισμός βρε ντολμαδάκι;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

25-05-24

19:15
Αυτοί είναι κόμματα. Τα κόμματα ακόμα και αυτά της αστικής ακροδεξιάς είναι τελείως ξεπουλημένα και εν μέρει ελεγχόμενα. Ό,τι χάνει τον κινηματικό του χαρακτήρα χάνει και την αξιοπιστία του.Πριν απο λιγες σελιδες δε βαλατε τους υποταγμένους στις γαμψες μυτες;
Ειναι αυτο εθνικοσοσιαλισμός βρε ντολμαδάκι;
Από τα λίγα κινήματα με κομματική μορφή που πράγματι αξίζουν είναι το Nordic Resistance Movement του οποίου έχω και το βιβλιαράκι που είχαν εκδώσει το 2018 με τις θέσεις τους όπου με έκαναν να σκεφτώ πολλά. Τρομερά ενδιαφέρον, υπάρχει σε pdf στα αγγλικά στη σελίδα τους.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.572 μηνύματα.

25-05-24

19:23
Στα δεκαεξι μου εγω μακραινα το μαλλι μου και ημουνα στη κιμωλο και την επεφτα σε φασαίες με την κιθάρα και στα δεκαεξι σου διαβαζες ναζιστικά βιβλίαΑπό τα λίγα κινήματα με κομματική μορφή που πράγματι αξίζουν είναι το Nordic Resistance Movement του οποίου έχω και το βιβλιαράκι που είχαν εκδώσει το 2018 με τις θέσεις τους όπου με έκαναν να σκεφτώ πολλά.

25-05-24

19:59
Είναι αποτέλεσμα της ιδεολογίας της. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση της ιεραρχίας, της εξουσίας και της άνισης κατανομής πόρων αλλά η λογική ότι όταν έρθουμε στα πράγματα θα τα κάνουμε καλύτερα.Μονο εγω πιστευω πως η ακροδεξια ειναι ψευτικη και υποταγμενη στο δυτικο κεφάλαιο;
Η δεξιά και η ακροδεξιά κερδίζει επειδή πατάει στο συναίσθημα, όχι εξαιτίας του οικονομικού προγράμματος. Δηλαδή, θρησκεία, φόβος (μετανάστες), αίσθημα ενότητας aka πάνω από όλα η γεωγραφική περιοχή που έτυχε να γεννηθούμε aka έθνος.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.675 μηνύματα.

25-05-24

20:02
Δεν έχω καμία πρόθεση να μοιράσω τίποτα απο τα δύο.
Το τι πιστεύω λέω που συνοδεύεται πάντα με ισχυρά επιχειρήματα.
Ψήφισε ο,τι θέλεις δεν με απασχολεί, αυτό που με απασχολεί και για το οποίο δεν πήρα καμία απάντηση είναι πως ένας στυγνός καπηλευτής της πίστης προσελκύει ψήφους «ορθών» Χριστιανών.
Διότι αν εγώ έβγαινα αύριο και το έκανα αυτό θα γεμίζατε το φόρουμ με μπινελίκια και hate για προσβολές όπως έγινε με έργα Τέχνης που στο πλαίσιο της τέχνης χρησιμοποίησαν τον σταυρό ή άλλα θρησκευτικά σύμβολα.
Ενώ τώρα που το κάνει αυτός ο τσαρλατάνος για κάποιον λόγο τουμπεκί.
Εδώ εγώ που δεν πιστεύω σε κάποια θρησκεία το θεωρώ τεράστια ασέβεια να είσαι τέτοιος τεράστιος θεομπαίχτης όπως αυτός.
Δυό μέτρα και δυό σταθμά; Δεν ξέρω, να το αναγνωρίσετε και να αναλάβετε και το κόστος αυτής της θέσης, αλλιώς το θεωρώ υποκριτικό.
o Βελόπουλος είναι ένας τηλεπωλητής απατεώνας σαν τον Άδωνι. Ό,τι κάνει, το κάνει για τα φράγκα καθαρά.
Δικαιολογείσαι να τον ψηφίζεις αν είσαι ηλικιωμένος με άνοια.
nearos
Επιφανές μέλος

25-05-24

20:03
Mεσος ψηφοφορος ΝΔΔικαιολογείσαι να τον ψηφίζεις αν είσαι ηλικιωμένος με άνοια.

25-05-24

20:08
Μια χαρά είναι ο Βελο. Πηγή γέλιου.o Βελόπουλος είναι ένας τηλεπωλητής απατεώνας σαν τον Άδωνι. Ό,τι κάνει, το κάνει για τα φράγκα καθαρά.
Δικαιολογείσαι να τον ψηφίζεις αν είσαι ηλικιωμένος με άνοια.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

25-05-24

22:14
Φυσικά και όλα θα ήταν καλύτερα αν δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο ο Έλληνας πολύτεκνος Πατέρας και η Ελληνίδα πολύτεκνη Μητέρα.
Δεδομένα είναι φαν της Οικογένειας, σε συντριπτικό ποσοστό βρίσκονται κοντά στη Θρησκεία, ε θα είναι και φαν της Πατρίδας, σέιφ μπετ.
Είδαμε και τώρα που ψηφίζει ο κάθε τυχαίος που καταλήξαμε...
Δεδομένα είναι φαν της Οικογένειας, σε συντριπτικό ποσοστό βρίσκονται κοντά στη Θρησκεία, ε θα είναι και φαν της Πατρίδας, σέιφ μπετ.
Είδαμε και τώρα που ψηφίζει ο κάθε τυχαίος που καταλήξαμε...
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

25-05-24

22:44
Αν οπως πολυ σωστα γραφεις οτι κατι ειναι αχρηστο στην ολοτητα του , γιατι υποστηριζεις καποιο μερος του ?Μέσα! Έτσι κι αλλιώς άχρηστες είναι. Θα μπορούσαμε κιόλας να βάζουμε την επιτροπή πολυτέκνων (τι διαβάζουμε) να αποφασίζει και για το αποτέλεσμα, άσχετα από αυτά που ψήφισε ο κόσμος. Ό,τι συμφέρει στην περαιτέρω γελοιοποίησή τους με ψήνει.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

25-05-24

23:22
Δεν ειναι καλο αν βιαζεσαι να μεγαλωσεις .Εγω δε μιλησα για δημοκρατια , μετεφερα γραπτως το ιδανικο σεναριο για μια λογικα ανεπηρεαστη ψηφο . Αν σεβεσαι τον εαυτο σου το ενα λεπτο φανταζει μηδενικο για να προκαταβαλεις τα επομενα 4 χρονια της καθημερινοτητας των γονεων ανα την επικρατεια που δε γνωριζεις τι περνανε . Ουτε καν ειναι στη σκεψη μας . Οι εκλογες ειναι καθαρα προσωποκεντρικες . Ειναι υπερ των πολιτικων . Συμφερον του πολιτη ειναι να γινουν ανθρωποκεντρικες . Γυρω απο τον τωρινο και τον αυριανο περαστικο . Αυτη ειναι η ιδεα . Σωστη χρηση της ενσυναισθησης και της λογικης . Συνειδητοποιηση της καταστασης .Αρα να πάρουμε την δημοκρατία, να την πετάξομυε απο το παράθυρο, και να εγκαταστήσουμε μια ολιγαρχία που μονο κριτήριο για να εισαχθείς σε αυτή είναι να κάνεις παιδί; και αν κάποιος ειναι στείρος; Η το παιδί του πέθανε; Και που κολλάνε οι πολύτεκνοι γονείς;
Επίσης σιγα μη κάτσω τον κώλο μου να συμπληρώσω 250 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, για να διαλέξω ενα κόμμα που ουτως η αλλως ειναι σκατά και δε συνεισφέρει απολύτως τίποτα στο λαό εκτός απο την πάρτη του..
IQ τεστ συμφωνώ, αλλα στους υποψήφιους, οχι σαυτούς που ψηφίζουν
Δεν υπαρχει δημοκρατια οταν το 50% επιλεγει να απαξιωνει το πιο σημαντικο 1 λεπτο , απαξιωνεις την ιστορια σου .
nearos
Επιφανές μέλος

25-05-24

23:28
Και παλι δε σε καταλαβαίνω... Και γιατί να μη μπορεί η νεολαία να ψηφίσει για τον εαυτό της; Εμείς ειμαστε η μέλλουσα εργατική τάξη, εμάς θρέφουνε για να γίνουμε μέλη της κοινωνίας και εμείς είμαστε παραγκωνιασμένοι. Καλώς είναι ετισ οπως είναι τα πράγματα. Στην κατάλληλη ηλικία να γνωρίζεις τι κάνεις. Αυτο που χρειάζεται είναι πραγματική πολιτική παιδεία στα σχολεία, και να βρούμε τρόπους να μείωσουμε το 50% ποσοστό αποχής.Δεν ειναι καλο αν βιαζεσαι να μεγαλωσεις .Εγω δε μιλησα για δημοκρατια , μετεφερα γραπτως το ιδανικο σεναριο για μια λογικα ανεπηρεαστη ψηφο . Αν σεβεσαι τον εαυτο σου το ενα λεπτο φανταζει μηδενικο για να προκαταβαλεις τα επομενα 4 χρονια της καθημερινοτητας των γονεων ανα την επικρατεια που δε γνωριζεις τι περνανε . Ουτε καν ειναι στη σκεψη μας . Οι εκλογες ειναι καθαρα προσωποκεντρικες . Ειναι υπερ των πολιτικων . Συμφερον του πολιτη ειναι να γινουν ανθρωποκεντρικες . Γυρω απο τον τωρινο και τον αυριανο περαστικο . Αυτη ειναι η ιδεα . Σωστη χρηση της ενσυναισθησης και της λογικης . Συνειδητοποιηση της καταστασης .
Δεν υπαρχει δημοκρατια οταν το 50% επιλεγει να απαξιωνει το πιο σημαντικο 1 λεπτο , απαξιωνεις την ιστορια σου .
Το να αποκλείεις το 30% της χώρας απο μια δημοκρατική διαδικασία η οποία είναι απαραίτητη δεν ειναι σψστη χρηση ενσυναισθησης και λογικής.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

25-05-24

23:59
Μην βιαζεσαι . Αν η μελλουσα εργατικη ταξη οπως γραφεις πολυ ορθα , απεχει απο το μελλον της δεν οφειλεται στην ελλειψη πολιτικης παιδειας στη πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια εκπαιδευση . Το κρατος σε στελνει στη καλπη . Αυτη ειναι η μοναδικη του δουλεια εκεινη την ημερα . Δικο σου ιερο καθηκον να αναγνωρισεις τα εμποδια που δεν θες να συναντησουν οι συνομιληκοι σου στο διαβα τους και να αφουγκραστεις τις δυσκολες καταστασεις που περνανε ολοι οι γονεις . Χωρις ταμπελες , χωρις δικαιολογιες , χωρις ανευθυνοτητα . Αμεροληπτα . Και ολοι εχουμε τα ιδια τεσσερα χρονια στη διαθεση μας να διορθωσουμε τα λαθη μας .Και παλι δε σε καταλαβαίνω... Και γιατί να μη μπορεί η νεολαία να ψηφίσει για τον εαυτό της; Εμείς ειμαστε η μέλλουσα εργατική τάξη, εμάς θρέφουνε για να γίνουμε μέλη της κοινωνίας και εμείς είμαστε παραγκωνιασμένοι. Καλώς είναι ετισ οπως είναι τα πράγματα. Στην κατάλληλη ηλικία να γνωρίζεις τι κάνεις. Αυτο που χρειάζεται είναι πραγματική πολιτική παιδεία στα σχολεία, και να βρούμε τρόπους να μείωσουμε το 50% ποσοστό αποχής.
Το να αποκλείεις το 30% της χώρας απο μια δημοκρατική διαδικασία η οποία είναι απαραίτητη δεν ειναι σψστη χρηση ενσυναισθησης και λογικής.
Εγω προσωπικα ειμαι υπευθυνος που περισσεψα τα εμποδια που θα βρεις . Φερω ευθυνη και σου ζητω συγγνωμη . Δε παλεψα σοφα για τους επομενους .
nearos
Επιφανές μέλος

26-05-24

00:03
Θα ψηφίσω οτι συμφέρει εμένα, οχι κάποιον άλλον, οπως πρέπει ο καθένας (και κάνει). Η μητέρα μου ψηφίζει ΝΔ, και πολύ καλά κανει, αφου στη δουλειά της της δινουνε αρκετά προνόμια που ελαφρύνουν και την κατάσταση μου, μιας και ειμαι στις ευπαθείς ομάδες και χρειάζομια έξτρα μέριμνα.. Ενώ, εγώ ως μαθητής δεν με συμφέρει η ΝΔ αφού εχουν κατακρεουργήσει την παιδεία. Δυστυχώς η ευτυχώς αυτη η νοοτροπία ισχύει.Μην βιαζεσαι . Αν η μελλουσα εργατικη ταξη οπως γραφεις πολυ ορθα , απεχει απο το μελλον της δεν οφειλεται στην ελλειψη πολιτικης παιδειας στη πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια εκπαιδευση . Το κρατος σε στελνει στη καλπη . Αυτη ειναι η μοναδικη του δουλεια εκεινη την ημερα . Δικο σου ιερο καθηκον να αναγνωρισεις τα εμποδια που δεν θες να συναντησουν οι συνομιληκοι σου στο διαβα τους και να αφουγκραστεις τις δυσκολες καταστασεις που περνανε ολοι οι γονεις . Χωρις ταμπελες , χωρις δικαιολογιες , χωρις ανευθυνοτητα . Αμεροληπτα . Και ολοι εχουμε τα ιδια τεσσερα χρονια στη διαθεση μας να διορθωσουμε τα λαθη μας .
Εγω προσωπικα ειμαι υπευθυνος που περισσεψα τα εμποδια που θα βρεις . Φερω ευθυνη και σου ζητω συγγνωμη . Δε παλεψα σοφα για τους επομενους .
Ισως κατι αλλαζε αν οι εκλογές γινονταν καθε 10 χρόνια όπως ανάφερες, και σίγουρα θα αλλάξω το σκεπτικό μου καθώς μεγαλώνω, αλλα την πρώτη μου ψήφο θα την αξιοποιήσω αναλόγως, χωρις να εχω οικογένεια και παρα την νεαρη ηλικια μου
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.585 μηνύματα.

26-05-24

09:02
Δεν υποστηρίζω κανένα μέρος του. Γράφω ξεκάθαρα ότι ψηφίζω για επικοινωνιακούς λόγους, ώστε να πάρει παραπάνω ποσοστό ένα κόμμα που είναι κάπως κοντά στις απόψεις μου. Είτε στις εθνικές είτε στις εκλογές της Ευρωβουλής. Αλλά ισχύει κι αυτό που λέει ο Γιάννης, όσο τσίρκο κι αν είναι πια οι εκλογές, η αποχή είναι ακόμη χειρότερη γιατί μας μετατρέπει σε ολοκληρωτικά αδιάφορους και απολιτίκ.Αν οπως πολυ σωστα γραφεις οτι κατι ειναι αχρηστο στην ολοτητα του , γιατι υποστηριζεις καποιο μερος του ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπω αρδ να κλαίνε για την ακροδεξιά.Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι η πραγματική αντίσταση δεν γίνεται με τίποτα στις εκλογές αλλά στους δρόμους. Το σύστημα ξέρει ποιους φοβάται. Και αυτοί σίγουρα δεν είναι τα αστικά κόμματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-05-24

18:04
Πάντως ξεκίνησε ήδη από τη ΝΔ το νέο αφήγημα. Αναμένουν πτώση σε σύγκριση με τις βουλευτικές οπότε τώρα ο στόχος είναι να περάσουν το 33% για να το παρουσιάσουν ως νίκη αφού θα ξεπεράσουν το αποτέλεσμα του 2019 στις τότε ευρωεκλογές. Έξυπνος ελιγμός. Ο Κασσελάκης από την άλλη έχει ως στόχο να πατήσει το 20% κάτι που δεν βλέπω και ο Ανδρουλάκης να πάρει την δεύτερη θέση χωρίς να δίνει δεκάρα για το ποσοστό. Οι δύο τελευταίοι μάλλον κουβά θα πάνε, μακάρι το ίδιο και η ΝΔ.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

26-05-24

18:47
Δύσκολο το βλέπω να πέσει κάτω από 30 η ΝΔ.Πάντως ξεκίνησε ήδη από τη ΝΔ το νέο αφήγημα. Αναμένουν πτώση σε σύγκριση με τις βουλευτικές οπότε τώρα ο στόχος είναι να περάσουν το 33% για να το παρουσιάσουν ως νίκη αφού θα ξεπεράσουν το αποτέλεσμα του 2019 στις τότε ευρωεκλογές.
Ούτε και εγώ. Όμως θα το ξεπεράσει άνετα το ΠΑΣΟΚ, που προβλέπω θα έχει εσωτερική κρίση μετά τα αποτελέσματα. Κερδίζει ψήφους σε απολιτίκ και φοιτητές ο Κασσελάκης.Ο Κασσελάκης από την άλλη έχει ως στόχο να πατήσει το 20% κάτι που δεν βλέπω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάντως φαίνονται πολλά κόμματα να είναι >2... με κάποιο ή κάποια από αυτά να πιάσουν το 3. Γενικά, όμως, δε νομίζω να δούμε αποτελέσματα τύπου βουλευτικών Μαΐου 2012, με εκρηκτική άνοδο μικρών κομμάτων. Επίσης, βλέπω τη συμμετοχή να είναι οριακά 50%, γιατί δε φαίνεται να υπάρχει ισχυρό κίνητρο ψήφου μαζικά.Οι δύο τελευταίοι μάλλον κουβά θα πάνε, μακάρι το ίδιο και η ΝΔ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- American Economist
- fmarulezkd
- Kate1914
- Hased Babis
- Libertus
- Arianara S3
- johnsala
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- Paragontas7000
- phleidhs
- Μαυρίκιος
- back2967
- A350
- Memetchi
- GeorgePap2003
- camil
- AK-92
- bibliofagos
- Scandal
- taketrance
- Antonia Alexandra
- Ryuzaki
- Jack of Spades
- jj!
- eukleidhs1821
- touvlo
- Εριφύλη
- rafaela11
- physicscrazy
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- charmander
- Stav22
- iew
- Αντικειμενικός
- Totreno
- nuttynuts
- NeosUser2023
- V@Per
- Luludaki
- Unboxholics
- ROM32
- xristarac
- Esperos1
- fourkaki
- ggl
- Ariana2018
- Maraki4you
- J.Cameron
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.