Ευρωμπάσκετ 2022

Αν συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι, όταν βρούμε σοβαρό αντίπαλο θα αποκλειστούμε από την τρίτη περίοδο.
Για ακόμα μια φορά, εγώ τα έλεγα και ας δέχομαι επιθέσεις. 26-10, η τρίτη περίοδος του αποκλεισμού.

Δεν πειράζει στο μέλλον ίσως ξανακοιμηθεί ο Θεός.

30αρα ο Γιάννης. Δυστυχώς η υπόλοιπη ομάδα πήγε φέτος και νόμιζε ότι θα σαρώσει επειδή έχει το Γιάννη μέσα.

Υπάρχει όμως περίπτωση να κερδίσουμε; Έστω 1%.

Στοχος ειναι να μην χάσουμε με 20αρα.

κάποια πράγματα στη ζωή είναι ομαδικά, πρέπει να είναι ομαδικά, συλλογικά. :smoke:

31 πόντους ο Γιάννης σήμερα = ΑΠΛΑ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Δεν του αξίζει η εθνική Ελλάδος.

Παιδιά βάλτε να δειτε αυτό να δειτε πως είναι η ομάδα με ηγέτες και πάθος. Μου σηκωνονται οι τριχες.

Δεν είναι ο Γιάννης κακός ηγέτης επειδή οι παίκτες του παναθηναϊκου δεν κάνανε τίποτα σε όλο το τουρνουά... Ο Γιάννης 30 πόντους είχε, από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ήταν αμπαλοι μόνο ο λαρεντζάκησ διασώζεται σήμερα

με παραδεχεστε??τι ειχα πει εδω και 1.5 μηνα!θα κανει 5 0 στον ομιλο και θα αποκλειστει στο νοκ αουτ των προημιτελικων!!!να τον ακουτε τον δασκαλο!!τοσες και τοσες φορες το εχω δει το σεναριο! πας χωρις αμυνα να νικησεις τετοια ματς...μονο ο αργυρης ο πεδουλακης ειναι προπονητης μανουλα σε τετοια ματς αλλα τον βριζουν τα αμπαλα τρολ....

με παραδεχεστε??τι ειχα πει εδω και 1.5 μηνα!θα κανει 5 0 στον ομιλο και θα αποκλειστει στο νοκ αουτ των προημιτελικων!!!να τον ακουτε τον δασκαλο!!τοσες και τοσες φορες το εχω δει το σεναριο! πας χωρις αμυνα να νικησεις τετοια ματς...μονο ο αργυρης ο πεδουλακης ειναι προπονητης μανουλα σε τετοια ματς αλλα τον βριζουν τα αμπαλα τρολ....
Αφού ο ιττουδης έμαθε δίπλα στον ζοτς και είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης 😂😂😂 μας έκαψε οτιδήποτε προερχόμενο από το τριφύλλι προπονητές παίκτες κλπ

Δυστυχώς η Ελλάδα με απογοήτευσε σήμερα...έπαιξε χωρίς ψυχή και είχε πολλή κακη άμυνα.. που είναι ο Παπαπέτρου ο Καλάθης ο λουτζης κτλ κτλ ; Κρίμα για το Γιάννη κ το λαρετζακη που τα έδωσαν όλα...δεν μας άξιζε τέτοια κατάληξη αν και το περίμενα...πραγματικά λυπάμαι. Τώρα υποστηρίζω Σλοβενία με τον Θεό Doncic αλλά ήθελα κ την ελλαδα της άξιζε μωρέ ...πφφ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back