Giovanna
Επιφανές μέλος

2.που ειχες μεινει μιλανο?
3. εκτος απο duomo και το δρομο που ειναι ναος καταναλωτισμου, που ειναι τα φημισμενα, τι αλλο θα μπορουσε να αρεσει σε εναν ελληνα backpacker?
4.τι εναλλακτικες εκδρομες/δραστηριοτητες μπορει να κανει καποιος με εδρα το μιλανο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

1. απο αεροδρομιο μαλπενσα (οχι λινατε!) τι μεσα και τι τιμες υπαρχουν για να παω α.κεντρο και β.σιδηροδρομικο?
2.που ειχες μεινει μιλανο?
3. εκτος απο duomo και το δρομο που ειναι ναος καταναλωτισμου, που ειναι τα φημισμενα, τι αλλο θα μπορουσε να αρεσει σε εναν ελληνα backpacker?
4.τι εναλλακτικες εκδρομες/δραστηριοτητες μπορει να κανει καποιος με εδρα το μιλανο?
1. Υπάρχουν στάνταρ τραίνο και λεωφορείο. Δεν θυμάμαι τιμές αλλά το λεωφορείο είναι πολύ φτηνότερο. Το τραίνο βέβαια πιο άνετο και γρήγορο.
2. Σε ένα κέντρο ΑΜΕΑ.
3. Αν ψάξεις μικρά δρομάκια θα βρεις μέρη απομακρυσμένα και πιο φτηνά. Υπάρχει και 1 μεγάλο πάρκο, τέλειο για άραγμα και κουβέντα. Μην σνομπάρεις τα μαγαζιά. Τα Sisley και τα Benetton είναι πολύ φτηνότερα Ιταλία και μπορείς να κάνεις τέλειες αγορές. Και το Malspensa έχει μακράν τα φτηνότερα duty free που έχω δει. Αν θες και κάτι διαφορετικό και classy να πας στην όπερα. Εμείς ήμασταν άτυχες και δεν είχε εκείνες τις μέρες!
4. Εγώ πήγα Κόμο, που είναι τέλειο και μην και δεν πας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

κατι αλλο εναλλακτικο, εκτος απο τραβελινκ? δλδ, κανα ραφτινκ, κανα τρεκινκ, καμια ορειβασια, κανα τετοιο?
underwater
Περιβόητο μέλος

κομο το εχω στα υποψην... δες και το φωτορεπορταζ να δεις πριζωμα που μου χει κανει το εβουλι... και μπεργκαμο, ελεγα... και νοτια ελβετια επισης...
κατι αλλο εναλλακτικο, εκτος απο τραβελινκ? δλδ, κανα ραφτινκ, κανα τρεκινκ, καμια ορειβασια, κανα τετοιο?
Εγώ δεν δοκίμασα κάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν δραστηριότητες στις λίμνες! Και αυτό που σου είπε το Γίδι για ορειβασία Άλπεις.
By the way, μόλις γυρίσω θα σου βάλω κι εγώ φωτογραφίες από Κόμο. Είναι λίγο αφαιρετικές (μίλησε το καλλιτεχνικό μου

Giovanna
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

ναι, αλλα δε μαρεσουν ιδιαιτερα τα σαιτ... ασε που γερμανοφερνουν και δε πολυκαταλαβαινω... επισης, πως ξερω οτι πχ στο λουγκανο, θα παιζουν δραστηριοτητες? και οχι στο διπλανο χωριο, 150χμ παραπερΑ?
Ναι. Πάντως τώρα που είπες Λουγκάνο, κι εκεί είναι τέλεια, καλύτερα από το Κόμο!Είχα πάει άλλη φορά.

Giovanna
Επιφανές μέλος

επισης λουγκανο που ειχες μεινει?
underwater
Περιβόητο μέλος

ναι αλλα απο δραστηριοτητες? απο μερη ξερω οτι ειναι ομορφα... αλλα θα χω τιποτα να κανω εκτος απο βολτα? ξενερα..
επισης λουγκανο που ειχες μεινει?
Λουγκάνο είχα κάτσει πολύ λίγο. Είχα πάει με γονείς, οπότε καλό ξενοδοχείο και τέτοια.

Giovanna
Επιφανές μέλος

οτι αλλα τιπς για λουγκανο εχεις, και ιντερλακεν, αν εχεις παει, πες! οτι να ναι, πες!
underwater
Περιβόητο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

θα χω τιποτα να κανω εκτος απο βολτα? ξενερα...![]()
μόνη θα πας?

Giovanna
Επιφανές μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

είχα μία προσωπική πρόσκληση να περάσω από αυτό το θέμα

(οι εμπειρίες μου είναι πολύ φτωχές λόγω της ηλικίας μου

Giovanna
Επιφανές μέλος

για μιλανο και νοτια ελβετια λεγαμε... και τι εναλλακτικες δραστηριοτητες μπορεις να κανεις εκει...
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

εδιμβούργο..θα σου φύγει η μαγκιάεχει να μου πει κανεις τιποτα Σκωτια..![]()

Μια εκδρομή στα highlands επίσης, είναι must.
evouli
Διάσημο μέλος

ΜΑ ΑΜΑΝ αυτες οι βιλαρες, οπου παω εμενα κυνηγανε?
![]()
το εχει το dna σου, τι να κανεις;..

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

δεκεμβριο θα παμε δεν μας πειραζουν τα κρυα...εδιμβούργο..θα σου φύγει η μαγκιάείναι απίστευτη πόλη, αλλά μη πας με πολλά κρύα και βροχές.. (καλύτερη εποχή: μάιος-ιούνιος)
Μια εκδρομή στα highlands επίσης, είναι must.
απο τιμη?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.