αεροπλανο θα ελεγα κι εγω... τοσες ωρες δεν αντεχεται μωρε... ασε που ΟΛΕΣ οι κλεψιες που μου εχουν γινει και εχω ακουσει, εγιναν μεσα σε τρενο, ελεος!
στα βαλκανια βεβαια, που ειναικαι πιο επικινδυνα, αλλα αν πηγαινες με τρενο θα περναγες κι εσυ σιγουρα απο σκοπια και λοιπα-δε στο συνιστω.
οσο για χοστελ, θα σου πω τι μου εχει δειξει η προσωπικη μου εμπειρια πανω στο θεμα.
αφενος, μην κλεισεις μεσω νετ. ναι, θες να σαι σιγουρη οτι θα βρεις, ναι,θες να μην ταλαιπωρηθεις και ναι, θες απο πριν να ξερεις τι κανεις και που πας
ΑΛΛΑ
πολλα απο αυτα, βαζουν "ετσι" οτι εχουν κλειστες ημερομηνιες, για να δειξουν οτι εχουν ζητηση, οτι ειναι η καλυτεροι, και οτι αν απο τις 5 πχ μερες που θα κατσεις, εχουν μονο τις 4 δωματιο, με εξτρα φραγγα σου βρισκουν δωματιο (στο ιδιο το καταλυμα,οχι αλλου) ..αρκει να πληρωσεις το κατι τις σου..
οποτε εγω γενικα αυτο που εκανα ηταν να προσπαθω να εχω απο πτιν ενα ενημερωμενο χαρτη μετρο της πολης, ενα χαρτη με τους δρομους ΚΑΙ ολα τα χοστελ που μου αρεσαν, ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ( με τηλ, διευθυνση, οδηγιες, ολα). ετσι ημουν σιγουρη οτι καπου θα κοιμομουν το βραδυ.
Μολις εφτανα στην πολη ξεκιναγα το ψαξιμο και τελικα ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ που ειχα ηδη βρει, καθοτι επεφτα συνεχως πανω σε αλλα,πολυ γλυκουλια, καθαρα, ησυχα, κεντρικα, που απλα ΔΕΝ διαφημιζονταν στο νετ.
εχε λοιπον κι αυτο στο νου σου