Alpinedim
Νεοφερμένο μέλος

io-io δεν το ξερω το συν ακομη γιατι κανω τους υπολογισμους στο matlab και δεν το εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου. Μαλλον αυριο θα ξερω.
Αν εχω κανενα προβλημα θα σας ξαναενοχλησω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

κανω τους υπολογισμους στο matlab και δεν το εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου.

Πως γίνεται αυτό?
Αααα... Κατάλαβα. Και εγώ δεν έχω εγκατεστημένο στο πσ μου το Office, το Photoshop, το Νero...

Alpinedim
Νεοφερμένο μέλος

![]()
![]()
Πως γίνεται αυτό?
Αααα... Κατάλαβα. Και εγώ δεν έχω εγκατεστημένο στο πσ μου το Office, το Photoshop, το Νero...![]()
Ναι ειναι κατι σαν τα παραπανω αλλα χρησιμοποιειται για μαθηματικα..
kalypso
Περιβόητο μέλος

Thanx kalypso τωρα πρεπει να καταλαβω πως δουλευει αυτο...![]()
Δεν είναι τίποτα καλέ, εδώ μαθαίνεις Matlab

btw, αυτό που έχεις να υπολογίσεις πρέπει να είναι σχετικά εύκολο, εμάς μας μάθαιναν πώς να κάνουμε στροφές υπερβολής

Alpinedim
Νεοφερμένο μέλος

Εγω ομως ειμαι απο θεωριτικη κατευθυνση και δεν ειμουν και πολυ καλος στα μαθηματικα και την γεωμετρια. Οποτε....

Εννοειται πως δεν ξερω καν τι ειναι......εμάς μας μάθαιναν πώς να κάνουμε στροφές υπερβολήςΕννοείται πως δε θυμάμαι τίποτα...

kalypso
Περιβόητο μέλος

Εννοειται πως δεν ξερω καν τι ειναι......![]()
ωχ... ε με το δίκιο σου τότε

ρώτα ό,τι θέλεις- θα χαρούμε να βοηθήσουμε σε ό,τι μπορούμε

Alpinedim
Νεοφερμένο μέλος

Έχω την εξίσωση: cosa=u1*u2/|u1|*|u2|
Εγώ όμως θέλω να βρω την γωνία a και όχι το cos της γωνίας a. Πως μπορώ να τα την υπολογίσω;
u1 και u2 είναι διανύσματα με κοινή την μια άκρη τους, όποτε σχηματίζουν την γωνία a.
Επίσης |u1|=1 και |u2|=1 ή κάνω λάθος;
Ευχαριστώ,
Βαγγέλης.
Λοιπον επεστρεψα.
cosa = 0.100748290.
Πως μπορω τωρα να υπολογισω την γωνια α;
Alpinedim
Νεοφερμένο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Alpinedim
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω πολυ...... αυτο ηταν που εψαχνα...

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Τσιπ:α=acos(1.00748290)
Αρχική Δημοσίευση από Αλπ:cosa = 0.100748290
Ένα ψηφίο έχασες απρόσεχτε τσιπ, και έκανες το συνημίτονο >1,
οπότε οι λύσεις είναι μιγαδικές. Είπα κ εγώ,
"γίνεται να κάνει λάθος το ματλαμπ?"
Πς. Γίνεται...
Alpinedim
Νεοφερμένο μέλος

Alpine είσαι σίγουρος ότι το cos(a) είναι 0.100748290; Η acos δίνει 0 + 0.1223i σε μένα.
Μαλλον θα μπερδευτικες και αντι για 0.1007... υπολογισες 1.007.... οπω και λεει απο πανω και ο Rempeskes.
Εγω υπολογισα a=1.469876..... νομιζω ειναι σωστο αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.