Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Για ποιο λόγο αντιδρούν τόσο ,πως να το πω, χαζά και ανώριμα οι πατεράδες στις εφηβικές σχέσεις των παιδιών τους, και ειδικά οι μπαμπάδες των κοριτσιών.
Οι πατεράδες των αγοριών να είναι πολύ άνετοι σε θέματα εφηβικών σχέσεων, και μπράβο, και το κορίτσι μας, άξιος γιε μου και μπλα μπλα μπλα και οι πατεράδες των κοριτσιών να φτάνουν σε σημείο να τις απαγορεύουν να βγαίνουν και όλας έξω, μην τυχόν συναντήσουν "το παιδί". Να βγάζουν συμπεράσματα χωρίς καν να τον γνωρίζουν...
Υπερπροστατευτικοί?! Θέλουν το καλό τους?! Γιατί κολλάνε τόσο αφού και αυτοί κάνανε τα ίδια και στην ίδια ηλικία?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια απορία...
Για ποιο λόγο αντιδρούν τόσο ,πως να το πω, χαζά και ανώριμα οι πατεράδες στις εφηβικές σχέσεις των παιδιών τους, και ειδικά οι μπαμπάδες των κοριτσιών.
Οι πατεράδες των αγοριών να είναι πολύ άνετοι σε θέματα εφηβικών σχέσεων, και μπράβο, και το κορίτσι μας, άξιος γιε μου και μπλα μπλα μπλα και οι πατεράδες των κοριτσιών να φτάνουν σε σημείο να τις απαγορεύουν να βγαίνουν και όλας έξω, μην τυχόν συναντήσουν "το παιδί". Να βγάζουν συμπεράσματα χωρίς καν να τον γνωρίζουν...
Υπερπροστατευτικοί?! Θέλουν το καλό τους?! Γιατί κολλάνε τόσο αφού και αυτοί κάνανε τα ίδια και στην ίδια ηλικία?!
Γιατί κάθε πατέρας φοβάται μην του "επηδήξουν" το κοριτσάκι του , καθώς θεωρούν πως δεν είναι αρκετά ώριμη για τέτοιου είδους περιπτύξεις ...και εγώ αν είχα κόρη πάντως την ίδια στάση θα είχα πάνω στο θέμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσον αφορά για το αν είναι υπερπροστατευτικοί και αν νοιάζονται τα παιδιά τους, θεωρώ πως όλοι οι συνετοί γονείς νοιάζονται για τα παιδιά τους απλά δεν το δείχνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Γενικά θα σου έλεγα να μην είσαι τόσο απόλυτος σε αυτά που λες. Δεν κρατούν όλοι οι γονείς αυτή τη στάση, για την ακρίβεια τώρα που το σκέφτομαι δεν γνωρίζω καμία τέτοια περίπτωση πατέρα και φυσικά δεν το λέω αυτό για να σου πω πως δεν υπάρχουν, απλά σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σας πω ένα παράδειγμα, που πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν το έμαθα. Ο γείτονας απο πάνω έχει δύο κόρες. Στο λύκειο, η μεγάλη του κόρη ερωτεύτηκε έναν τύπο, και μετά απο καιρό τα φτιάξανε. Στις αρχές, ο πατέρας της είχε την ίδια στάση, και παράτα τον, θα σε εκμεταλευτεί, δεν κάνει για εσένα κλπ κλπ. Μια μέρα, είπε στην κόρη του να τον πάει σπίτι να τον γνωρίσουν (εάν ήταν ξεπέτα, σιγά μην πήγαινε, να μάθουν ποιος είναι), τον πήρε, τον πήγε, γνωρίστηκαν και έβγαλε τα συμπεράσματά του. Είδε, ότι ήταν καλό παιδί (όντως είναι καλό παιδί). Απο εκεί και μετά δεν τους δημιούργησε πρόβλημα, αφού όταν τελείωσαν το λύκειο, έδωσαν εξετάσεις ,πέρασαν και οι δύο Κομοτηνή και ο ίδιος ο πατέρας της τους βρήκε σπίτι, το έφτιαξε και τους το έδωσε. Είναι μαζί 6 χρόνια, και συζούν τα 4.
Αυτή δεν είναι φυσιολογική αντίδραση?! Πως μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν τον ξέρεις, γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο κουβάρι, ναι, υπάρχουν και καλά παιδιά.
locotrelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Πιστεύουν πως όλα τα αγόρια είναι αληταράδες, και θα παρατήσουν το κοριτσάκι τους κλπ. Και όμως, δεν είναι όλοι αληταράδες, υπάρχουν και καλά παιδιά, μόνο που αρνούνται να το παραδεχτούν.
Να σας πω ένα παράδειγμα, που πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν το έμαθα. Ο γείτονας απο πάνω έχει δύο κόρες. Στο λύκειο, η μεγάλη του κόρη ερωτεύτηκε έναν τύπο, και μετά απο καιρό τα φτιάξανε. Στις αρχές, ο πατέρας της είχε την ίδια στάση, και παράτα τον, θα σε εκμεταλευτεί, δεν κάνει για εσένα κλπ κλπ. Μια μέρα, είπε στην κόρη του να τον πάει σπίτι να τον γνωρίσουν (εάν ήταν ξεπέτα, σιγά μην πήγαινε, να μάθουν ποιος είναι), τον πήρε, τον πήγε, γνωρίστηκαν και έβγαλε τα συμπεράσματά του. Είδε, ότι ήταν καλό παιδί (όντως είναι καλό παιδί). Απο εκεί και μετά δεν τους δημιούργησε πρόβλημα, αφού όταν τελείωσαν το λύκειο, έδωσαν εξετάσεις ,πέρασαν και οι δύο Κομοτηνή και ο ίδιος ο πατέρας της τους βρήκε σπίτι, το έφτιαξε και τους το έδωσε. Είναι μαζί 6 χρόνια, και συζούν τα 4.
Αυτή δεν είναι φυσιολογική αντίδραση?! Πως μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν τον ξέρεις, γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο κουβάρι, ναι, υπάρχουν και καλά παιδιά.
Πολυ σπανιο..
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μην αρχισετε τα ''εγω δεν ειμαι ετσι'',κουραζει.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Πιο υπερβολικός πεθαίνεις.
Ε στις επόμενες σχέσεις ήταν πολύυ πιο κουλ, με συμβούλευε, με παρηγορούσε όταν χώριζα και πάει λέγοντας. Είναι το πως θα διαχειριστείς τον γονιό, όχι μόνο πατέρα και τη μητέρα κτλ.
Εγώ δε θα κάνω πάντως έτσι με τα παιδιά μου.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αηδιαστικες αναχρονιστικες και μεσαιωνικες αντιληψεις και ακρως φαλλοκρατικες βεβαια.
Η κορη ειναι κτημα..εξου και η γενικη κτητικη που εχει το ονομα της.Δηλαδη του πατερα..σε γενικη κτητικη.
Guest 712911
Επισκέπτης

Σορρυ κιολας αλλα επειδη ξερω τη λογικη μας σαν αντρες και πως σκεφτομαστε κι εγω αν ειχα κορη το ιδιο θα εκανα,θα ημουν υπερπροστατευτικος.
Χτίστε και έναν απομονωμένο πύργο και κλειδώστε την σαν την Ραπουνζέλ!
Ajusshi
Διάσημο μέλος

παρά για τα αγόρια,
έχουν υπάρξει και αυτοί αγόρια και ξέρουν πως σκέφτονται οι άντρες στις ηλικίες αυτές,
να τους ακούτε.
+ μια αδυναμία που έχουν οι πατεράδες για τα κορίτσια.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σορρυ κιολας αλλα επειδη ξερω τη λογικη μας σαν αντρες και πως σκεφτομαστε κι εγω αν ειχα κορη το ιδιο θα εκανα,θα ημουν υπερπροστατευτικος.
Οι φαλλοκρατες σε ολο τους το μεγαλειο.Γιατι δεν υπαρχει πατερας που να μην εχει αδυναμια στην κορη του και να ειναι υπερπροστατευτικος μαζι της. Ηλιθιο; Ναι, αλλα ειναι δυσκολο να κρινεις πως αισθανεται ο αλλος για το παιδι του. Απλα αρκει αυτη η προστασια να μην ξεφευγει απο τα λογικα πλαισια
Σοβαρα;Ετσι θα κανατε και στο αγορακι σας;;Δεν νομιζω...απλα το κοριτσακι ειναι κτημα..
Οχι σοβαρα,πειτε το..ετσι θα κανατε και στο αγορακι σας;
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Οι φαλλοκρατες σε ολο τους το μεγαλειο.
Σοβαρα;Ετσι θα κανατε και στο αγορακι σας;;Δεν νομιζω...απλα το κοριτσακι ειναι κτημα..
Οχι σοβαρα,πειτε το..ετσι θα κανατε και στο αγορακι σας;
Οχι.
1. Γιατι ολοι οι πατεραδες εχουν αδυναμια στις κορες, δεν περιμενω να το καταλαβεις. Κι επειδη εχουν αδυναμια στα κοριτσια, ειναι πολυ πιο αγχωμενοι για την προστασια τους. Που το κακο να θελει καποιος να προστατεψει την κορη του;
2. Γιατι το κοριτσι που ειναι στη εφηβεια διατρεχει κινδυνους, πολυ μεγαλυτερους απο ενα αγορι. Δεν ειπαμε να κλειδωθουν τα κοριτσια μεσα ή να πηγαινουν σε σχολειο θηλεων, αλλα καθε γονιος θελει να ξερει τι μερος του λογου ειναι αυτος με τον οποιον βγαινει η κορη του.
Αν εχοντας αυτες τις αποψεις ειμαι φαλλοκρατης, δεν εχω προβλημα. Πες με ετσι. Ο γονιος ομως οταν κανει ταμειο θελει να ξερει το οτι εκανε ο,τι καλυτερο μπορουσε για το παιδι του. Και ενα παιδι ειδικα στη εφηβια κουβαλαει μπολικη τρελα, για να μη το κυνηγαει μια βλακεια της εφηβειας ολη του τη ζωη, πρεπει καπου καπου ο γονιος να βαζει ενα οριο. Μπορει παντα να μην ειναι ευχαριστο αυτο για το παιδι, αλλα μεγαλωνοντας καταλαβαινει την αξια να υπαρχει καποιος που σε σκεφτεται και ξερει και 10 πραγματα παραπανω για τον κοσμο.
Gate4
Επιφανές μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό γιατί να μην ισχύει και για τα "κοριτσάκια" τους?! Ότι έκαναν αυτοί, το κάνουν και οι σημερινοί.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Για πες..ποιους παραπανω κινδυνους διατρεχει το κοριτσι απο το αγορι;Οχι.
1. Γιατι ολοι οι πατεραδες εχουν αδυναμια στις κορες, δεν περιμενω να το καταλαβεις. Κι επειδη εχουν αδυναμια στα κοριτσια, ειναι πολυ πιο αγχωμενοι για την προστασια τους. Που το κακο να θελει καποιος να προστατεψει την κορη του;
2. Γιατι το κοριτσι που ειναι στη εφηβεια διατρεχει κινδυνους, πολυ μεγαλυτερους απο ενα αγορι. Δεν ειπαμε να κλειδωθουν τα κοριτσια μεσα ή να πηγαινουν σε σχολειο θηλεων, αλλα καθε γονιος θελει να ξερει τι μερος του λογου ειναι αυτος με τον οποιον βγαινει η κορη του.
Αν εχοντας αυτες τις αποψεις ειμαι φαλλοκρατης, δεν εχω προβλημα. Πες με ετσι. Ο γονιος ομως οταν κανει ταμειο θελει να ξερει το οτι εκανε ο,τι καλυτερο μπορουσε για το παιδι του. Και ενα παιδι ειδικα στη εφηβια κουβαλαει μπολικη τρελα, για να μη το κυνηγαει μια βλακεια της εφηβειας ολη του τη ζωη, πρεπει καπου καπου ο γονιος να βαζει ενα οριο. Μπορει παντα να μην ειναι ευχαριστο αυτο για το παιδι, αλλα μεγαλωνοντας καταλαβαινει την αξια να υπαρχει καποιος που σε σκεφτεται και ξερει και 10 πραγματα παραπανω για τον κοσμο.
Ο μονος παραπανω κινδυνος ειναι απο σωματικη βια,απο εναν ανωμαλο,που ανετα αυτο μπορει να γινει και σε ενα αγορι.
Κατα τα αλλα...απο ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,τι παραπανω κινδυνευει;Να κολλησει αρωστια;και το αγορι επισης μπορει.
Να μεινει εγκυος;Με σωστη ενημερωση δεν μενει.Επισης και οταν ενα αγορι καθυστα εγκυο μια κοπελα..δεν εχει ευθυνες;Δηλαδη τι;ΤΙΠΟΤΑ;
Σοβαρευτητε και παραδεχτητε οτι η γυναικα ακομα και σημερα δεν εχει τα ιδια δικαιωματα οπως οι αντρες,μεταφραζοντας σε αγορια και κοριτσια.
ΗΜΑΡΤΟΝ...............
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Δες πρώτα τι φρούτο είναι και μετά βγάλε συμπεράσματα!
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ακριβώς...Για πες..ποιους παραπανω κινδυνους διατρεχει το κοριτσι απο το αγορι;
Ο μονος παραπανω κινδυνος ειναι απο σωματικη βια,απο εναν ανωμαλο,που ανετα αυτο μπορει να γινει και σε ενα αγορι.
Κατα τα αλλα...απο ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,τι παραπανω κινδυνευει;Να κολλησει αρωστια;και το αγορι επισης μπορει.
Να μεινει εγκυος;Με σωστη ενημερωση δεν μενει.Επισης και οταν ενα αγορι καθυστα εγκυο μια κοπελα..δεν εχει ευθυνες;Δηλαδη τι;ΤΙΠΟΤΑ;
Σοβαρευτητε και παραδεχτητε οτι η γυναικα ακομα και σημερα δεν εχει τα ιδια δικαιωματα οπως οι αντρες,μεταφραζοντας σε αγορια και κοριτσια.
ΗΜΑΡΤΟΝ...............
Για να μην πω ότι δεν θέλουν οι κόρες τους να κάνουν σχέσεις γιατί "τι θα πει η γειτονιά,οι συγγενείς", ενώ όταν ακούν για το πώς ο γιος τους αλλάζει κάθε εβδομάδα γκόμενα,είναι περήφανοι.
Και τι κινδύνους μπορεί να κρύβει μια σχέση δηλαδή; Φοβούνται την συμπεριφορά του αγοριού; Φοβούνται μην της φερθεί άσχημα,την παρατήσει και σε μια εβδομάδα βρει άλλη? Ωραία,έτσι επιστρέφουμε στο αρχικό point της συζήτησης...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.