bunny217
Διακεκριμένο μέλος

αυτό όντως μεγάλο πακέτο παππού. όντως εκείνη την στιγμή δεν ξέρεις και πως να αντιδράσεις.
εγώ πάντως είχα κοκκαλώσει και δεν κουνιόμουν
άσε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

Δεν το πίστευα! Είχα πάθει πλάκα! Και τώρα ακόμα όποτε μου έρχετε στο μυαλό εκείνη η μέρα, έχω ένα άσχημο αίσθημα και προσπαθώ να μη το σκέφτομαι..
Φυσικά η μηχανή δε βρέθηκε ποτέ, αφού και στην αστυνομία μας είπαν να πάμε εκεί προς Μάρνη, να ψάξουμε μόνοι μας!

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακριβώς τα ίδια και σε μένα! Το τι τράβηξα για να βγάλω ταυτότητα μετά δεν λέγεται!! Μεχρι και διαφορετικό όνομα (ναι διαφορετικο, όχι κάποιο γράμμα λάθος αλλά τελείως άσχετο!) μου είχαν γράψει αρχικά και το κατάλαβα όταν πήγα να κάνω ανάληψη!!Αρχική Δημοσίευση από diddle:Πριν 2 χρόνια όταν πήγαινα τρίτη Λυκειου παραμονές Χριστουγένων στα καραμελόαπιτα στο Σύνταγμα μέσα στον συνωστισμό μου άνοιξαν την τσάντα πλάτης που είχα και μου πήραν το πορτοφόλι που είχα μέσα καμιά 80αριά ευρώ πάσο και ταυτότητα.Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία ήταν να ξαναβγάλω ταυτότητα.Ευτυχώς είχα το κινητό στην τσέπη και γλίτωσε.Πάντως μέσα στον πανικό που γινόταν δεν κατάλαβα τίποτα ούτε κάποιο τράβηγμα κάποια σπρωξιά παρά μόνον όταν πήγα να πληρώσω κάτι γλυκα και είδα την τσάντα ανοιχτή και διαπίστωσα ότι έλειπε το πορτοφόλι..Η εγώ ήμουν πολύ ζώον ή ο κλέφτης πολύ ελαφροχέρης...

Ο ένας πρέπει να έχει ακόμα στο πρόσωπο του το σημάδι "Nike Air Max" Νούμερο 44!!! Πέντε χρόνια καράτε είναι αυτά!!!

Εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκα ούτε κάρτες ανάληψης, ούτε ταυτότητες, ούτε κινητό. Μόνο ένα γράμμα που μου είχε στείλει ο μεγάλος μου έρωτας και δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να χαθεί....

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

τοταλ ρεσπεκτΑρχική Δημοσίευση από zxr:Ο ένας πρέπει να έχει ακόμα στο πρόσωπο του το σημάδι "Nike Air Max" Νούμερο 44!!! Πέντε χρόνια καράτε είναι αυτά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

περπάταμε και κοιτάμε ψηλά ε?Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Μια φορα στο δημοτικο πηγα να πέσω αλλά την γλυτωσα!

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

αλλά είχα πάει παραμονή Χριστουγέννων με την μητέρα μου να ταίσουμε το σκυλί της απέναντι γιατί έιχε φύγει διακοπες.
εγώ ανέβηκα πάνω στην βεράντα της ενω η μητέρα μου τάιζε τον σκύλο.
Άκουγα κάτι απο μέσα το λέω μια στην μητέρα μου, μου λέει ιδέα σου είναι
το ξαναλέω πάλι τα ίδια
την τρίτη κάνει μια με τον φακό στην πόρτα και σε απόσταση 2 μέτρα απο εμένα πετάχτηκαν 2 κλέφτες, είχα κοκκαλώσει.
Η φωνή μου δεν έβγαινε, να προσπαθώ να φωνάξω και αν μην μπορώ
Απο τότε βράδυ δεν πάω απέναντι

Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παρόλα αυτά δεν μου πήραν τίποτα άλλο εκτός από ένα χαλασμένο κινητό το οποίο ήταν παρατημένο (αλλά το σπίτι έγινε ααααααααααααανω κάτω). Μετά που είδαμε το σπίτι με τον αδερφό μου, είπε ότι άλλος θα σου άφηνε και κανένα 20ευρο να πας να πιεις κανέναν καφέ.

κλοπη = σου την πεφτουν και τα λεφτα σου η τη ζωη σου
ληστεια = ησουν στο σπιτι του γκομενου και ξαφρισαν το δικο σου
η κλοπη ενεχει βια η ληστεια οχι.
με εχουν ληστεψει αρκετες φορες, μου εχουν κλεψει δυο ποδηλατα, ενα κινητο κατι τετοια. Αλλα δεν με εχουν κλεψει ποτε. Πολυ θα ηθελα να δοκιμασουν ομως>:[
Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχω την εντύπωση οτι είναι ανάποδα οι όροι...Αρχική Δημοσίευση από epote:κλοπης η ληστειας?
με εχουν ληστεψει αρκετες φορες, μου εχουν κλεψει δυο ποδηλατα, ενα κινητο κατι τετοια. Αλλα δεν με εχουν κλεψει ποτε. Πολυ θα ηθελα να δοκιμασουν ομως>:[

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από epote:κλοπης η ληστειας?
για δες τί μαθαίνει κανείς

Πες μου οτι ξέρεις κι εσύ καράτε??πόσους καρατέκα έχουμε ρε παιδιά στο στέκι??

Πες μου οτι ξέρεις κι εσύ καράτε
οχι, αλλα εχω γινει Physical με ανθρωπο που ηξερε tae kwon do. Απο *******, δεν επρεπε, αλλα πιστεψε με, οι καρατιες σε πραγματικες συνθηκες *δεν λειτουργουν*.
παμε αλλη μια.
οι καρατιες και οι μαλακιες που μαθαινεις στις πολεμικες τεχνες σε πραγματικες συνθηκες *ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ*
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από epote:οχι, αλλα εχω γινει Physical με ανθρωπο που ηξερε tae kwon do. Απο *******, δεν επρεπε, αλλα πιστεψε με, οι καρατιες σε πραγματικες συνθηκες *δεν λειτουργουν*.
παμε αλλη μια.
οι καρατιες και οι μαλακιες που μαθαινεις στις πολεμικες τεχνες σε πραγματικες συνθηκες *ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ*
Έκανα παλια καράτε θα συμφωνήσω εν μερη μαζί σου, δεν λειτουργούν τόσο πολύ όσο νομίζουν..

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω....Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Έχω την εντύπωση οτι είναι ανάποδα οι όροι...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.