Ζάκυνθος: βρέφος με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - ερευνάται ποιοι φέρουν ευθύνη

Άντρας να ήταν σε αυτη τη θέση, δε θα έλειπε στο Ντουμπάι να ψωνίζει Σανέλ. Θα τιμούσε τα παντελόνια και τη θέση και το διορισμό του.

Κλασσική γηνεκαίζα επιρρεπής στο παλιό "Της γυναικας ο καημός, λούσα, τέτοιο, και χορός".

Διορίστε γυναικέζες νουδούλοι και μετά καλύψτε τες οταν θα κάνουνε κοπάνες γιατι ειναι όμορφες και με πολλά χαρίσματα. Να το χουν το δημοσιο σαν sidejob, ετσι για ενα κουτελο στην κοινωνία "το κορίτσι μου δουλέβη ιατρώςςς"
Πιο σεξιστης πεθαινεις. :whatever: :whatever: :whatever:

Τελευταία επεξεργασία:
Άντρας να ήταν σε αυτη τη θέση, δε θα έλειπε στο Ντουμπάι να ψωνίζει Σανέλ. Θα τιμούσε τα παντελόνια και τη θέση και το διορισμό του.

Κλασσική γηνεκαίζα επιρρεπής στο παλιό "Της γυναικας ο καημός, λούσα, τέτοιο, και χορός".
Βαλ μην ανοίξουμε την κουβέντα αυτή γιατί την χειρότερη χλιδή σε αυτό το επάγγελμα την έχω δει από άνδρες γιατρούς και όχι από γυναίκες. Και πίστεψέ με δυστυχώς είχα μεγάλη εμπειρία από μεγαλογιατρους. Και εννοώ μεγαλογιατρους με κύρος δήθεν και βραβεία. Ο πλέον λόγος που απευθύνομαι σε νεότερης ηλικίας γιατρών γιατί οι μεγαλύτεροι θέλουν μόνο τα λεφτά σου και δεν σε εξετάζουν καν.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ θα έκανε και άνδρας γιατρός (και χειρότερα), να σας θυμίσω αυτό γιατί το ξεχάσατε:

Και εσύ @ilias90 να το διαβάσεις αυτό και σας εύχομαι να μην μπλέξετε με διευθυντές κλινικών γενικών νοσοκομείων (οι οποίοι παρεπιπτόντως δεν σκάνε με τσαντουλα Σανέλ αλλά ρολεξ και range rover) γιατί νομίζουν ότι ζουν σε άλλο πλανήτη. Πας στα επείγοντα και η αυτού μεγαλειότητος επιμελητής κατεβαίνει μια στις 6 το πρωί (από την ολονυχτία εφημερία), να υπογράψει κανα εξιτήριο και τίποτα άλλο. Τον κοσμακι τον αναλαμβάνουν οι αγροτικοί κ ειδικευόμενοι.

Και εσύ @ilias90 να το διαβάσεις αυτό και σας εύχομαι να μην μπλέξετε με διευθυντές κλινικών γενικών νοσοκομείων (οι οποίοι παρεπιπτόντως δεν σκάνε με τσαντουλα Σανέλ αλλά ρολεξ και range rover) γιατί νομίζουν ότι ζουν σε άλλο πλανήτη.
Ναι, αλλά σκάνε, έστω και σκατοψωνάρες που ειναι και φαντασμένοι. Αυτη δεν έσκαγε.

Που το ειχε το μυαλό της;

Όλες οι γκομενες πως θα πάνε ταξιδια και πως θα φωτογραφηθουν στο Ίνστα.

Ακόμα και οι καλές, οι ήρεμες, εκει το χουν το μυαλό τους. Πως θα μπουν στο επόμενο αεροπλάνο να πάνε να δειχτουν. Και το ξέρεις.

Τα κομπελξ τους δειχνουν καποιοι.
Η μαλακισνη δενε χει φυλο.
Ο σεξισμος ομως εχει αιτια.
ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι να σε λένε σεξιστή και ρατσιστή είναι τα καλύτερα κομπλιμέντα στην εποχή μας, αδερφέ μου.
Καλα για ναζιστακια σιγουρα ειναι κομπλιμεντο/

Σκατα τιμανε, αν τον τιμούσαν δεν θα ζητούσαν ούτε φακελάκια ούτε τίποτα. Ήμαστε αχάριστος λαός.
Τωρα δε μιλάμε γι αυτό. (που έχεις δικιο εδω)

Σκατοβλαχοι ειμαστε επιφανειακοί.

Τωρα μιλαμε για το οτι εχει γεμισει το δημοσιο ταξιδιάρες. Λεφτά θέλανε για να κανει οτι θελει ο σατανας μέσα τους. Ταξιδια, καταναλωτισμός, η ΓΑΣΤΕΡΑ που έλεγαν οι Άγιοι Πατέρες.

Απο την Εύα με το μήλο. Απο τοτε σκατα τα κανουν. Παίρνουν τους πάντες στο λαιμό τους.

Ναι, αλλά σκάνε, έστω και σκατοψωνάρες που ειναι και φαντασμένοι. Αυτη δεν έσκαγε.

Που το ειχε το μυαλό της;

Όλες οι γκομενες πως θα πάνε ταξιδια και πως θα φωτογραφηθουν στο Ίνστα.
Σκάνε όμως στα νησιά; Γιατί δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει (και Αθήνα μάλιστα) και εγώ στην θέση σαν καλή ώρα αυτής της μάνας πριν κάτι χρόνια. Γι'αυτό συμπάσχω τόσο πολύ μαζί της.
Γενικά το ΕΣΥ θέλει μια πολύ καλή σκουπιτσα. Να βλέπεις τον ειδικευόμενο να θέλει να σε βοηθήσει και να τον έχει όμηρο ο δήθεν διευθυντής να του λέει "έλα τελείωνε πες της να έρθει σε ένα εξάμηνο".
Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για το τι έχουν δει τα μάτια μου.
Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, εξαρτάται πάντα που θα πέσεις.

Σκατοβλαχοι ειμαστε επιφανειακοί.

Τωρα μιλαμε για το οτι εχει γεμισει το δημοσιο ταξιδιάρες. Λεφτά θέλανε για να κανει οτι θελει ο σατανας μέσα τους. Ταξιδια, καταναλωτισμός, η ΓΑΣΤΕΡΑ που έλεγαν οι Άγιοι Πατέρες.

Απο την Εύα με το μήλο. Απο τοτε σκατα τα κανουν. Παίρνουν τους πάντες στο λαιμό τους
Τουλάχιστον εδώ κάνει ιδιωτικά ταξίδια με δικά της έξοδα, όχι δημοσίου σαν κάτι χρόνια πριν**:laugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Σκάνε όμως στα νησιά; Γιατί δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει (και Αθήνα μάλιστα) και εγώ στην θέση σαν καλή ώρα αυτής της μάνας πριν κάτι χρόνια. Γι'αυτό συμπάσχω τόσο πολύ μαζί της.
Γενικά το ΕΣΥ θέλει μια πολύ καλή σκουπιτσα. Να βλέπεις τον ειδικευόμενο να θέλει να σε βοηθήσει και να τον έχει όμηρο ο δήθεν διευθυντής να του λέει "έλα τελείωνε πες της να έρθει σε ένα εξάμηνο".
Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για το τι έχουν δει τα μάτια μου.
Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, εξαρτάται πάντα που θα πέσεις.
Εχεις καταλαβει οτι ο τυπακος μιλαει ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Απο την Εύα με το μήλο. Απο τοτε σκατα τα κανουν. Παίρνουν τους πάντες στο λαιμό τους.

Εχεις καταλαβει οτι ο τυπακος μιλαει ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Γυναικες γουστάρω.

Γυναίκες σε θέσεις με πλάτες αντρών ή με πουλί άντρα ισχυρού για να εχουν το ελευθερο να εξουσιάζουν, όχι.

Ξέρεις τι εννοώ. Την ξερεις καλά τη διαφορά μεταξυ αυτόφωτης γυναίκας τίμιας, και γυναικας που κάποιον έχει στο βρακι της για να κάνει ότι θέλει. Ξέρεις τι εννοώ, αυτες που πηδάνε το αφεντικο στην επιχείρηση και μετα το παίζουν τσαούσες.

Δε λεω οτι το έκανε η γιατρός εν προκειμένω. Απλά το λεω ως υποπερίπτωση των γυναικων που δεν συμπαθώ.

δε μου λες, η μηνιγγίτιδα χρειάζεται αντιβίωση; Και το παιδί έπαιρνε τη σωστή; Οι γονείς τη διέκοψαν ;
δε χρειάζονται όλες αλλά όταν υποψιάζεσαι μηνιγγίτιδα μπορείς πριν τις εξετασεις να δώσεις εμπειρικό σχήμα μέχρι να βγουν οι εξετάσεις. Μπορείς να δώσεις τζάμπα τα φάρμακα αλλά σε καλύπτει το πρωτόκολλο. Από την στιγμή που έδωσε η παιδίατρος την εντολή έστω και να μην ηταν εκεί για μενα έπραξε σωστά.

Το ότι ηταν ευκολη η διάγνωση ηταν κατοπιν εορτής οταν φάνηκαν τα χαρακτηριστικά σημάδια η διαγνωση στα μωρα ειναι δυσκολη γιατι η κλινική εικόνα ειναι ατυπη και αυτό αποδυκνύεται και ότι ο ιδιωτης ιατρός που πήγε έδιωξε το παιδί στην αρχή για μενα αυτη η ιατρός εσωσε τη ζωή του παιδιού τους (σε άλλες περιπτώσεις που δεν είναι λίγες δε δίνεται άμεσα αντιβιοτικό και το παιδί καταδικάζεται σε όλη του τη ζωή με αναπηρίες.)

Αναρωτιεμαι..τι σκατα συζητανε καποιοι
2 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;

Τι σκατα συζηταμε ακριβως; Παμε καλα;
οξεία κοιλία το βλεπει ο αγροτικός που εχει θεση ειδικευόμενου παιδιατρου παράνομα ... και το παραπέμπει στον αλλο αγροτικό που έχει θέση χειρουργού παρανομα να το δει...... στο χειρουργικό πάει αυτό το παιδί δεν ειναι παιδιατρικο. Επίσης υπαρχει και γενικός ιατρός καθε μέρα... εκει που δε κανει πρακτικα τπτ.
__

εχεις καταλαβει οτι η μοναδική δημοσιος παιδιατρος στο νησί ολοκληρο για μερες ηταν αυτή; γιατί η διευθυντρια ειχε αναρρωτική ;
εχεις καταλαβει οτι δε μπορει να ειναι ολη καθε μερα ολη νύχτα στο νοσοκομειο ; Εδωσε αγωγή δια τηλεφώνου έσωσε το παιδί τέλος....
αν πηγαινε απο τον ιδιωτη παιδιατρο κατευθειαν στην Πατρα οπως λεει η μητέρα το παιδί τωρα θα ηταν εγκεφαλικά ανάπηρο.
________
παιδια προσπαθουν υπουργεια, γονεις, το νοσοκομειο να τα φορτώσουν στην ιατρό για να καλύψουν τις ελλειψείς τους αλλά αυτά θα φανουν συντομα....

επειδή εχω δουλεψει σε αυτο το νοσοκομειο ξερω πως λειτουργει και σας λεω δε φταιει η παιδιατρος....
επίσης βάλανε υπευθυνο καθηγητη παιδοπνευμονολίας να αναλάβει την ΕΔΕ ξέρετε γιατί; γιατι δεν υπαρχει παιδονευρολογος σε ολη την ΕΔΕ και αντι να βάλουν εναν νευρολογο βάλανε παιδοπνευμονολογο....

Τελευταία επεξεργασία:
Ποιό τέτοιο ; :D
Από ότι φαίνεται έχουν δυσκολέψει τα πράγματα σχετικά με το moderation...

Αντί να εστιάσουμε στο τι ακριβώς έγινε και τις συνθήκες πίσω από αυτούς τους χειρισμούς, λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Λες και η χείριστη συμπεριφορά στην εργασία σου κάνει διακρίσεις σε φύλα.

Από ότι φαίνεται έχουν δυσκολέψει τα πράγματα σχετικά με το moderation...

Αντί να εστιάσουμε στο τι ακριβώς έγινε και τις συνθήκες πίσω από αυτούς τους χειρισμούς, λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Λες και η χείριστη συμπεριφορά στην εργασία σου κάνει διακρίσεις σε φύλα.

Ε τι να έγινε ; και από τη δική μου εμπειρία άλλη μια ακατάλληλη. Προφανώς για να ακουγονται τόσα δεν θα είναι Αγία και τυπική.

Στη δουλειά πρεπει να είσαι τυπικός κ να ακολουθείς κάποιους κανόνες.

Μια χαρά τους πάει, πάντως...Φεύγουν τα φώτα από πάνω τους...

Γιατί έχει μπει στο κάδρο η τύπισσα (και όχι άδικα, φυσικά...) και ξεχνιέται το γεγονός ότι υπάρχει μόνο μία παιδίατρος στο νοσοκομείο...

Δηλαδή αν αυτή έσπαγε το πόδι της τί θα γινόταν ; Ούτε διακοπές, ούτε λούσα, ούτε τίποτα. Ήταν καθόλα σωστή στη δουλειά της και συνεπής, αλλά έσπαγε το πόδι της, ρε παιδί μου...Και χρειαζόταν να μείνει σπίτι της...

Στη δουλειά πρεπει να είσαι τυπικός κ να ακολουθείς κάποιους κανόνες.
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση το φύλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχουν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες γιατροί οι οποίοι έχουν χαλαρή συνείδηση, είναι υπερφιλόδοξοι, ανεύθυνοι κλπ.

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση το φύλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχουν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες γιατροί οι οποίοι έχουν χαλαρή συνείδηση, είναι υπερφιλόδοξοι, ανεύθυνοι κλπ.

Οι οποίοι δεν κάνουν για το ποστο που επέλεξαν απλά. Και ταλαιπωρουν τους άλλους κ τον εαυτό τους. Προφανώς κ το να δουλευεις χωρίς αντικατάσταση και χωρίς να μπορείς να παιρνεις άδειες κ ρεπο είναι τραγικό εντάξει... Εγώ ποτε δε κόβω ουτε άδειες ουτε ρεπο ακόμη κ αν είμαστε λίγοι. Αλλά η ανναρωτικη δεν θα δώσει λυση στο προβλημα. Να παίρνεις δηλαδή αναρωτικες συνέχεια... Σήκω φυγε ρε φίλε. Τράβα στο διευθυντή κ πες εγώ αυτή τη κατάσταση δε τη μπορώ.

Θα φυγω. Δεν με ενδιαφέρει πιανου προβλημα είναι ότι δεν έχουμε κόσμο κ αφου δεν είναι δικό μ να το λυσω δεν θα κάτσω να το ανεχτώ. Και σηκώνεσαι κ φευγεις φίλε. Πολυ ωραια κ πας κ ανοίγεις έξω ιατρείο κ δεν έχεις ουτε προισταμενους ουτε πιεσεις ουτε τι θα πει ο ένας ουτε τι θα πει ο άλλος. Αυτό το θεωρώ πολυ μεγάλη μαγκια προσωπικα.

Και ακριβώς αυτό μας λέει και η κοπέλα από εδώ

Δεν μπορουσα λέει πλεον και καταπιέζομουν. Εντάξει τραβα έξω να ανοίξεις ένα μαγαζί να το δουλευεις όπως θες.

Και το θεωρώ μεγάλη μαγκιά γιατί όπως λέει και ο Ντυερ δεν αφήνεις το συστήμα. Τη γραφειοκρατία και τον κάθε λογής σπασοκλαμπανια να σε τρέχει.... Δεν θυματοποιεισαι με αλλά λόγια από κανένα... Οκ μπορείς κ έξω να έχεις κάποιους κανόνες κ αμα κανεις μαλακια να σε αναφέρουν στο συλλογο τον Ιατρικό αλλά αυτό απέχει παρασαγγας από το να είσαι υπάλληλος σε Νοσοκομείο. Να διέπεται δηλαδή από υπαλληλική σχέση εξάρτησης κ διοικητικής εξουσίας από κάποιον ανώτερο.

Αν ο ανώτερος είναι κομπλέ δεν θα το καταλάβεις καν... Εεε αν ει ναι στραβός θα ταλαιπωρηθεις... Δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τη πιεση θα τη περνάει κ σε σενα ενδεχομένως να μαλωσετε κτλ κτλ.

Η λυση σε όλο αυτό λοιπόν δεν είναι οι αναρωτικες λεβεντες μου. Η λυση καινουργια αρχή καινουργια ζωή... Παραιτείσαι.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back