Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

15-04-24

21:10
Ο εξαιρετικος επιστημονας Ζερεφος ειπε το εξης: Πλεον...ότι θεωρουσαμε καυσωνες μεχρι τωρα..ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.Οι καυσωνες θα ειναι πολυ παραπανω.Ζεσταινόμουν τόσο πολύ που το σώμα ζητάει μπάνιο και ξανα μπάνιο.
Ειναι απο τις λίγες φορές που εχω πιάσει τον εαυτο μου να σκέφτομαι οτι δεν αντέχω.
Φέρτε δυο μέτρα χιόνι γαμώ. Θα μετακομίσω Ισλανδία δεν παλεύεται αλλιώς.
Εκει θα χω και τα δυο αγαπημενα μου πράγματα: Σκοτάδι, χειμώνα.
Καταλαβαινεις τι μας περιμενει.
Κια εγω του κρυου ειμαι γ,τ..
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

15-04-24

21:13
@Volkswagen Fan αν φύγεις όντως μια μέρα για τις αμερικες, φρόντισε να πας σε κρύα χώρα
Και εγώ τώρα που έχω αρχίσει να έχω τάσεις φυγής, όπου χιόνι πρώτη.
Συχαίνομαι τη ζέστη από τα βάθη της ψυχής μου

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

15-04-24

21:13
Στα μέρη με πολλή υγρασία τέτοιοι καύσωνες θα είναι πραγματική κόλαση..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

15-04-24

21:14
Κυπρος.Οτι χειροτερο!Υγρασια μεχρι θανατου!Στα μέρη με πολλή υγρασία τέτοιοι καύσωνες θα είναι πραγματική κόλαση..
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

15-04-24

21:16
Θερμοκρασία θάλασσας... πολλούς βαθμούς πάνω από το κανονικό.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

15-04-24

21:17
@Volkswagen Fan αν φύγεις όντως μια μέρα για τις αμερικες, φρόντισε να πας σε κρύα χώρα
Μα όταν λέω ότι θέλω να πάω στις ΗΠΑ εννοώ σε πολιτείες όπως το New Jersey, Virginia, Massachusetts, New Hampshire κτλ όπου η θερμοκρασία το χειμώνα πέφτει κάτω από τους μηδέν ενώ το καλοκαίρι φτάνει μέχρι τους 25 κατά μέσο όρο, σιγά μην πάω σε πολιτείες όπως η Florida και το Texas που έχουν 40 βαθμούς

My dream climate.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-04-24

21:20
Ναι..μην το

Για σιγουρακι....παγαινε Καναδα καλυτερα...Μα όταν λέω ότι θέλω να πάω στις ΗΠΑ εννοώ σε πολιτείες όπως το New Jersey, Virginia, Massachusetts, New Hampshire κτλ όπου η θερμοκρασία το χειμώνα πέφτει κάτω από τους μηδέν ενώ το καλοκαίρι φτάνει μέχρι τους 25 κατά μέσο όρο, σιγά μην πάω σε πολιτείες όπως η Florida και το Texas που έχουν 40 βαθμούς.
My dream climate.
View attachment 131670

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-04-24

21:21
Κλιματικοι μεταναστες θα γινουμε ολοι.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

15-04-24

21:22
Εγώ λέω να μετακομίσω στην γη του πυρός.Μα όταν λέω ότι θέλω να πάω στις ΗΠΑ εννοώ σε πολιτείες όπως το New Jersey, Virginia, Massachusetts, New Hampshire κτλ όπου η θερμοκρασία το χειμώνα πέφτει κάτω από τους μηδέν ενώ το καλοκαίρι φτάνει μέχρι τους 25 κατά μέσο όρο, σιγά μην πάω σε πολιτείες όπως η Florida και το Texas που έχουν 40 βαθμούς.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

15-04-24

21:23
Ναι..μην το
Για σιγουρακι....παγαινε Καναδα καλυτερα...![]()
Αν πάω στον Καναδά θα ανεβάσω φωτογραφια μου τέλη Ιουλίου - Αύγουστο στο αντίστοιχο thread κάπως έτσι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-04-24

21:24
Αυτο υπαρχει ηδη.Μπαγκλαντες.Σε αλλο θεμα ομως.Κλιματικοι μεταναστες θα γινουμε ολοι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

15-04-24

21:24
Με το μποξεράκι από Απρίλη μήνα. Τέρμα οι φόρμες μες το σπίτι.Ο εξαιρετικος επιστημονας Ζερεφος ειπε το εξης: Πλεον...ότι θεωρουσαμε καυσωνες μεχρι τωρα..ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.Οι καυσωνες θα ειναι πολυ παραπανω.
Καταλαβαινεις τι μας περιμενει.
Κια εγω του κρυου ειμαι γ,τ..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-04-24

21:29
Εγω ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν ειχα βαλει καργα καλοκαιρινο κοντομανικο στη δουλεια.Οκ στο σπιτι μεσα..αλλα ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..που εχιε και αιθουσες χωρις ηλιο..με αερα..υγρασια και ειναι κρυες.Με το μποξεράκι από Απρίλη μήνα. Τέρμα οι φόρμες μες το σπίτι.![]()
ΚΑΙ ΟΜΩΣ..ΣΚΑΩ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

15-04-24

21:33
Βγάλτα όλα πούπι, ο καιρός απαιτεί τσιτσίδωμα.Εγω ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν ειχα βαλει καργα καλοκαιρινο κοντομανικο στη δουλεια.Οκ στο σπιτι μεσα..αλλα ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..που εχιε και αιθουσες χωρις ηλιο..με αερα..υγρασια και ειναι κρυες.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ..ΣΚΑΩ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ.
juste un instant
Επιφανές μέλος

15-04-24

21:38

‘Υπνος βαθύς και η θερμοκρασία τραβά την ανηφόρα…
Εδώ και αρκετά χρόνια είναι αδιαμφισβήτητη η σταδιακή ανοδο της θερμοκρασίας σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα από την πρό βιομηχανική περίοδο. Τους τελευταίους όμως 10 μήνες παρατηρείται ένα φαινόμενο που είναι μοναδικό. Ο Μάρτιος 2024 είναι ο 10ος μήνας στη σειρά που είναι ο ζεστότερος όλης της...
weathergroup.gr
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

15-04-24

22:03
Καλησπέρα από τη Κρήτη που μόνο τις 2 τελευταίες μέρες είχαμε πάνω από 25 βαθμούς, εδώ και μια εβδομάδα είχαμε το πολύ 23-25 βαθμούς το μεσημέρι ενώ στη υπόλοιπη Ελλάδα 30+ βαθμούς από ότι μαθαίνα.
Θυμάμαι ότι πέρυσι πήγα για πρώτο μπάνιο στις 26 Απριλίου γιατί τότε είχε καλό καιρό γύρω 25 βαθμούς. Φέτος δε έχω πάει ακόμα αν και κάνει καλό καιρό για μπάνια.
Θυμάμαι ότι πέρυσι πήγα για πρώτο μπάνιο στις 26 Απριλίου γιατί τότε είχε καλό καιρό γύρω 25 βαθμούς. Φέτος δε έχω πάει ακόμα αν και κάνει καλό καιρό για μπάνια.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

15-04-24

22:14
Βάλαμε και εμείς εδώ και 2 μέρες ανεμιστήρα
κλιματιστικο αρνούμαι
κλιματιστικο αρνούμαι
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

15-04-24

23:09
Τώρα αυτό μπορεί να είναι πιο σχετικό με το θρεντ της κλιματικής αλλαγής, αλλά η ζέστη που επικρατεί μου το θύμησε οπότε ας το παραθέσω εδώ.
Θυμάμαι που λίγα χρόνια πριν, είχα δει σε άρθρο εφημερίδας πώς θα γίνει ο κόσμος, νομίζω περίπου το 2050, λόγω της αλλαγής στο κλίμα και τις ακραίες θερμοκρασίες που επικρατούν. Και μου είχε προξενήσει τρομερή εντύπωση το ότι η Ελλάδα θα γίνει έρημος, ενώ οι τωρινές πιο παγωμένες χώρες θα είναι αυτές που θα έχουν το πιο καλό κλίμα και θα είναι πιο κατάλληλες ώστε να επιβιώσει κάποιος (Βόρειος Καναδάς πχ αν δεν απατώμαι). Και μου φαινόταν πολύ μακρινό και ίσως λίγο τραβηγμένο ως σενάριο. Να που όμως τώρα το ζούμε.
Θυμάμαι που λίγα χρόνια πριν, είχα δει σε άρθρο εφημερίδας πώς θα γίνει ο κόσμος, νομίζω περίπου το 2050, λόγω της αλλαγής στο κλίμα και τις ακραίες θερμοκρασίες που επικρατούν. Και μου είχε προξενήσει τρομερή εντύπωση το ότι η Ελλάδα θα γίνει έρημος, ενώ οι τωρινές πιο παγωμένες χώρες θα είναι αυτές που θα έχουν το πιο καλό κλίμα και θα είναι πιο κατάλληλες ώστε να επιβιώσει κάποιος (Βόρειος Καναδάς πχ αν δεν απατώμαι). Και μου φαινόταν πολύ μακρινό και ίσως λίγο τραβηγμένο ως σενάριο. Να που όμως τώρα το ζούμε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

16-04-24

09:49
Συμπέρασμα, όλοι θα μεταναστεψουμεΤώρα αυτό μπορεί να είναι πιο σχετικό με το θρεντ της κλιματικής αλλαγής, αλλά η ζέστη που επικρατεί μου το θύμησε οπότε ας το παραθέσω εδώ.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

16-04-24

17:31
Εγώ που έχω δει πως παλεύουν τη ζέστη στο Ντουμπάι τα καλοκαίρια όπου φτάνουν μέχρι 45 βαθμούς, έχουν κατάλληλες υποδομές για να είναι όσο λιγότερο εκτεθειμένοι έξω στη ζέστη. Ακόμη και οι στάσεις λεωφορείου έχουν ένα κλειστό κλιματιζόμενο χώρο, είναι φθηνό να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όλα τα κτίρια έχουν υπόγεια γκαραζ.Συμπέρασμα, όλοι θα μεταναστεψουμε![]()
Δυστυχώς εδώ στη Ελλάδα είτε στα βουνά θα πάμε που έχει τουλάχιστον λίγη δροσιά είτε στο εξωτερικό.Όταν είχε γύρω 35 βαθμούς το καλοκαίρι και ζεσταινόμασταν, μια φίλη της μητέρας μου μας είχε καλέσει για φαγητό στο εξοχικό τους σε ένα βουνό, είχε δροσιά και ήμασταν έξω στη αυλή κάτω από τη σκια ενός δέντρου και τρώγαμε χωρίς να ζεσταινόμασταν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- durhen
- Wonderkid
- charmander
- jellojina
- vasilis123321
- Kate1914
- Scandal
- johnsala
- Paragontas7000
- rafaela11
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- jj!
- Memetchi
- Joji
- Alessandra Eliza
- Libertus
- chester20080
- bibliofagos
- Μήτσος10
- fmarulezkd
- giannhs2001
- AggelikiGr
- fourkaki
- American Economist
- Μαυρίκιος
- Maraki_lar_1980
- ROM32
- Fernando_A
- Antonia Alexandra
- Esperos1
- suaimhneas
- Hased Babis
- melmel
- taketrance
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.