Πολύ συχνά γίνεται. Το παράξενο είναι που δεν το βλέπεις. Το ξαναλέω, βγαίνουν 2 άτομα ραντεβού. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Η κουβέντα πολύ πιθανό να φτάσει σε προηγούμενες σχέσεις, τι ψάχνεις από τη σχέση σου κ.λ.π. Η συζήτηση μπορεί να φτάσει στην τελευταία κοπέλα φερειπείν που είχε το παλικάρι. Μέχρι στιγμής, όλα αυτά είναι εξαιρετικά πιθανά, ελπίζω τουλάχιστον να το αντιλαμβάνεσαι μέχρι τώρα.
Και λέει ο τυπάς στο περίπου, με την ώθηση από την κοπελιά απέναντί του. "κοίταξε, η τελευταία σχέση δεν πήγε πολύ καλά, γιατί έκανε κάτι με άλλον, οπότε τη χώρισα. Με πλήγωσε πολύ αυτό και φοβάμαι στην ιδέα να εμπιστευτώ ξανά. Και ήμουν και λίγο ζηλιάρης, αλλά δεν το έδειχνα, το κρατούσα μέσα μου, γιατί ήταν δικό μου θέμα. Οπότε φοβάμαι μην επηρεαστεί και αυτό το κομμάτι. Γενικά όμως, προσπαθώ να μην ενδίδω στα αρνητικά και να βελτιώνομαι, γιατί η σχέση μου δεν φταίει σε κάτι"
Είναι red flag αυτό? Μάλλον όχι.
Φαίνεται ότι ο τυπάς είναι κακός, ζηλιάρης, δεν εμπιστεύεται κλπ? Μάλλον όχι, ή έστω άγνωστο. Φαίνεται τουλάχιστον ώριμος.
Μπορεί η συζήτηση να φτάσει σε πρώην σχέσεις, σε απιστίες κλπ από τα πρώτα ραντεβού? ναι
Φταίω εγώ τώρα να πω "checkmate"? Ναι, αλλά θα το κάνω, checkmate