Ζωή έως τα βαθιά γεράματα ή θάνατος σε μια νεότερη ηλικία;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Ο καθένας ορίζει διαφορετικά τη φιλία. Αυτή η φιλία, πολύ πιθανόν για εμένα να μην είχε αξία, για εσένα είναι αυτό που αξίζει. Δεκτό και σεβαστό.
Το σχόλιό μου για φιλίες μέχρι τα 80 και ιστορίες που ζήσαμε πριν 50 ή 60 χρόνια να έχουμε να λέμε. Είναι στη σφαίρα του ρομαντικού στοιχείου :P Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Καθώς οι άνθρωποι μετακινούνται πλέον και διαμορφώνουν νέες παρέες, προσαρμοσμένες στα εκάστοτε γεγονότα.

Στεναχωρήθηκα τώρα 😥😥

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Όταν έχεις γράψει ένα υπέροχο κείμενο και καταφέρνεις να τα διαλύσεις όλα στην τελευταία πρόταση. Αυτογκόλ στο 90' :bleh:

Είμαι άνθρωπος του πάθους. Δε φοβάμαι να χτίσω κάτι και να το γκρεμίσω. Ποιός θα με κρίνει; Εσυ; Ο χάκερ; Οι κυρίες του φόρουμ;

Go ahead, σας δίνω το ελεύθερο να με κρίνετε. Και πιθανότατα να με κρίνετε και σωστά.

I just don't care anymore!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Είμαι άνθρωπος του πάθους. Δε φοβάμαι να χτίσω κάτι και να το γκρεμίσω. Ποιός θα με κρίνει; Εσυ; Ο χάκερ; Οι κυρίες του φόρουμ;

Go ahead, σας δίνω το ελεύθερο να με κρίνετε. Και πιθανότατα να με κρίνετε και σωστά.

ρε φίλε στα 90 σου και με 20αρες; Σοβαρά τώρα;;;; Πάρε καμία με οστεοπόρωση από το ΚΑΤ ή από κάνα ΚΑΠΗ και πολύ σου είναι :bleh: :bleh: :lol:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
What are you talking about? Πολυ απλα θα εσένα δύο θαλάσσιες χελώνες με σχοινί που θα εφτιαχνα από τις τρίχες της πλάτης μου και θα με τραβαγανε στην στεριά όπου θα ανδυομουν ως ενας σύγχρονος Ποσειδώνας, κατά προτίμηση σε κοσμικό μέρος όπως η Μυκονος για να υπάρχουν αρκετοί θεατές.

Η μπορεί και να εμένα εκεί κάτω, μακρυά από όλους τους μαλακές παρέα με τις γοργόνες και τα δελφινια.

Ή αυτό, ή θα σε έτρωγαν οι καρχαρίες και θα μετατρεπόσουν σε μια αθάνατη καρχαριοκουράδα.

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Εγω θα σε κρίνω φίλε, οι 3-4 20αρες ειναι πολυ μετριοπαθης στόχος. Θες τουλάχιστο μια για κάθε μέρα του μήνα, ιδανικότερα μια για κάθε μέρα του χρόνου. Πρέπει να νιώσεις λίγο Τζεκινς Χαν στη ζωή για να πεις έζησα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ρε φίλε στα 90 σου και με 20αρες; Σοβαρά τώρα;;;; Πάρε καμία με οστεοπόρωση από το ΚΑΤ ή από κάνα ΚΑΠΗ και πολύ σου είναι :bleh: :bleh: :lol:

Είσαι θλιβερος και κοντοφθαλμος.

Ή αυτό, ή θα σε έτρωγαν οι καρχαρίες και θα μετατρεπόσουν σε μια αθάνατη καρχαριοκουράδα.

Εγω δεν τρώγομαι, το λέει και η Λένω.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Είσαι θλιβερος και κοντοφθαλμος.

Ηθική στο σπίτι, ηθική στον κόσμο.

Ναι ρε φίλε, αυτό θέλω. Εσυ τι ζόρι τραβάς;
Απήντησα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.
Ο καθένας ορίζει διαφορετικά τη φιλία. Αυτή η φιλία, πολύ πιθανόν για εμένα να μην είχε αξία, για εσένα είναι αυτό που αξίζει. Δεκτό και σεβαστό.
Το σχόλιό μου για φιλίες μέχρι τα 80 και ιστορίες που ζήσαμε πριν 50 ή 60 χρόνια να έχουμε να λέμε. Είναι στη σφαίρα του ρομαντικού στοιχείου :P Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Καθώς οι άνθρωποι μετακινούνται πλέον και διαμορφώνουν νέες παρέες, προσαρμοσμένες στα εκάστοτε γεγονότα.

Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις η αλήθεια είναι αυτή που καταθέτει ο Viedo. Ακόμη και σε πολύ νεαρότερες ηλικίες το συναντάς. Άτομα που έκανες πριν 5-10 χρόνια παρέα και μπορεί να τους αποκάλεσες ελαφρά ή βαριά τη καρδία φίλους, τώρα σου φαίνονται ξένοι είτε επειδή κάτι έγινε και "χαλαστήκατε", είτε επειδή αλλάξατε και δε σας δένει κάτι πια. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Σε κάποια φάση της ζωής αυτά τα άτομα είχαν κάτι να σου προσφέρουν ή να τους προσφέρεις, περάσατε όμορφα και κλείσατε τον κύκλο σας.

Καίει βέβαια μέσα μου πάντα η ελπίδα ότι μία ή δυο φιλίες θα καταφέρουν να επιβιώσουν μέσα στο πολυτάραχο ταξίδι της ζωής. Αυτό βέβαια θα το δούμε όταν με το καλό φτάσουμε σε μεγάλη ηλικία.

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Φώτη μην στεναχωριέσαι ! Μια χαρά φιλίες και παρέες και οικογένεια αν θέλεις, θα αποκτήσεις.

Το νόημα είναι να περνάς καλά τις περισσότερες ημέρες του μήνα! :)

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Αρα είμαστε ανήθικοι.

Well, πάντα μου άρεσε ένα γερό κοπλιμέντο. Σ ευχαριστώ αδερφέ μου.

Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να σε αποκαλώ ανήθικο εκ των προτέρων για τα 90 σου. Άρα δεν βγάζει νόημα. Σίγουρα δεν θα σου πω τι θα κάνεις ούτε θα σε κρίνω αλλά για το δικό μου point of view είναι κάτι υπερβολικό. Γενικά πάντα κατέκρινα τις επαφές μικρών ατόμων με μεγαλύτερους τους είτε αρχίσουμε από τις πολύ απλές είτε πάμε σε κάτι...παραπάνω. Εσύ είσαι ικανός να μας πεις ότι θες να γίνεις και sugar daddy σε λίγο. Μετά την χθεσινή συζήτηση με εσένα όλα τα περιμένω.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να σε αποκαλώ ανήθικο εκ των προτέρων για τα 90 σου. Άρα δεν βγάζει νόημα. Σίγουρα δεν θα σου πω τι θα κάνεις ούτε θα σε κρίνω αλλά για το δικό μου point of view είναι κάτι υπερβολικό. Γενικά πάντα κατέκρινα τις επαφές μικρών ατόμων με μεγαλύτερους τους είτε αρχίσουμε από τις πολύ απλές είτε πάμε σε κάτι...παραπάνω.

Τι συζητάμε τώρα; Οτι στα 90 μου μπορεί μου κάνει μασάζ μια 25άρα κάπου στο Τζιμπουτί;

Σε ερεθίζει η σκέψη τόσο ώστε να το κάνεις ποστ και να μου ζαλίσεις τον έρωτα για μισή ώρα να σου εξηγώ τα αυτονόητα;

Φιλε, αμα κατορθώσω και φτάσω 90, κατέκρινέ με όσο θες. Θα μαι ένα βήμα πριν το θάνατο και θα χω πολύ μεγαλύτερες έγνοιες από τη γνώμη σου.

Ηδη έχω μεγαλύτερες έγνοιες απο τη γνώμη σου μη σου πω. :jester:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Τι συζητάμε τώρα; Οτι στα 90 μου μπορεί μου κάνει μασάζ μια 25άρα κάπου στο Τζιμπουτί;

Σε ερεθίζει η σκέψη τόσο ώστε να το κάνεις ποστ και να μου ζαλίσεις τον έρωτα για μισή ώρα να σου εξηγώ τα αυτονόητα;

Φιλε, αμα κατορθώσω και φτάσω 90, κατέκρινέ με όσο θες. Θα μαι ένα βήμα πριν το θάνατο και θα χω πολύ μεγαλύτερες έγνοιες από τη γνώμη σου.

Ηδη έχω μεγαλύτερες έγνοιες απο τη γνώμη σου μη σου πω. :jester:

Από ερέθισμα άλλο τίποτα, αφού σκέφτομαι να παρακάμψω τις αρχές μου εξαιτίας σου :lol: :bleh:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Guest 209912

Επισκέπτης

Η Σουηδία έκανε τεράστια βήματα σε αυτή την κατεύθυνση τώρα με τον κορονοϊό...

Μαρεσεις γιατί με την παραμικρή αφορμή θα στρέψει την οποιαδήποτε κουβέντα στα πολιτικα η την παραπολιτικη επικαιρότητα :D

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

juste un instant

Επιφανές μέλος

Guest 875331

Επισκέπτης

Εγώ θέλω να πεθάνω στον πόλεμο για επανάκτηση της Αφρικής ή κάτι τέτοιο, όντας διοικητής στρατού ή σε παρόμοια υψηλόβαθμη θέση. Μετά να πάω και στη Βαλχάλα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγώ θέλω να πεθάνω στον πόλεμο για επανάκτηση της Αφρικής ή κάτι τέτοιο, όντας διοικητής στρατού ή σε παρόμοια υψηλόβαθμη θέση. Μετά να πάω και στη Βαλχάλα.

Ξέρεις τι με στενοχωρεί περισσότερο; Που σκεφτόμαστε τόσο στενά, στα όρια του κόσμου μας. Να κατακτήσουμε τη Σμύρνη, την Πόλη, να πεθάνουμε στην Αφρική, να πάμε στη Βαλχάλα.

Το διάστημα δε θες να το δεις;

Δε θέλεις να ξυπνήσεις σε μια Αρειανή ανατολή και να πας διακοπές στην Ηω ή στους δακτύλιους του Κρόνου;

Δεν θέλεις να κάνεις μια μακρόχρονη εξερεύνηση προς το Άλφα του Κενταυρου και παραπέρα, να νιώσεις τον κίνδυνο να μην υπάρχει κατοικήσιμος πλανήτης για έτη φωτός μακριά;

Είμαι ο μόνος που με θλίβει ότι η ζωή μας είναι τόσο μικρή και ίσως γεννηθήκαμε στην λάθος εποχή και δε θα καταφέρουμε ποτέ να δουμε τη μαγεία του διαστήματος;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια