Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως μάλλον μπορείς να το αλλάξεις, οκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Αιγoκερως με Αιγoκερω;Sorry για την ασχετοσύνη, αλλά το Γιοχάνεσμπουργκ σε ποια χώρα είναι;
Miss, Αθήνα γεννήθηκες; (να το κοιτάξω και σε άλλο site)
Edit: Hunter είσαι Αιγόκερως.. (αίμα έφτυσα να το βρω, μου χρωστάς λέμε!)
για αυτο ειμαι τοσο λαλακας;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

καλα οτι πεις κοπελια....A, δεν ξέρω. Τα παράπονά σου στον ..κατασκευαστή! Πάντως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!![]()
ασχετο βλεπω αυτο το νηφικο στο αβαταρ σου και ανατριχιαζω

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Ιδία ημερομηνία με λίγα χρόνια διαφορά…Ευτυχώς δεν σε λένε Παναγιώτη αλλιώς θα σε μπέρδευα με τον άντρα μου.(Ως vera Ξανθιά…5 Γεναρη 1971

kajira...Βρήκες δουλειά βλέπω ε? εγώ δεν σε ρωταω…τα έχω ψάξει πριν πολλά χρόνια.

travel_lover
Διάσημο μέλος

τελείως άσχετη, ε;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ασχετο βλεπω αυτο το νηφικο στο αβαταρ σου και ανατριχιαζω![]()
Πριν το πεις, δεν το είχα προσέξει πως είναι νυφικό.. Την έβαλα γιατί είναι κάπως μουντή και μ' άρεσε

Χακούναααααααααα έφτασε!
Ρουμάνα, με την πολύυυυυυυυυυυυυ δουλειά που έχω, καταλαβαίνεις..

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Τράβελ, ο ωροσκόπος βγαίνει με συνδυασμό ημερομηνίας γέννησης, χρονολογίας, ώρας και τόπου γέννησης.
Αντιγράφω: Ο ωροσκόπος (ASC )είναι το ζώδιο που ανατέλλει την ώρα που γεννιόμαστε ή την ώρα που εξετάζουμε για προβλέψεις. Ο ωροσκόπος δείχνει την εξωτερική εμφάνιση, το πως φαινόμαστε στους άλλους, την εντύπωση που δίνουμε στο περιβάλλον μας . Είναι ο εαυτός που θέλουμε να προβάλλουμε, να μοιάσουμε ή να γίνουμε. Από τον ωροσκόπο αρχίζει ο 1ος οίκος και ο διαχωρισμός του χάρτη του ωροσκοπίου στους δώδεκα(12) οίκους.
Πηγή: https://www.astrofree.gr/ascendant.htm
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

mara
Πολύ δραστήριο μέλος

Κριός με Σκορπιό?
Neraida
Επιφανές μέλος

Κριος με Παρθένο ταιριάζει?
Κριός με Σκορπιό?
Κριός με Σκορπιό: Ο Κριός λέει "θέλεις πόλεμο;" Ευχαριστώ θα πάρω γιατί έχει φλόγα. Ο Σκορπιός τρελένεται με το πάθος του Κριού και σκέφτετε κατά πόσο ο Κριός θα προσέξει τη συμπεριφορά του. Όσο πιο πολύ συναισθηματικός είναι ο Κριός τόσο λιγότερο θυμό και όρεξη για εκδίκηση θα έχει ο Κριός. Όσο για το σεξ, είναι η καλύτερη ερωτική ένωση. Αν μη τι άλλο θα απολαύσουν τον έρωτα τους.Συμπέρασμα ας προσέξει ο Κριός να είναι πιο συναισθηματικός για να κρατήσει τη φλόγαπου του αρέσει.

mara
Πολύ δραστήριο μέλος

Κριός με Παρθένο: Ο Κριός δεν μπορεί να ανεκτεί την κριτική και την σχολαστικότητα της Παρθένου. Ο Κριός πιστεύει πάνω από όλα το σεξ κάτι που δεν δέχετε το άλλο ζώδιο. Στη φιλία, στο επάγγελμα ή σε οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορούν να τα βρούνε εκτός από την ερωτική. Συγκρούσεις, κριτική, ακραίες καταστάσεις θα τους οδηγήσουν γρήγορα στο χωρισμό. Συμπέρασμα πριν αρχίσει η σχέση θα τελειώσει.
Κριός με Σκορπιό: Ο Κριός λέει "θέλεις πόλεμο;" Ευχαριστώ θα πάρω γιατί έχει φλόγα. Ο Σκορπιός τρελένεται με το πάθος του Κριού και σκέφτετε κατά πόσο ο Κριός θα προσέξει τη συμπεριφορά του. Όσο πιο πολύ συναισθηματικός είναι ο Κριός τόσο λιγότερο θυμό και όρεξη για εκδίκηση θα έχει ο Κριός. Όσο για το σεξ, είναι η καλύτερη ερωτική ένωση. Αν μη τι άλλο θα απολαύσουν τον έρωτα τους.Συμπέρασμα ας προσέξει ο Κριός να είναι πιο συναισθηματικός για να κρατήσει τη φλόγαπου του αρέσει.
![]()
![]()
ευχαριστώ πολύυυ neraida
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Μήπως μπορείς να βρεις την ώρα?????

Neraida
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Neraida
Επιφανές μέλος

Εμένα ζε μου απάντηθε κανείθ...![]()
τι ρωτησες καλε?....για να μην ψαχνω!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Kajira μου, εγώ δεν θα σε κουράσω πολύ. Ξέρω ότι είμαι σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό, και ο καλός μου είναι επίσης σκορπιός αλλά δεν ξέρει τι ώρα έχει γεννηθεί για να βρούμε ωροσκόπο.
Μήπως μπορείς να βρεις την ώρα?????![]()
Αν μπορούσα, θα έβρισκα και του δικού μου, που όταν τον έβαλα να ρωτήσει την μαμά του κι εκείνη του απάντησε για αρχή κάτι γενικό του στυλ "μετά τα μεσάνυχτα", εκείνος της είπε με στόμφο "δεν πιστεύω να σε ξύπνησα ε;", τους πιάσανε τα γέλια και απάντηση δεν πήρα ποτέ!

Καλέ μη κλαις.. δεν είδα τι έγραψες.

Nεράϊδα, πιάσε κόκκινο!
(Άσχετο: ωραίο το νέο αβατάρ;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σχόλια;

Neraida
Επιφανές μέλος

αν δεν κανω λαθος αυτο ρωτησες....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.