αα,μπραβο..αυτη ειναι η ουσια του ζωδιου..
αρχηγος και οργανωτικη εισαι?το χεις καθολου?γιατι και αυτο ειναι η ουσια του ζωδιου..
Καθόλου. Μου αρέσει βέβαια να γίνεται το δικό μου αλλά όχι από αρχηγιλίκι αλλά επειδή δε μου αρέσει να καταπιέζομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

το ειδαμε και αυτοΚαθόλου. Μου αρέσει βέβαια να γίνεται το δικό μου αλλά όχι από αρχηγιλίκι αλλά επειδή δε μου αρέσει να καταπιέζομαι.

λιονταρι χωρις αρχηγικες ικανοτητες..

για την ακριβεια,,Λεαινα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

φιλάκια

Neraida
Επιφανές μέλος

καλησπερα!!! μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει ο αρης στο σκορπιο?
Ο Αρης στο Σκορπιό
Η θέση αυτή του Αρη χαρίζει βαθιά αισθήματα. Αν κατορθωθεί να αναπτυχθούν θετικά αποτελούν αληθινή δύναμη. Αν όμως η ενεργητικότητα και τα αισθήματα του μπλοκαριστούν η αρνητική πλευρά μπορεί να αποδεχτεί επικίνδυνη βγάζοντας σκληρότητα ζήλια και εκδικητικότητα. Επίσης το άτομο αυτό έχει μια τάση προς τον μυστικισμό. Ροπή του προς τα εκλεκτά φαγητά και ποτά μερικές φορές με υπερβολή ίσως σαν αντιστάθμισμα σε αισθηματικές απογοητεύσεις ή σε αδυναμία του ατόμου να εκφράσει θετικά τα αισθήματά του.

Ο Αρης στο Σκορπιό
Η θέση αυτή του Αρη χαρίζει βαθιά αισθήματα. Αν κατορθωθεί να αναπτυχθούν θετικά αποτελούν αληθινή δύναμη. Αν όμως η ενεργητικότητα και τα αισθήματα του μπλοκαριστούν η αρνητική πλευρά μπορεί να αποδεχτεί επικίνδυνη βγάζοντας σκληρότητα ζήλια και εκδικητικότητα. Επίσης το άτομο αυτό έχει μια τάση προς τον μυστικισμό. Ροπή του προς τα εκλεκτά φαγητά και ποτά μερικές φορές με υπερβολή ίσως σαν αντιστάθμισμα σε αισθηματικές απογοητεύσεις ή σε αδυναμία του ατόμου να εκφράσει θετικά τα αισθήματά του.

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ο Αρης στο Σκορπιό
θεόχαζη ερμηνεία όποια κι αν είναι η πηγή πάντως, από κάτι τέτοια δικαιολογώ τους εχθρούς της Αστρολογίας.

Ο Lorien μπήκε για να μας πει τα γνωστά ορθολογικά του, αλλά άθελα του επαληθεύει ακόμα κι αυτός την Αστρολογία, γιατί είναι ένας αστρολογικός πασίγνωστος κανόνας ότι την εποχή που ο Ερμής είναι ανάδρομος, επιστρέφουν άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από άλλους ανθρώπους ή ομάδες.
φιλάκια

ΥΓ: περασα απο τον Ερμη και λέει οτι εχει βαρεθει να τον λεμε αναδρομο, οπότε να περιμενετε εξελιξεις!
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εχω μεγαλες υποψιες οτι ειχε να κανει με επιγειους ισχυρους παραγοντες το γεγονος!
οι οποίοι όμως φαίνεται να είναι αντικατοπτρισμοί πλανητικών συμβάντων. Είναι θέμα timing, αυτό είναι όλο, ούτε πλανητικές επιρροές ούτε τίποτα που να μπορεί να εξηγηθεί με την συμβατική λογική

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Είμαστε αλλά αρέσουμε![]()
Μωρε δε λεω ναι, απαυτο δεν εχουμε προβλημα οταν αλλοι παλευουν να αρεσουν

Μαζι με εναν σκορπιο ενας ανθρωπος θα περασει τις χειροτερες στιγμες μαζι του αλλα παραλληλα τις καλυτερες της ζωης του.

love_angel
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

θεόχαζη ερμηνεία όποια κι αν είναι η πηγή πάντως, από κάτι τέτοια δικαιολογώ τους εχθρούς της Αστρολογίας.
Eαν Δημητρη εχεις κατι καλυτερο να προσθεσεις, ειμαι ολη ΜΑΤΙΑ.

Aπο που "φαινεται" ; Οπως τα ερμηνευει κανείς. Ειδικα αυτα τα ανεξηγητα. Ενταξει...και καποτε ο κεραυνός ήταν ο Διας που ειχε ταράξει μια σκορδαλιά...οι οποίοι όμως φαίνεται να είναι αντικατοπτρισμοί πλανητικών συμβάντων. Είναι θέμα timing, αυτό είναι όλο, ούτε πλανητικές επιρροές ούτε τίποτα που να μπορεί να εξηγηθεί με την συμβατική λογικήΚάποιοι φαίνεται ρυθμίζουν τα ρολόγια και σπάνε πλάκα μαζί μας.
(για να τιμουμε και τους μυθους μας

Δηλαδη...ολα τα άλλα της αστρολογιας ειναι σοβαρα και με υποβαθρο ; Ρε συ...εχεις οντως χιούμορ!θεόχαζη ερμηνεία όποια κι αν είναι η πηγή πάντως, από κάτι τέτοια δικαιολογώ τους εχθρούς της Αστρολογίας.

Χαχαχαχαχαα! καλο!εγω χτες που διαβασα ποστ του λοριεν στην αρχη νομιζα πως ημουν στην πρωτη σελιδα θεματος και πηγα να πατησω τελευταια σελιδα![]()
Μυγα εισαι ;Eαν Δημητρη εχεις καλυτερο να προσθεσεις, ειμαι ολη ΜΑΤΙΑ.

Εαν η αστρολογια ειναι γενικως κατι καλο να προσθεσει, θα το ειχε κανει

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εαν η αστρολογια ειναι γενικως κατι καλο να προσθεσει, θα το ειχε κανει![]()
με όλο το σεβασμό, στάνταρ άσχετος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Αλήθεια, πότε θα φυγω ; Τι μας λέει η Αστακαλυτερα-ρολογία ;
ΥΓ: ο αναδρομος ειπε οτι αν τον ξαναπεις ετσι θα σου στειλει μεγαλη συμφορά. Το νου σου!

Και για να μην ειμαστε και εκτος θεματος επειδη εδω ρωτανε μονο για ζωδια : Αν ισχυει το παρακατω :
"Όταν μπαίνεις σε ένα χώρο, οι άλλοι βλέπουν το ζωδιό σου, όταν κάθεσαι στην παρέα, οι άλλοι βλέπουν τον ωροσκόπο σου, αλλά οι φίλοι σου βλέπουν την Σελήνη σου! "
τοτε το ζωδιό μας ειναι μια ψευδαίσθηση....ο ωροσκόπος μια μάσκα με τρυπες που καποιοι βλεπουν και κατι δικο σου...και η Σεληνη εκεινο που πραγματικα εισαι ;;;;
τοτε τι διαολο ασχολουμαστε ολοι με ζωδια και ωροσκοπους και οχι μονο με σεληνες ; Εγω δε θελω να ξερω το φαινεσθαι ρε αδερφε ! ουτε το "σχεδον τι ειναι ο αλλος" ! Αυτα τα βλεπω και μονος μου! Μπορεις να μου πεις με βαση πχ σεληνη κατι που ΕΙΝΑΙ ο αλλος και που επαληθευεται σχεδον παντα ; Να πω οτι μου χρησημευει καπου τουλαχιστον!
σεληνιάζομαι μ'αυτα!
Neraida
Επιφανές μέλος

'Eλα Λόρυ εκτονώσου, καιρό είχες, και λίγα λες, πες κι άλλα να το χαρείς, βλακείες η Αστρολογία αλλά σε έσυρε πίσω ο ανάδρομος θες δεν θες![]()
Ωρε θα με πνιξεις!

Neraida
Επιφανές μέλος

Και για να μην ειμαστε και εκτος θεματος επειδη εδω ρωτανε μονο για ζωδια : Αν ισχυει το παρακατω :
"Όταν μπαίνεις σε ένα χώρο, οι άλλοι βλέπουν το ζωδιό σου, όταν κάθεσαι στην παρέα, οι άλλοι βλέπουν τον ωροσκόπο σου, αλλά οι φίλοι σου βλέπουν την Σελήνη σου! "
τοτε το ζωδιό μας ειναι μια ψευδαίσθηση....ο ωροσκόπος μια μάσκα με τρυπες που καποιοι βλεπουν και κατι δικο σου...και η Σεληνη εκεινο που πραγματικα εισαι ;;;;
τοτε τι διαολο ασχολουμαστε ολοι με ζωδια και ωροσκοπους και οχι μονο με σεληνες ; Εγω δε θελω να ξερω το φαινεσθαι ρε αδερφε ! ουτε το "σχεδον τι ειναι ο αλλος" ! Αυτα τα βλεπω και μονος μου! Μπορεις να μου πεις με βαση πχ σεληνη κατι που ΕΙΝΑΙ ο αλλος και που επαληθευεται σχεδον παντα ; Να πω οτι μου χρησημευει καπου τουλαχιστον!
σεληνιάζομαι μ'αυτα!
Εσυ με ολους και σε καθε περιπτωση βγαζεις προς τα εξω το ακριβως ιδιο...?
Θα μας τρελλανΙειιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςς!!!!!

Λεω οτι ακομα κι αν ολα αυτα ειναι μερος του ποιοι ειμαστε, θα με ενδιεφερε πολυ περισσοτερο το τι ειναι καποιος εκει που μετραει, παρα "εκ πρωτης οψεος", ή "σε γνωστους-επιφανειακα δλδ". Αλλωστε ο καθενας εχει τα τειχη και τις αμυνές του, και προβαλλει μια δικη του εκδοση του εαυτου του. Μονο σε ειδικες καταστασεις και με το χρονο και απο κοντα, βρισκεις τι ειναι ο αλλος στα σημαντικα.
Ε και λεω, οτι αν αυτο ειναι η Σεληνη, ας το τσεκαρουμε να μη χανουμε χρονο βρε αδερφε !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.