πάντως αδικείτε τους ζυγούς...
Για να μην παραπονιέστε, θα σας υποστηρίξω εγώ!
Οι Ζυγοί δεν είναι ψεύτες! Μπορεί κάποιες στιγμές να υπερβάλλουν στις αντιδράσεις τους... παίζουν δηλαδή λίγο θέατρο προκειμένου να τραβήξουν λίγο τα βλέμματα (με τους Λέοντες νομίζω οτι συναγωνίζονται για το ποιος είναι η μεγαλύτερη ψωνάρα

), αλλά είναι αρκετά ειλικρινείς!
Θέλουν να υπάρχει ισορροπία στην ζωή τους και αναζητούν την αρμονία! Δεν τους αρέσει να μπλέκονται σε διαμάχες και θέλουν να τα έχουν καλά με όλους. Αυτό νομίζω οτι κρύβει μια δόση ψεύδους, αλλά έχουν και το θάρρος της γνώμης τους και δεν θα μείνουν σε μια κατάσταση, αν τους ενοχλεί, αν δεν τους κάθεται καλά, αν χαλάει την ισορροπία τους! Το πιο πιθανό είναι να μην μπλέξουν σε διαμάχη... απλά θα φύγουν!
Είναι αναλυτικοί και θα εξετάσουν το θέμα από κάθε πιθανή πλευρά! Θα σου κάνουν 500 ερωτήσεις μέχρι να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα! Αυτό είναι λιγάκι εκνευριστικό!

Το αρνητικό τους, που έχω εντοπίσει, είναι η αναποφασιστικότητα!
Τους αρέσει το ωραίο και έχουν καλό γούστο!
Η αδερφή μου είναι Ζυγός και 23 χρόνια μαζί της δεν είναι και λίγα για να βγάλω κάποια συμπεράσματα!

Όταν έχω ένα πρόβλημα, πάντα ζητάω την συμβουλή της γιατί ξέρω οτι θα μου δώσει μια συμβουλή που θα είναι σωστή αφού θα έχει αναλύσει κάθε παράμετρο του προβλήματος!Επίσης αν κάτι δεν της αρέσει θα μου το πει στην ψύχρα χωρίς να βάλει σάλτσες!