Cool, σοφιστικέ και συχνά σαρκαστική με τη βλακεία. Πολύ μεταβλητή, με υψηλή νοημοσύνη, ικανότητα για διαρκείς αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές, πολύ γρήγορη, αλλά μπορεί να είναι και πολύ ασταθής, με τάσεις διχασμού και χαμαιλεοντισμό. Πολύ Ερμής. Δαίμων, αιώνια νειάτα, αμφισβήτηση, σκεπτικισμός, κίνηση και διαννόηση ή εμπόριο. Υψηλή νοημοσύνη και απίθανο χιούμορ.
Σε κάποια θα συμφωνήσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σε κάποια θα συμφωνήσω..αλλά το απίθανο χιούμορ και τη υψηλή νοημοσύνη δεν νομίζω...
![]()
16 είσαι μωρό ακόμα. Η προσωπικότητα δεν δείχνει το πλήρες δυναμικό της στα 16, ούτε φυσικά σε πολύ προχωρημένη ηλικία 60-70.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος

Σε κάποια θα συμφωνήσω..αλλά το απίθανο χιούμορ και τη υψηλή νοημοσύνη δεν νομίζω...
![]()
Και ούτε πρόκειται να τα αποκτήσεις ποτέ, αν δεν φροντίσεις από μόνη σου να τα αποκτήσεις και να τα καλλιεργήσεις. Αν κάθεσαι και περιμένεις τα άστρα να φτιάξουν το χαρακτήρα σου, δεν νομίζω πως θα έχεις και συγκλονιστικό αποτέλεσμα!
Φιλικά

Και ούτε πρόκειται να τα αποκτήσεις ποτέ, αν δεν φροντίσεις από μόνη σου να τα αποκτήσεις και να τα καλλιεργήσεις. Αν κάθεσαι και περιμένεις τα άστρα να φτιάξουν το χαρακτήρα σου, δεν νομίζω πως θα έχεις και συγκλονιστικό αποτέλεσμα!
Φιλικά![]()
Και βέβαια δεν περιμένω τα άστρα απλά πιστεύω πως κάποια πράγματα ή τα έχεις ή δεν τα έχεις (όπως το χιούμορ για παράδειγμα).

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Τι να δωσεις?Δηλαδή να μη δώσω βάση στα χαρακτηριστικά των Διδύμων? Γενικά στα χαρακτηριστικά του ζωδίου του?
ο Γιωργακης και ο Σαμαρας διδυμοι ειναι,,
το ζωδιο των πολιτικων μιλαμε..
θελεις κατι αλλο?

Αλίκη Βακ.
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

προσφατα πηρα τηλ εναν γνωστο αστρολογο να μου πει τι θα καμω με την πτυχιακη μου και μ ειπε πως θα ειναι τοσο χαλια που θα μου την γυρισουν πισω,και εγω οχι μονο παρεδωσα πτυχιακη μα πηρα και 9,5

Dalian
Περιβόητο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

είμαι ζυγός και γεννήθηκα στις 24 σεπτεμβριου τι ωροσκόπο εχω;;;
ο ωροσκοπος δν βγαινει απτην ημερομηνια αλλα την ωρα που γεννη8ηκες...

moxa15
Διάσημο μέλος

ο ωροσκοπος δν βγαινει απτην ημερομηνια αλλα την ωρα που γεννη8ηκες...![]()
ε ναι οκ το ηξερα αυτο

λιλ αιθεροβάμων
Νεοφερμένο μέλος

ε ναι οκ το ηξερα αυτογεννηθηκα στις 12 το μεσημερι παρασκευη 24 σεπτεμβριου
Τοξότη ωροσκόπο έχεις.
moxa15
Διάσημο μέλος

Τοξότη ωροσκόπο έχεις.
ωραια merci
τι ξέρουμε για ζυγό με ωροσκόπο τοξότη;;;;
kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

λιλ αιθεροβάμων
Νεοφερμένο μέλος

Καρκίνος με ωροσκόπο καρκίνο εδώ... Διπλό το κακό![]()
πολυ ευαισθησια και η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε ντομπρα ζωδια.
kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

πολυ ευαισθησια και η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε ντομπρα ζωδια.
αποφεύγω να το δείχνω :/
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

τι να σχολιασουν...το καλυτερο ζωδιο ειμαστε....κανενα σχολιο και για ζυγους plz...

ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

καρκινος με ωροσκοπο καρκινο ειμαι!!!χαχαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.