DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ήξερα ότι με συμπαθείς.Το αγαπημένο μου ζώδιο είναι ο Ταύρος επειδή συμβολίζει την ηδονή, τον αισθησιασμό, την λαγνεία, την ηρεμία, την πρακτικότητα, την σταθερότητα, την αγάπη για τα χρήματα και την αφοσοίωση. Είναι το καλύτερο ζώδιο για να αράξει κανείς. Και είναι οι πιο όμορφες γυναίκες της Αφροδίτης και ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου, ο Μάιος. Ιδίως όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Ταύρο οι γυναίκες είναι πολύ όμορφες και πληθωρικές.

Να κάνω και μια ερωτησούλα.
Πώς γίνεται να μιλάμε από τη μία για τα ζώδια και από την άλλη για τη διαφορετικότητα και μοναδικότητα των ανθρώπων;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Είμαστε εκνευριστικότατοι! Όχι μόνο γ'αυτόν τον λόγο, και για άάάλλους πολλούς ακόμα...Αρκει να μην πρεπει να παρετε αποφασεις!
Η αναβλητικοτητα και αναποφασιστηκοτητα σας σπαει κοκκαλα!

Αρκεί να σου πω ότι ο πατέρας μου όταν ακούει Ζυγός, βγάζει ήχους , κρατάει κεφάλια, άσε που πια έχει γίνει διαισθητικός με αυτό το ζώδιο και τους αναγνωρίζει...
ο αδελφός μου έχει κάνει ξήγα στην κοπελιά του (η οποία ειναι επίσης Ζυγός) ¨Εγώ Χριστούγεννα δεν σε γαμ@@@ , γιατί θα βγεί Ζυγός¨...

Και σαν μαμάδες είναι γεννημένες γ'αυτόν τον ρόλο....Το αγαπημένο μου ζώδιο είναι ο Ταύρος επειδή συμβολίζει την ηδονή, τον αισθησιασμό, την λαγνεία, την ηρεμία, την πρακτικότητα, την σταθερότητα, την αγάπη για τα χρήματα και την αφοσοίωση. Είναι το καλύτερο ζώδιο για να αράξει κανείς. Και είναι οι πιο όμορφες γυναίκες της Αφροδίτης και ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου, ο Μάιος. Ιδίως όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Ταύρο οι γυναίκες είναι πολύ όμορφες και πληθωρικές.
marina289
Δραστήριο μέλος

Μεταξύ αστείου και σοβαρού υποθέτω...Το ήξερα ότι με συμπαθείς.
Πώς γίνεται να μιλάμε από τη μία για τα ζώδια και από την άλλη για τη διαφορετικότητα και μοναδικότητα των ανθρώπων;![]()
Δεν ξέρω αλλά το ομολογώ...

Πάντα ρωτάω ζώδιο...

Θάλεια
Διάσημο μέλος

απο αντρα σκορπιο τι γνωριζετε?????![]()
Πρόσεχε.
Γυναικάδες παιδί μου.Πολύ γυναικάδες

Αλλά φουλ ερωτιάρηδες.
Είναι άνδρες που δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα.

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

τα παντα....απο αντρα σκορπιο τι γνωριζετε?????![]()

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Το ήξερα ότι με συμπαθείς.
Πώς γίνεται να μιλάμε από τη μία για τα ζώδια και από την άλλη για τη διαφορετικότητα και μοναδικότητα των ανθρώπων;![]()
ρώτα την Νεράιδα. Εγώ βαριέμαι

marina289
Δραστήριο μέλος

χα χα χα χα χα χα χα!!!τα παντα....![]()
Μα τα πάντα...

Είναι love to hate αυτοί οι άντρες...

dimitra9.4
Νεοφερμένο μέλος

τα παντα....![]()
εγω ενα ξερω ειναι πολυ εγωιστες....!!!

marina289
Δραστήριο μέλος

όταν ακούτε ποια ζώδια λέτε από μέσα σας ¨Ωωωωωχχχ¨... Αυτά που δεν είναι και το καλύτερό σας εμπειρικά...
(Εμένα Κριοί και Λέοντες...)
dimitra9.4
Νεοφερμένο μέλος

γιατι τα λιονταρακια??τι εχουνΠαιδιά, μιας και την κάνουμε αυτή την ωραία συζήτηση αποφόρτισης...
όταν ακούτε ποια ζώδια λέτε από μέσα σας ¨Ωωωωωχχχ¨... Αυτά που δεν είναι και το καλύτερό σας εμπειρικά...

Neraida
Επιφανές μέλος

Εγω βαριεμαι εις διπλουν!!!

Κι αυριο μερα ειναι!

Χμμμ...μεγαλο ΩΧΧΧΧΧΧ για ταυρους και παρθενους....δεν το το χω ρε παιδι μου!
Κι εκεινοι με μενα, αλλα λεμε τωρα...!

γιατι τα λιονταρακια??τι εχουν![]()
Γιατι ρε συ Δημητρα, τα κριαρακια τι εχουν?!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σκατοχαρακτήρες.
Γιατι ρε συ Δημητρα, τα κριαρακια τι εχουν?!

marina289
Δραστήριο μέλος

γιατι τα λιονταρακια??τι εχουν![]()
Μωρέέέέέ....
Γιατι ρε συ Δημητρα, τα κριαρακια τι εχουν?!![]()

Άμα δεν περνάει το δικό τους, το λιοντάρι βρυχάται και το κριαράκι κουτουλάει...

dimitra9.4
Νεοφερμένο μέλος

με τους σκορπιους δεν τα παω καλα....

ειναι εγωιστες...και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα....

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Παιδιά, μιας και την κάνουμε αυτή την ωραία συζήτηση αποφόρτισης...
Δεν αντέχω πολύ τα λεγόμενα μεταβλητά (κυρίως Παρθένους * , Τοξότες και Δίδυμους), καθώς και τις γυναίκες Ζυγούς. Με τα ψάρια έχω μια σχέση αγάπης - μίσους.
* με εξαίρεση τις γυναίκες του ζωδίου αυτού που θεωρώ ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον σε πολλά, κυρίως θαυμάζω το σαρκασμό και την ειρωνία τους, έχουν κάτι το bitchy και μαζί σοφιστικέ και cool.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αλλά πιο πολύ μου τη σπάνε οι Δίδυμοι, μου τη σπάει το στυλάκι τους που είναι "γαμάω και δέρνω και μόνο εγώ δίκιο". Τουλάχιστον όσοι/όσες ξέρω έτσι είναι, και γενικά ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ, ειδικά με γυναίκες Διδύμους ίου ίου ίου ίου.
Αυτά.
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Το αγαπημένο μου ζώδιο είναι ο Ταύρος επειδή συμβολίζει την ηδονή, τον αισθησιασμό, την λαγνεία, την ηρεμία, την πρακτικότητα, την σταθερότητα, την αγάπη για τα χρήματα και την αφοσοίωση. Είναι το καλύτερο ζώδιο για να αράξει κανείς. Και είναι οι πιο όμορφες γυναίκες της Αφροδίτης και ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου, ο Μάιος. Ιδίως όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Ταύρο οι γυναίκες είναι πολύ όμορφες και πληθωρικές.
Ταύρος είναι ο άνδρας μου. Πράγματι έχει όλα αυτά, κυρίως την σταθερότητα, αλλά όχι ιδιαίτερη αγάπη για τα χρήματα. Πράγματι είναι εξαιρετικός άνθρωπος και αφοσιωμένος, σου εμπνέει γενικότερα μεγάλη σιγουριά.......

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

πρινσες! γιατί τα ταυράκια?Δεν πάω Δίδυμους, Λέοντες, Ταύρους και Αιγόκερους.
Αλλά πιο πολύ μου τη σπάνε οι Δίδυμοι, μου τη σπάει το στυλάκι τους που είναι "γαμάω και δέρνω και μόνο εγώ δίκιο". Τουλάχιστον όσοι/όσες ξέρω έτσι είναι, και γενικά ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ, ειδικά με γυναίκες Διδύμους ίου ίου ίου ίου.
Αυτά.

όσο για τις γυναίκες διδύμους (και αντρες προσθετω) απόλυτη αλήθεια! ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ παιδια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.