Alessandra
Διάσημο μέλος

Προσπάθησε κάποια στιγμή να αρχίσεις να σκέφτεσαι. Με τα κύτταρα του εγκεφάλου, the little gray cells, που έλεγε και ο Ηρακλής Πουαρό. Ξέρεις ότι συμπεριλαμβάνονται εντός του κρανίου σου, έτσι; Αυτος έιναι ο σκοπός τους.
Βρε, μήπως είσαι τρολ;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια...όταν σου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ πάνω από μία φορά γιατί είναι γριά φταίω εγώ...όταν σου λέει ότι είναι έγγυος και της λέω να πάμε σε γιατρό να το κοιτάξουμε και δεν θέλει, φταίω εγώ...
Πώς ακριβώς έμεινε έγκυος εφόσον είναι γριά ;;;

Σάρα λεγόταν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Ο πατέρας μου και η μητέρα μου...Οχι ότι καλύτερο...νεραιδα για πες τιποτα για γυναικα καρκινακι και αντρα σκορπακι!![]()
![]()

ἅλς
Διάσημο μέλος

Έτσι για ενημέρωση

moonlight
Διάσημο μέλος

Argiris84
Νεοφερμένο μέλος

Οχι για τριο, ξεχωριστα

Mizzkaterinoula
Νεοφερμένο μέλος

Ισχυουν αυτα που λενε σχετικα με τα ζωδια κι αναλογα δωρα που μπορει να τους αρεσουν? ( μου το πε η κολλητη μου και δεν την πιστευα)
mariagezz
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

καλησπέρα! το ζώδιο μου είναι ΛΕΩΝ, γεννήθηκα ημέρα τετάρτη και ώρα 13.45. τι ωροσκόπο έχω;![]()
See for yourself

Άγγελος
Επιφανές μέλος

mariagezz
Εκκολαπτόμενο μέλος

granita
Δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

υαλοπωλειο!!!!!!!!!!!!!γυναίκα ταύρος με άντρα σκορπιό;![]()
Neraida
Επιφανές μέλος

νεραιδα για πες τιποτα για γυναικα καρκινακι και αντρα σκορπακι!![]()
![]()
Εκείνη συχνά αισθάνεται περισσότερη συμπάθεια για ορισμένα άτομα, ενώ εσείς τη βλέπετε πολύ συναισθηματική. Εσείς ως Σκορπιός, όταν πληγωθείτε, κυριεύεστε από μνησικακία και πάθος για εκδίκηση. Εκείνη από την άλλη πλευρά, φωνάζει ή κατσουφιάζει και συνήθως αφήνει το άλλο πρόσωπο (με λόγια ή χωρίς) να το καταλαβαίνει αυτό.
Εσείς αντίθετα, κρύβεστε και δεν δίνετε στον άλλον με τίποτα να το καταλάβει, παρά μόνο όταν θα είναι πολύ αργά. Καλύτερα να μη σας καλλιεργήσει τη ζήλια, γιατί οι αντιδράσεις σας μπορούν να είναι ακραίες και απρόβλεπτες. Αρκεί να σας δείξει τα συναισθήματά της για σας, αλλά όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις, γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνετε. Πρέπει να ξέρετε πως παρόλο που ταιριάζετε ιδιαίτερα μεταξύ σας και βλέπετε τα πράγματα από την ίδια σκοπιά, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε σχέση με τη σεξουαλικότητα και τον έρωτα, γιατί εσείς είστε πολλές φορές ακραίος.
Άλλες πάλι φορές ίσως νιώθετε ότι μερικές φορές έλκεστε περισσότερο από τα ένστικτα και τον πόθο παρά από την αγάπη, κι αυτό μπορεί να αποβεί ένα πρόβλημα τόσο για σας όσο και για τη σχέση σας.
Γενικότερα, οι διαφορές σας δεν είναι πολλές και η έντονη συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας, συγκροτεί μια βαθιά και μακρόχρονη σχέση.

Aντρας ιχθύς με γυναίκα κρυο και τοξότη.
Οχι για τριο, ξεχωριστα![]()
Ακόμα και όταν είστε εσωστρεφής, θα έχετε πάντα τη διάθεση και το ενδιαφέρον να ασχοληθείτε μαζί της για τη λύση των όποιων προβλημάτων της. Πολλές φορές εσείς μπορεί να γίνεστε αρνητικός προς τον εαυτό σας, ενώ εκείνη αυτο-επιβεβαιώνεται, και το πιο πιθανό είναι -έστω και ακούσια- να επωφεληθεί από την γενναιοψυχία σας. Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να προσέχει, είναι η έλλειψη τακτ και λεπτότητας που τη διακρίνει ορισμένες φορές, που μπορούν άθελά της να πληγώσουν τα τρυφερά αισθήματά σας.

&
Είστε κι οι δυο βασικά ευγενικές ψυχές, αντιπαθείτε τις μικροπρέπειες καθώς και τους περιορισμούς, όπως τους προϋπολογισμούς και τα προγράμματα. Υπάρχουν ωστόσο, πολλές διαφορές μεταξύ σας. Εσείς ως Ιχθύς είστε δεκτικός και κάπως παθητικός σε σχέση μ’ εκείνη, που έχει μια ασταμάτητη ενέργεια και μια επιτακτική ανάγκη να είναι φυσικά δραστήρια. Αφού το επίπεδο ενέργειας της είναι συνήθως υψηλότερο από το δικό σας, μπορεί να γίνει ανυπόμονη με το πιο “χαλαρό βάδισμά” σας. Εκείνη είναι πολύ ειλικρινής, ενώ εσείς είστε επιδέξια διπλωμάτης και τείνετε προς τις υπεκφυγές, γεγονός που εκείνη πολλές φορές την εκνευρίζει. Επίσης εσείς είστε πολύ ευαίσθητος και ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσατε κάποια από τις ωμές δηλώσεις που σας κάνει.
Συχνά σας πληγώνει μ’ αυτόν τον τρόπο, συνήθως χωρίς και η ίδια να το θέλει, αλλά δεν το καταλαβαίνει κιόλας. Αν η σχέση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας, πρέπει να κάνετε κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις και να περιορίσετε αυτά που ξέρετε πως ενοχλούν ιδιαίτερα τον άλλον, για να προχωρήσετε.
Κατα ποσο ταιριαζει γυναικα Παρθενος και αντρας Ταυρος?
Εκείνος ως Ταύρος, είναι πιο σταθερός συναισθηματικά απ’ ότι εσείς, όπου και ξέρετε να εκτιμάτε τις αρετές του αυτές. Μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και ένα από αυτά είναι και το θέμα της διατροφής. Εσείς ασχολείστε ιδιαίτερα με το θέμα αυτό και είστε κάπως ιδιότροπη, ενώ εκείνου του αρέσει το καλό φαγητό αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Αυτή η σχέση με λίγη προσοχή για να μην επέλθει η ρουτίνα μπορεί να είναι μια σχέση μακρόχρονη.

Neraida
Επιφανές μέλος

γυναίκα ταύρος με άντρα σκορπιό;![]()
Εσείς απαιτείτε περισσότερα μέσα στην συναισθηματική δέσμευση και στο βάθος της σχέσης, απ’ ότι εκείνη . Διακατέχεστε από φοβερά πάθη και αν σας δείξει πίστη και ειλικρίνεια μπορείτε να περάσετε μαζί μια θυελλώδη ζωή. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τις ιδιοσυγκρασίες και των δυο σας, μιας και είστε υπερβολικά άκαμπτοι και δύσκολοι, και πρέπει να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς με μεγαλύτερη ευχέρεια, έτσι ώστε να πετυχαίνετε την αρμονία ανάμεσά σας. Κανείς από τους δυο σας δεν είναι ιδιαίτερα δεκτικός στα πράγματα που σας ταιριάζουν, και πολλές παρανοήσεις μπορούν να προκύψουν.
Speedy
Δραστήριο μέλος

Αφού σε βρήκαμε για πες και για άντρα Αιγώκαιρο γυναίκα Ιχθύ αν και το ξέρω προκαταβολικά ότι δεν ταιριάζουμε...
Neraida
Επιφανές μέλος

Νεράιδα ήθελα να ξερα που τα βρίσκεις!
Αφού σε βρήκαμε για πες και για άντρα Αιγώκαιρο γυναίκα Ιχθύ αν και το ξέρω προκαταβολικά ότι δεν ταιριάζουμε...
Εχω αρκετα μαζεμενα...
Τωρα, το συγκεκριμενο απο ποια σελιδα τα εχω κανει κοπυ, σορρυ αλλα δε θυμαμαι...

Όπου εκείνη τείνει να είναι εύπιστη, εσείς τείνετε να είστε σκεπτικιστής. Συχνά δυσανασχετείτε όταν ζητάτε την έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια της συντρόφου σας, ενώ εκείνη δεν είναι σε θέση να σας την προσφέρει λόγω κάποιας προσωπικής απογοήτευσης που την οδηγεί στην αδράνεια και στο κλείσιμο στον εαυτό της. Επίσης, εσείς πετυχαίνετε στην τάξη και στην οργάνωση, ενώ αυτή συχνά αισθάνεται πιο άνετα μέσα σε μια ατμόσφαιρα ακαταστασίας και “δημιουργικού χάους”.
Έχετε όμως και οι δυο ανάγκη από στοργή και σταθερότητα μέσα στη σχέση σας και οι διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες σας, μπορούν να συμπληρώσουν η μία την άλλη και να υπάρξει μια αρμονία.
Μια κάποια τάση αυτοεξέτασης και ένα βάθος, που έχετε και οι δυο, δείχνουν πως μπορείτε να προσφέρετε πολλά ο ένας στον άλλον αν είστε πρόθυμοι να κατανοήσετε τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας και να υποχωρείτε, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και για τους δυο σας.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Δεν ισχύουν τα όσα περιγράφονται.

Λες να φταίει εκείνος ο Άρης στον καρκίνο που μου κατσικώθηκε;
Έχει πλάκα, όμως, η μελέτη τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.