Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PYLH
Δραστήριο μέλος

Γμτ γιατί δεν έρχονται ......??????????

Θα την βρώ την άκρη ,δεν υπάρχει περίπτωση....πάντα υπάρχει λύση .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

υπομονή, θα το βρεις το κόλπο

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πήρα με email το ένα που μου έβγαλες για τις 31-10

(τώρα που ξέρεις τον τρόπο, στείλε μου και τα άλλα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

27-12-1970 11:05πμ Αθήνα (εγώ είμαι αυτή

όταν θα έχεις χρόνο και δε θα βαριέσαι... χτύπα τα κι αυτά

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ελπίζω να μην νόμιζες ότι έστειλες τα δικά μου ε?

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

H 2η κατηγορια σχολίων , σε τι διαφερει , στην εγκυροτητα , απο την 1η ; Και να το πω και αλλιως : Αν ρωτησω "γιατι" σε καθε τι απο εκεινη την προταση, θα υπαρχει τεκμηριωμενη απαντηση ;Συμβουλή (άσχετο) για όσους από εδώ γνωρίζουν έστω και στοιχειώδη Αστρολογία : Ποτέ μην παρουσιάζεστε σε έναν άγνωστο άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, την εποχή που ο Ερμής είναι ανάδρομος και αγγίζει κάποια ευαίσθητα σημεία στο χάρτη σας, εκτός αν είστε αυτοκαταστροφικοί. Θα γνωρίσει έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που πραγματικά είστε, ειδικά αν ο Ερμής επηρρεάζει σχετικούς τομείς, γιατί τις εποχές αυτές ο νους κάποιων είναι σαν ξεχειλισμένο φλυτζάνι και λέμε ή γράφουμε πράγματα που δεν τα εννοούμε, και ύστερα συνήθως τραβάμε τα μαλλιά μας. Είναι καλή εποχή για αυτοσυγκέντρωση, ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Οπότε και αυτά που γράφονται αυτές τις μέρες σχετικά περί ζωδίων μην τα παίρνετε πολύ σοβαρά. Και κυρίως μην υποβάλλεστε από βλακείες σε στυλ ''ο Ζυγός δεν ταιριάζει με τον Κριό'', ''αύριο θα πάρετε μια ευχάριστη είδηση'', ''όλοι οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι'', ''όλοι οι Δίδυμοι είναι ψεύτες'' κλπ κλπ. Αυτά είναι μοιρολατρίες και τσαρλατανισμοί για να έχουν θεματολογία τα πρωινάδικα, όχι Αστρολογία, και σας κοροιδεύουν. Βusiness που στόχο έχουν κυρίως κοριτσάκια.
PYLH
Δραστήριο μέλος

καλε πυλη κι εγω θελω προβλεψεις για τα ζωωδια![]()
Στείλε μου ημ. γέννησης , ώρα και τοποθεσία

Πύλη μου, μου έστειλες δεύτερη φορά για το μωρό (όλα μαζί μαζεμένα σε ένα Mail)
ελπίζω να μην νόμιζες ότι έστειλες τα δικά μου ε?![]()
Όχι μην ανησυχείς! Θα στα στείλω τα δικά σου,ελπίζω κι απόψε !

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι Λέων!Υδροχόος με ωροσκόπο Λέων τι σου λέει; Με τι ταιριάζει;![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Απ όσο έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.... είναι σαν να έχει βάλει κάποιος μεγεθυντικό φακό μέσα μου

PYLH
Δραστήριο μέλος

Πύλη μου το πήρα και σε ευχαριστώ πολύ!!!
Απ όσο έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.... είναι σαν να έχει βάλει κάποιος μεγεθυντικό φακό μέσα μου![]()
Πολύ χαίρομαι, ( όχι για τον "μεγενθυντικό φακό"

Αν χρειαστείς κι άλλα, μη διστάσεις...

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Πύλη μου το πήρα και σε ευχαριστώ πολύ!!!
Απ όσο έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.... είναι σαν να έχει βάλει κάποιος μεγεθυντικό φακό μέσα μου![]()
κουε αληθευει τπτ απο αυτα που γραφουν;

εγω τα διαβαζω νταξ αλλα δεν εχω βρει κατι που να με αντιπροσωπευει απολυτα..θελω να δω τωρα της πυλης οι προβλεψεις τι θα λενε.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δεξί κλικ-> open with.. Internet explorerκουε πες μου πως τα ανοιγεις εγω δεν μπορω...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.